Speltips: Bra fart på dieseln ikväll!?

Det är travkväll på Jägersro som gäller denna tisdag och i avslutande lopp 9 kan det bli bra fart på dieseln!

Ken Ecce tar för sig allt mer på Jägersro-banan och ikväll tycker jag han har ett mycket bra platsbud i form av 7 Diesel D.K..

Visserligen hade utgångsläget kunnat vara bättre för åttaåringen som ikväll ska springa barfota bak - men det ser ut att bli högt tempo på loppet inledningsvis.
Just tempot på loppet tror jag till slut kan bjuda in Ecce med denna valacken som jag tycker visade mycket fint formbesked senast på Halmstad där han vann.

Visserligen var detta nu över en månad sedan men Diesel D.K. har visat att han går bra efter litet uppehåll och jag håller som ett starkt platsbud ikväll!
Bet365
ger mig platsoddset 2.35!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips