Platstrippel 13 september

Till ikväll har jag hittat tre roliga platsbud som jag väljer att kombinera tillsammans. Något långsökt möjligen - men kul när det går vägen!

I lopp 6 från Jägersro blir 11 Speedy Sus något bortglömd. Hästen håller kanonform för dagen och kommer ta ner många sista biten.
Lopp 8 från Solvalla gör 6 Leonardo Vici start med lopp i kroppen. Comebacken senast är bara att glömma och kapacitetmässigt är hästen bland de bättre i loppet. Nu när det dessutom blivit några strykningar i loppet har hästen en kanonchans att nå plats.

Avslutningsvis väljer jag även att ta med 5 Global Tenderness från lopp 10 på Solvalla. Hästen fick äntligen segra senast och når Erik Adielsson spetspositionen tidigt här är detta ekipaget att slå.
Vinnargnistan har varit sisådär på hästen tidigare, men hon avslutar oftast alltid i främre träffen. Toppchans till det här!

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Helgens midsommartrav inleds med midnattsomgång uppe på Dannerotravet. Startiden är sen och bland loppen vi bjuds på är High Coast Midnight Race den ... Läs travtips

Midsommarhelg vilket betyder V75 från Kalmartravet! Kalmarsundspokalen och Stoeliten blir två höjdpunkter.Här är mina tidiga funderingar ... Läs travtips