GS75: Jackpot-söndag på Mantorp!

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om!

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

GS75-3

Många som gör upp om det i detta ungdomsloppet där 2 Bahia är den jag håller som knapp förstahäst. Gustav Johansson är oerhört skicklig och Bahia med lopp i kroppen tror jag är redo för att göra ett topplopp!
I ett lopp som annars kan kräva en del streck tror jag Bahia visar klassen från spets.

GS75-5

9 Mister Jigolo har sett riktigt grym ut i sina två starter han gjort och presterar han liknande som han gjort där så tror jag att han trots bakspåret blir mycket svår att stå emot igen.

1 Vince Q.C. från ledningen utmanar främst tätt följt av 6 Quick Run, men jag är verkligen förtjust i Mister Jigolo och hans uppsyn!

💣 MINA BÄSTA SKRÄLLBUD

GS75-4

Jag tycker 10 Ester Cheri känns mycket spännande!
Stoet får nu gå med skor på alla hovarna vilket hon inte gjort senaste tiden. Jag tycker dock att hon gjort sina bästa lopp med just skor på alla hovarna och det ska sägas att detta är ett mycket jämnt race där 8 Something Royal och 11 Chiclet utmanar. Marcus Sundberg kör som vanligt sitt hedersto och jag tror Ester Cheri kan överraska alla!

GS75-6

4 Feline Burgerheide är ju en tuffing som ska vara stor favorit men jag är verkligen imponerad av inställningen från 1 Maximize'Em som jag, trots att han står lite halvtufft inne, ser fram emot att utmana.

Att någon annan än de två ska vinna känns långsökt...!

GS75-7

Hemmahästen 5 Claw har verkligen inte fått till det på slutet men jag är övertygad om att Kim Eriksson har hög tro på sin sexåring som ska räknas tidigt i avslutningen!

10 Cool Kronos håller jag som knapp förstahäst, men skor och bakspår är knappast ett plus för hans del och det är riktigt öppet bakom. 
Hedershästen 2 Townshend Broline från rygg ledaren känns även mycket intressant!

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips