Inför Elitloppet: Försök 1-special

Visst har ekipage från spår 8 löst uppgiften under Elitloppshistorien. Men det var då det. Den här gången hittar jag ett mycket bra odds från första försöket!

Åke Svanstedt, den svenske stortränaren som flyttade över till USA för några år sedan, återvände över till Elitloppet ifjol med Resolve. Hästen slutade då tvåa både i sitt försök och senare i finalen. 
Det här året kan tänkas vara året då hästen ska ta revansch - men icke.

I försök 1 lottades Resolve till spår 8 och därifrån är det mer eller mindre omöjligt att kunna utmana när klassen är så här hög över kort distans.
Att 8 Resolve inte kommer till final ger 2.15 gånger pengarna - det är värt en slant.

Martin Engström

***

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips