Härlig klass på V86-kvällen! » 24 feb. | Martin Engström -…

Härlig klass på V86-kvällen!

V86 himma på Jägers igen och visst ser det ut som en rolig omgång som framförallt håller härlig klass! Februari månads sista V86-omgång ska dra in en åtta, tycker jag!

KLICKA HÄR FÖR ANDELEN - 86 KR

V86-1

3 Veiled har varit en snackis den här vintern och visst har sjuåringen verkligen visat en fantastisk form. 

 • Segermogen direkt i årsdebuten? Ja, mycket möjligt!
  Vi återser 7 Procalate igen som ifjol härdades i tuffa stosällskap. Nu gör hon årets första start här och det är med jänkarvagn direkt. Jag håller henne högt och i sina ljusa stunder är hon överlägset bäst i det här fältet, enligt mig. 
  Läget är dock inget vidare så klart och jag vågar inte riktigt lita på henne till 100 %, men förvånas knappast om hon har bäst fart under hovarna över upploppet.

Ska det smälla till direkt i första avdelningen så är det 8 In The Air Tonight som gör det. Jag tycker inte riktigt det lossnat för henne och visst går hon bättre utan skor, men det här loppet ser väldigt jämnt ut och visst kan hon slå till

2

9 Cactus är givetvis hon som normalt sätt är den bästa här, men stoet behöver fortsatt något lopp i kroppen och trivs heller inte riktigt med skor på hovarna. Hon kan så klart vinna ändå och svepa ner allt ute i spåren men är även den här gången ett måste att gardera.

Åke Lindblom årsdebuterar sin 2 Tonique som blir spännande direkt och 5 Whelk kan leda det här hela vägen runt. 8 Digital Class är vi många som jagat nu en längre tid och förr eller senare ska hon väl kunna slå till tycker man!

3

Jaha, hur länge leder 1 Valeria Wareco det här då? Ja, mycket möjligt att det blir hela vägen runt om. Hon kommer dock från en mycket svag insats senast och även fast det ser ut som dröm-förutsättning här måste hon garderas efter det.
10 Hunter Dragon
är bästa hästen i fältet och kommer köras därefter. Han har verkligen varit strålande en längre tid nu!

9 Inox River har nu fått två lopp i kroppen för nya regin (Wilhelm Paal) och det har dessutom varit första starterna på tre månader. Kommer köras i ryggar här så klart men kommer sedan få chansen ute i spåren av Paal och för mig är det här en given överraskning att se upp för! 

4

Ja, fasen vad jag gillade intrycket på 4 Baron Frontline senast och med det kvar på näthinnan tror jag han blir att räkna med här. Läget går det dessutom inte att klaga på och jag tror Baronen kan vara lösningen!
Motbudet är givetvis 2 Aragorn As som gör högintressant debut för stall Timo Nurmos och stjärntränaren låter mycket nöjd med hästen inför regidebuten och detta är de två som verkligen står ut i loppet.

 • Många av V86-spelarna kommer antingen gå på någon av de två alternativt låsa på dessa vilket gör att övriga i fältet blir smygande streckvärda.

10 Armstrong Louis har varit betrodd i liknande sällskap förr och även fast han inte är i toppslag ännu så blir han alldeles för bortglömd. 8 Knifetown Hall har inte riktigt fått ut sin kapacitet ordentligt tycker jag. Spåret är ju inget vidare, men att det är autostart är gynnsamt för hans del och med tanke på att det blir fart på loppet kan detta bjuda in honom.

5

 • Thomas Uhrberg över längre distanser från ett innerspår - det brukar ofta resultera i seger. 

...Här kör Uhrberg 1 Happy Few som står ensam på startvolten och som givetvis sitter i ledarpositionen länge. Thomas Uhrberg kan det där med att hålla perfekt tempo på loppet och visst kan ekipaget leda hela vägen runt!

7 Totti Face är utmanaren nummer ett för mig följt av 4 Arvid S.H. 

6

Ja, 4 Gardner Shaw gjorde verkligen en toppinsats senast och vann både rättvist och barnsligt kaxigt. Det här är kvällens bästa lopp enligt mig, men att någon av övriga ska kunna slå Gardner Shaw tror jag väl inte riktigt. 
Örjan Kihlström vet minsann vad han sitter upp bakom och håller tilläggshästarna bakom sig - trygg spik!

7

Med loppet i kroppen på sexåringen är Flemming Jensen rejäl direkt - jag spikar!
5 Dream Kåsgård imponerade ifjol med sex segrar på nio starter och här tycker jag det ser väldigt bra ut för årets första seger. Jag tror Dream Kåsgård kan vara spetsfavoriten och över korta distansen kan det räcka långt. 

8

Stenhårda 9 Estelle Nordique visar upp sig igen och på sistone har hon verkligen radat upp segrarna. Nu ställs hon mot några tuffa herrar, men hon räds knappast någon i det här gänget och Tobbe Jansson tar tidigt initiativ och tar positionen utvändigt ledaren. Kan ta femte raka segern!

Vad som får mig att gardera? Tveklöst 3 The Bald Eagle. 
Han är ännu ingen man förlitar sig på till 100% som en given vinnare, men loppet senast för fram honom rejält och i sina ljusa stunder matchar han dessa alla dagar i veckan. Därtill trivs han över lite längre distanser och jag tror han kan vara mogen för att överraska den här gången.
2 Jareth Boko
med Andreas Lövdal är alltid att räkna med numera och här ser de dessutom ut att få ta hand om ledningen direkt, men givetvis ska man även räkna med 4 Danilo Brick.

Stefan Arvidssons hästar går väldigt bra för dagen och det gäller att se upp för 5 Axl Brown som slipper göra jobbet och visar upp sig till slut istället.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips