GS75: Stall Nurmos levererar vinnare » 2 juli | Martin Engström -…

GS75: Stall Nurmos levererar vinnare

Bollnäs med sitt skonsamma underlag levererar söndagens Grand Slam 75 och ett stall som levererar är stall Timo Nurmos! 
Giffelpåsen är redo - andelen hittar du här!

GS75-1

Visst kan man tro att utgångsläget kan häxa till det för 1 Adam Orden.
Han är riktigt igång nu och har varit jättefin i två raka segrar. Jag tror det trots allt kan finnas viss chans att han försvarar innerspåret - men oavsett så tror jag ändå han är troliga vinnaren. Han är i absolut toppform nu och den klart bästa hästen.

4 Woogie Broline inledde karriären mycket bra och visserligen var han seg senast men behövde den genomköraren och nu körs han med jänkarvagn för första gången. Långsökt, men ett kul lås!

GS75-2

1 Dunungen kommer göra det här loppet till tämligen enkelt, eller?
Visst, hon är inte alls lika rutinerad och härdad som en del av konkurrenterna, men de som främst gör upp mot henne ska hämta in 60 meter - det tror jag inte att de gör. Dunungen är redo att rekordsänka nu med sina insatser i kroppen och jag tror hon tillsammans med Örjan Kihlström leder runt om.

Spikar jag i två första avdelningarna? Det kan ni haja!

GS75-3

Efter att ha fått tre Sverige-lopp i kroppen kan 2 Whothehillareyou vara redo för att strida om det den här gången. Oklart vart han hamnar härifrån då 1 Castle Racha efter sin insats senast lär testa att försvara innerspåret och tuffa på där.

Loppet är tämligen öppet och jag tycker rent av att alla har viss segerchans i det här mycket öppna loppet. 9 Isabelle Sisu har en rad som knappast skämmer bort en, men varit ute mot tuffare sällskap än vad hon är ute mot här och jag tror det kommer bita väldigt starkt under slutvarvet. 

    GS75-4

    Man kan tro att spår 7 bäddar för att det blir tufft - men 7 Tangen Bork verkar ju vara en riktig klasshäst och som så sent som senast redde ut uppgiften från det här utgångsläget. 
    2 Wolt
    har jag främst respekt för bakom, men Tangen Bork är av lite annan klass än denne för tillfället och Tom Erik Solberg kör ut med optimism. Spikförslaget är självklart.

     GS75-5

     2 Matadoren Eme höll trots allt bra senast på Bollnäsbanan och får mer än godkänt! Nu rycks skorna runt om på honom och visst är det klar fördel Matadoren Eme från det här utgångsläget. Från ledningen är han oerhört svårslagen vilket jag även tror Tomas Pettersson är medveten om. 

     3 Aperfectdream har Hanna Forslin gjort ett lysande jobb med och han är tidig bakom Matadoren Eme. Klart mer optimal uppgift nu än senast som var bakspår över korta distansen. 9 Namanga Bo har mött värre än det här och när i tusan ska det lossna för 7 Pontiac S.W.?!

       GS75-6

       6 Queen Ratzeputz är verkligen i slag nu och med tanke på insatsen på Solvalla senast tror jag det starka stoet är i ordning ordentligt här. Hon är min klara etta i loppet och efter senast tror jag hon reser till Bollnäs och vinner!

       Bakom är reserven självklar; Fredrik B Larsson-tränade 4 Livenletdieforem som med lite mindre ojämna tendenser hade haft betydligt mer på sitt konto. Nu var hon jättefin senast på Solvalla i stark avslutning och hoppas hon är något liknande här. 

         GS75-7

         2 Tinder Lars kommer givetvis sitta väldigt bra på det tidigt och kan mycket väl vara lösningen i avslutningen - men trots att det bara är kort distans tror jag det kan hända ett och annat i loppet. 
         För mig kräver det ändå en del streck!

         1 Nordvinn är jätteskrällen i loppet från ett perfekt smygläge och 4 Åstas Gotthard med jänkarvagnen ska tas på stort allvar och som smyger lite under radarn för majoriteten av spelarna. Perfekt "bomb" i slutet liksom 10 Tangen Tore trots läget. 

         Dela inlägg

         Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

         Bästa spelbolaget för travodds

         Bet365

         Bäst på fasta odds
         • Världens största spelsajt
         • Egna fasta travodds
         • Bra välkomsterbjudande
         • Inget poolspel
         Välkomstbonus
         1250 SEK i spelkrediter
         Hämta bonus Besök hemsidan

         Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

         Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
         Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

         Sammanfattning

         Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

         Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

         Läs hela recensionen

         Fler aktuella travtips

         Fredag kväll och det är premiär för V64 Xpress! Sex V64-lopp i högt tempo ska avverkas från Kalmar och Romme och spiken i omgången är en smart ... Läs travtips

         Dags att besöka Färjestad denna härliga lördag och det ser på förhand ut att kunna bli en svårbenad omgång där stora summor ska fördelas! ✅ Vill ... Läs travtips

         Förra veckan var nära fina pengar igen på V75 men spiken Eddy West höll tyvärr inte hela vägen. Vi tar nya tag denna veckan med lite roliga spikar ... Läs travtips

         Tidiga analysen inför V75 Färjestad V75-1Senast han var ute på V75 som hårt betrodd blev det tyvärr för mycket av det goda och galopp direkt i ... Läs travtips

         Då var det dags för lite V75 från Färjestad denna lördag där Unionskampen väntar. För mitt spelande har det äntligen gått bra på ... Läs travtips

         Färjestad är värd för veckans V75 omgång omgång och trots ett par starka favoriter tror jag möjligheterna till bra utdelning är mycket stora då det ... Läs travtips

         Snart dags för årets travkriterium! En fin treåringskull där hästar som Francesco Zet, Donizetti och Mister Invictus är några av ... Läs travtips