Platstrippel 13 september

Till ikväll har jag hittat tre roliga platsbud som jag väljer att kombinera tillsammans. Något långsökt möjligen - men kul när det går vägen!

I lopp 6 från Jägersro blir 11 Speedy Sus något bortglömd. Hästen håller kanonform för dagen och kommer ta ner många sista biten.
Lopp 8 från Solvalla gör 6 Leonardo Vici start med lopp i kroppen. Comebacken senast är bara att glömma och kapacitetmässigt är hästen bland de bättre i loppet. Nu när det dessutom blivit några strykningar i loppet har hästen en kanonchans att nå plats.

Avslutningsvis väljer jag även att ta med 5 Global Tenderness från lopp 10 på Solvalla. Hästen fick äntligen segra senast och når Erik Adielsson spetspositionen tidigt här är detta ekipaget att slå.
Vinnargnistan har varit sisådär på hästen tidigare, men hon avslutar oftast alltid i främre träffen. Toppchans till det här!

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Toppsport på Solvalla med finaler och Solvalla Grand Prix som bjuder på flera av landets bästa fyraåringar. Bäddat för en lysande tävlingsdag på natio ... Läs travtips

Söndagens extraomgång på V75 håller helt klart bra klass. Avslutningen kan bjuda åter på en uppvisning. V75-1, Takter-trofén - 1 640 meter auto Cali ... Läs travtips