Jackpotfest från storbanorna

Jackpotfest från storbanorna

Vi har en finfin jackpott att spela om denna onsdag från Åby och Solvalla. V86 komer som vanligt sätta dit en del spelare men hamnar man rätt på det blir det garanterat bra betalt!

Din andel hittar du här!

V86-1

1 Whipped Eggs ska bli kul att återse på banan igen men det är ingen given segeruppgift här. 9 Zefiro dei Cedri kommer frånen lysande insats och 4 Zarchicco Park har nu fått ett lopp i kroppen och ska kunna vara bättre den här gången!

5 Cantona Mearas är en sådan jag alltid har i åtanke och som är bra nog att kunna överraska. Ett måste för mig i inledande V86-loppet!

V86-2

5 Isco Boko gillar jag verkligen och jag minns än insatserna hästen stod för tidigare i år. Ett osäkert formbesked just nu men för mig är han förstahästen!
9 Manuzio Hanover
kommer garanterat strida om det återigen och ska det äntligen lossna för 4 Danilo Brick?

Stora överraskningen i fältet är 11 Ajusco. Ofattbart bortglömd!

V86-3

Öppet värre även i det andra loppet från Åby. 12 Digital Dominance gillar jag verkligen liksom 11 Ornello och skulle 1 Unarmed Face vara tävlingssugen kan han bita ifrån väldigt länge där framme!

V86-4

När spiken Lady Nadine ströks ser det upplagt ut för 7 Sweet On You som troligen tidigt sitter i ledning. Tror "dessvärre" segerchansen är stor och det här löser Björn Goop från spetspositionen. Helt enkelt.

V86-5

  • Jag tycker bästa spiken finns på Åby.

Här startar Peter Untersteiner med 6 Vinci I.M. som har mycket goda möjligheter att nå ledningen. Jag ser ingen invändigt om som vill och kan utmana om positionen och från ledningen kommer Vinci I.M. inte tappa det här. Spik!

V86-6

3 Missy Goldfinger är alldeles för underskattad. Blir på tok för lågt spelad i en sådan här jackpottomgång. Missy Goldfinger kan mycket väl ta hand om ledningen då hon är snabb ut och som sämst blir det rygg ledaren. Jag tycker hon sett jättefin ut och tycker det här är tidigt segerbud!

5 A Question Bi har även visat upp ett rejält intryck och är given utmanare liksom 12 Robertino även fast denne har ett tungt utgångsläge.

V86-7

Läget är ju blytungt men 12 Martin de Bos är givetvis den store stjärnan i det här fältet. Jag tror han kan segerstrida trots spåret.

2 Jula Downtown borde det lossna frö snart igen och 5 Smevikens Cruiser svarade för en toppinsats senast! Glöm inte bort 9 Zoko Lane trots bakspåret - han är i toppslag för dagen!

V86-8

  • Farten bjuder in henne

14 Odessa Celeber är van vid tuffare gäng än det här och borde sluta långt framme. Miljonärskan har givetvis en del att ta sig förbi här, men Örjan Kihlstörm kommer lotsa in henne med perfekt fart hela vägen och i ärlighetens namn är Odessa Celeber ett sto som ska besegra dessa.

Där finns för mig högst 2-3 stycken som kan utmana Odessa Celeber och då spikar jag hellre!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Axevalla har verkligen en toppenomgång med V75 denna helgen. Det är fulla och jämna fält som gör upp och över Skaraslättens långa upplopp kan ... Läs travtips