Speltips: Båth-seger i Elitloppet?

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.

Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu inte vet om hur pass hög den här.

Det är kul att se Svante Båth-tränat i Elitloppet och att det även är med Erik Adielsson som i år verkligen kommit tillbaka och visat att han är en av de bästa vi har.

Attraversiamo gör intressant debut i Elitloppet och jag har en liten känsla för att han kan vara lösningen på årets upplaga.
Bet 365 erbjuder vinnaroddset 8.00 så här med några dagar dit!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips