V4 Gävle 7 september » 7 sep. | Martin - Travstugan.se

V4 Gävle 7 september

V4-spelet inför kvällens omgång på Gävle ser verkligen intressant ut och kan ge bra betalt, trots att det innehåller en jättefavorit som lär leverera.

Spikarna:

  • 1 Muscle Hustle startar i ett väldigt klassigt fyraåringslopp mot bra motstånd. Även fast det säkerligen blir ett sevärt lopp är där inga av motbuden som för dagen kan utmana Muscle Hustle. Hästen fick ett väldigt bra läge, och dessutom tycker jag inte några av övriga lyser av form direkt för dagen. Muscle Hustle fick senast känna på eliten i Åby Stora Pris där hästen gjorde bra ifrån sig. Är åter svårslagen när han nu möter fyraåringar igen.
  • I avslutande V4-avdelningen väljer jag att chansa. Det är möjligt att 8 Talassio bara är bäst och vinner det här enkelt, men jag är lite smått förtjust i 9 Mr Perfect. Hästen hade en mycket fin treåringsäsong för att ifjol ha varit något blekare. Nu är han tillbaka igen som femåring och har inför det här fått ett lopp i kroppen. 
    Jag hoppas verkligen han får en mycket fin höst och att han åter är tillbaka i vinnarcirkeln ikväll där jag förväntar mig en bra insats!

Övriga två lopp:

  • V4-1 innehåller flera roliga skrällbud. Den enda som verkligen övertygat på slutet är 9 Scoccans Finest, men bakom är det öppet. Några av skrällbuden är 8 Il Mio Dea och 10 Zoom Zoom, men den främsta är 2 Islamorada som ska bli spännande att se från det här läget!
  • V4-2 är det öppnaste loppet under kvällen och med tanke på att jag har två singelstreck på V4-spelet väljer jag att gå den enkla vägen här och helgardera. Här får det gärna skrälla hejvilt, vilket jag även tror att det kommer att göra. 

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips