GS75 Dansstjärnan segermogen nu!? » 1 juni | Martin - Travstugan.se

GS75 Dansstjärnan segermogen nu!?

Fina tävlingar från Axevalla den här söndagen! I avslutningen startar åter A Sweet Dance som vi hoppas visar sig från sin bästa sida igen!

GS75-1

Det blir ett sant nöje att återse 6 Coktail Fortuna igen. Däremot blir det troligen tufft att kräva besök i vinnarcirkeln direkt...

Istället är det 5 Jairo som gäller. Jag tycker han är den som är klart mest på gång för dagen och även fast det blir resa utvändigt ledaren tror jag han löser uppgiften.

GS75-2

Utgångsläget gjorde det här ändå till ett lopp som öppnar upp för lite dramatik. 8 Great Winner är tveklöst bästa hästen i fältet och får Magnus Jakobsson som han vill vinner ekipaget troligen överlägset.
Däremot hoppas jag att han härifrån får det lite kämpigt och att loppet öppnar upp sig.

Streckar på bakom och se upp för en sådan som 7 Erik K. som blir spännande med Peter Untersteiner den här gången!

GS75-3

  • Senast var 2 Hodder tillbaka efter dryga tio månader ifrån! Femåringen visade knappast några stela tendenser utan vann direkt i mycket fin stil.

Läget här är bästa möjliga och där de två främsta emot går iväg från bakspår. Peter Untersteiner håller hästen högt som med loppet i kroppen ska bli högintressant att se här!

GS75-4

Jag har verkligen jobbat in 5 Cheerful Rivner den här säsongen utan lyckat resultat dessvärre... Här ser det åter ut att kunna bli tung löpning, men förr eller senare lossnar det. Visst hoppas jag det kan vara dags den här gången - men där finns starka motbud som är värda streck!

15 Queen of Sand går ner lite i klass jämfört med på sistone och hon räknas alltid i dessa loppen. 14 Ryssebo La Reine har det inte stämt för i år ännu, men minns vilka insatser ho stod för under fjolåret.

1 Callmesally fick verkligen visa sig från sin rätta sida senast och vilken högkapabel dam hon är. Spännande från det här läget!

GS75-5

12 Sanda Love verkar vara i en fantastisk form för dagen och imponerat i två raka segrar, men härifrån blir det inte enkelt...
2 Townshend Broline
från ledningen räknas tidigt bakom liksom 4 Crossfire Simoni som har en styrka och går hela vägen in i mål.
Väntar även på att det ska lossna för 11 Panther Face som när som helst tar första årssegern.

GS75-6

  • Jag gillar verkligen tuffingen 3 Zolly som i det här talangfulla fältet är min förstahäst- jag spikar! 

Treåringen har verkligen satt fart på karriären med sina tre segrar den här säsongen och här tror jag Mattias Djuse sitter upp bakom en högkapabel dam.

Annan som imponerat lika mycket är 4 No Limit Queen som inlett karriären med två mycket fina segrar. Hon blir en värdig motståndare till Zolly, men jag tar ställning för Djuses treåring!

GS75-7

Helena Burmans stjärna i stallet siktar på att ta säsongens första seger. 6 A Sweet Dance gör tredje starten för året och nog borde första årssegern närma sig. Är hon i närheten v lika bra som ifjol blir hon inte lätt att slå.
1 Felicity Shagwell
såg alldeles lysande ut inför Drottningens Pokal, men sedan hade hon inte marginalerna med sig. Med två lopp i kroppen är hon på väg upp i toppform och hon verkar vara på gång!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips