GS75-genomgång: Duell att vänta på Östersund

Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen!
Häng med på GS75 med Travstugan - klicka här!

GS75-1

Eftermiddagen inleder med ett kallblodslopp och en blytung favorit i 7 Alma Prins. Jomar Blekkan reser över till Sverige med sjuåringen som radat upp segrarna på slutet och trots utgångsläget kommer hingsten bli mycket svårslagen. 

Ni som garderar kan mycket väl tänka på 5 Thess Prinsen som mest presterat på topp i monté på slutet men som trivs bra med Micael Melander. 11 Gott Klirr återkommer efter längre uppehåll och vid bra dagar är han mycket bra för klassen.

GS75-2

Montén får plats på Grand Slam 75 och det kan bli rena rama smällen av favoriten 7 The Big Bang som under fjolårssäsongen fick det att lossna ordentligt och inledde säsongen med fyra raka segrar. Jennifer Persson sitter som vanligt på ryggen och ekipaget kommer bli mycket svårslaget.

5 Uret är den som är främst emot som reser till Östersund med galopp på V75 i sulkylopp senast men före det tre raka montésegrar. Verkar trivas bättre i montén och med Ann-Charlotte Arnesson är nioåringen kaxig i disciplinen.
3 Alviano är en outsider som gjorde ett par fina montéinsatser i höstas och återkommer nu efter varit ifrån sedan 9 november. 

GS75-3

4 Gooner lär laddas rejält i det här lilla fältet och når han ledningen kommer han bli svår att ta ner därifrån, men räkna med att det blir en duell mot en sjuårig V75-vinnare;
3 Tale of Jacks
inledde säsongen 2022 med en mycket läcker V75-seger senast. Han blev lite av en snackis under dagen där, nådde tidigt ledningen och släppte ifrån till favoriten Arch Lane. I ryggen satt han fram till 100 meter kvar när Linus Lönn hittade ut och spurtade sylvasst till seger. 

GS75-4

  Henrik Svensson håller sin 7 Underbarosåfin mycket högt och med två lopp i kroppen borde femåringen vara i fin form till den här starten. Såg jättefin ut i comebacken näst senast men hamnade pyrt till på V75 senast. Lite lämpligare motstånd nu.
  9 Take It Easy Tour gjorde vad han kunde från hopplöst utgångsläge senast och står väldigt bra inne i det här loppet. 

  Från startvolten är 1 Nitro Vrijthout intressant med Ulf Ohlsson som tillsammans ledde hela vägen senast. Spår 1 i volten den här gången borde bädda för att de får bestämma där framme en större del av loppet.

  Våra skickliga experter har andelarna klara - klicka här!

  GS75-5

  3 Hush har haft det svårt att stämma i karriären, men när han återkom till ovalen i december vann han direkt och följde upp det med ytterligare en seger. Reser nu över till Sverige och får Ulf Ohlsson i sulkyn. Leder länge!
  7 Heide K.
  är snabb bakom bilen och lär testas direkt och kapacitetsmässigt är det en av de absolut bästa här. Annan som kommer vilja testa är 6 H.P.Roadrunner som visserligen är galoppbenägen men när han går iväg felfritt är han väldigt snabb bakom bilen!

  Det kan öppna upp sig här och möjligen är det i GS75-5 den stora skrällen infinner sig?!

  GS75-6

  Att sitta på Tinder kan för många vara en kamp och just en kamp blir det för många att tävla mot 2 Tinder Lars. Han är möjligen inte den mest startsnabba i loppet vilket givetvis är en nackdel över korta distansen, men visat flera gånger att han tål sitta ute i andraspår och sedan ändå göra upp om det. Han har framförallt en rejäl inställning som tar honom långt i det här loppet!

  5 B.W.Billie är den som är i klart bäst dagsform som varit jättefin i två raka starter och känslan är att det lossnat på allvar för honom nu. 3 Minna C.G. är väldigt startsnabb och hoppas säkert få sitta i ledning tidigt med Ricky Eklund. Det är en outsider att se upp med i loppet.

  GS75-7

  1 Bellis Frontline svarade för en urstark insats senast när stoet vann på V86 och lita på att Tomas Pettersson har stoet i perfekt skick för dagen. Mycket tidigt segerbud här!
  9 Claude P.Hill
  har gått två bra avslutningar på raken och borde kunna få en etta i raden snart och ska vara högt i ranken den här gången.

  3 Lyckans Star var mycket bra som tvåa på V75 senast och med de två senaste starterna i lungorna är sjuåringen på väg in i toppformen nu.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Äntligen V75 igen och denna gång på Gävle. En mycket fin jackpot finns återigen att spela om, och jag ska göra det jag kan för att vara med och ta ... Läs travtips

  Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

  Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. I onsdags försökte man bli ensam vinnare eftersom jag ... Läs travtips

  Trippla V75-system in i lördags och innan dess mest inspelat i Sverige på V64 i fredags. Formen börjar verkligen hitta tillbaka och det passar ju ... Läs travtips

  Det blev sju rätt för Björnkollen förra lördagen och nu laddar kollen vidare mot jackpot på Gävletravet!🔨 SPIKEN V75-3 Befogad favorit ... Läs travtips

  Det är jackpotdags från Gävletravet och av den anledningen ska jag givetvis försöka få in spelvärt system för att göra lördagen lite extra kul för ... Läs travtips

  Lite tidiga tankar av mig till omgången på Gävle den 21 maj. Vi har en riktigt trevlig lördag att se fram emot. Sista chansen att kvala in till ... Läs travtips

  Godkväll! En regnig fredag som denna har jag pluggat trav och tänkte bidra med lite tankar för morgondagens drabbning. I onsdags var jag inte långt ... Läs travtips

  God morgon travfantaster! Idag väntar ännu en jackpot på V75 och kosan styrs mot Gävle där man ska slåss om en av de sista elitloppsbiljetterna i ... Läs travtips

  Solvalla laddar för Elitloppshelgen och därför delar Åby nästa V86-omgång med dalabanan Romme och vi får bland annat kolla in Sleipner ... Läs travtips