V4 Färjestad » 4 sep. | Martin - Travstugan.se

V4 Färjestad

På Färjestad ikväll körs där V5- och V4-lopp. Loppen håller relativt god klass och som vanligt är det Björn Goop man ska se upp med.

Spiken:

  • 3 Tellmeastory gör tredje starten för regi Björn Goop. Har högst troligen behövt de två loppen för att komma igång och även fast han blir väldigt stor favorit på V4 tycker jag han har en fin uppgift här. Motståndet är inte av riktigt samma kaliber som Tellmeastory och det här leder Goop runt om.

Övriga loppen:

  • V4-1 innehåller flera V75-rutinerade hästar och där krävas några streck för att vara säker. 3 Victory Knick och 4 Messitj är båda galoppbenägna men när de gånger de kommer iväg felfritt är det två segerbud. 9 Dream of Winner har fått två lopp i kroppen efter kort uppehåll och kan vara segerredo här. Två väldigt lågt betrodda som jag vill varna för är 6 Bombibitt S.I.R. och 7 Fairyman.
  • 2 Azzaro La Marc kan mycket väl leda V4-3 hela vägen, men för mig är det givet att ha med 5 J.S.Apollo. Hästen segrade senast på V75 och trivs med Jan Silvén. Dessa två höjer sig något över resten!
  • Avslutande V4-4 råder där stor skrällrisk kring och där det inte skiljer mycket mellan ekipagen. Ett givet råd är att strecka på i det här orutinerade loppet. Hästen att slå är 7 Kristina Sånna som visat på slutet att hon vinner lopp när som helst. Håller sig 13 Cash You i trav tror jag hon kan sluta långt framme här.

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips