Grand Slam 75 i mitten av Småland! » 30 apr. | Martin Engström -…

Grand Slam 75 i mitten av Småland!

Vaggeryd har slått upp portarna igen för en ny travsäsong. Söndagen bjuder på GS75 och framförallt även cash i GS75-1!

Andel i giffelpåsen kostar 125 kronor - klicka här!

GS75-1

  Det snackas Harpers Hanover för 4 Don Cash och det tror jag absolut han kan duga i. Möjligen inte till slutsegern men topp 5 med lite tur. Efter varit ifrån sedan 17 mars är han nu tillbaka här och behöver en rejäl genomkörare inför långloppet på Solvalla.
  Det är ett snabblopp här och Don Cash går iväg från perfekt utgångsläge. Jag tror han tidigt sitter i ledarpositionen och sedan är han mycket svårslagen i ett beskedligt motstånd.

  GS75-2

  Adrian Kolgjini kan dra till med en dubbel direkt. Här kör han Djali Boko-stoet 1 Athena Face som ger det ett försök att försvara innerspåret. Jag tyckte debuten var väldigt bra för treåringen och stallet har höga tankar om henne den här säsongen. Jag tror hon kan styra det här hela vägen runt.
  Mycket god kapacitet finns det också i 9 Chatty Kronos som jag ser som främsta konkurrenten. Bakom dessa två är det 2 X.Tour, som inledde karriären med säker seger senast.

  Det låter även väldigt bra kring 4 Black Fire som ska tas på allvar!

  GS75-3

  • Stoet pepprar runt det här

  2 Havbergs Viking ska jag säga är en häst jag har stor respekt för här, men jag väntar mig en riktigt vass 10 Nelly Pepper nu med två lopp i kroppen. Det här är en tysk dam av hög klass som jag tror kan bli något extra inom montén den här säsongen. 
  Debuten i Sverige näst senast var inget vidare men senast var det desto mer fast under hovarna och där hon vann enkelt. Det kanske inte blir enkelt den här gången - men pepprar runt dessa gör hon!

  GS75-4

  2 Begum Kronos har verkligen fått inleda säsongen med tuffast möjliga; årsdebut på V75 följt av uttagningslopp i Drottning Silvias Pokal förra fredagen. Årsdebuten var godkänd och insatsen senast på Åby var ett klart steg framåt där hon från fjräde par invändigt hittade fartrum över upploppet och gick starkt över mål. Nu är det klart lämpligare motstånd och från perfekt utgångsläge - givetvis ska hon räknas som förstahästen!

  10 Lady Beluga har man ju sett en hel del från Jägershåll och visst är bakspåret ett klart minus. Däremot är hon riktigt vass och med framspår hade jag trott på mycket god segerchans. Nu måste det givetvis lösa sig lite härifrån...

   GS75-5

   Anders Svanstedt fick se sig slagen för första gången med sin 3 Cash And Carry senast och fungerade inte alls. Sådant som kan hända med orutinen. Jag tror stoet kan ta snabb revansch på sig själv och vid felfri avgång sitter Svanstedt troligen i ledningen och där blir det inte lätt att slå Cash And Carry.

   6 Go Peppergirl gjorde sin första start sedan oktober senast - snacka om att hon går framåt med genomköraren och till den här starten rycks skorna runt om igen. 8 Coumba körs av Simon Helm som verkligen är i zonen för dagen. Coumba håller jag även högt i det här fältet.

   GS75-6

   Håll i dig, Ingves! 
   Här tror jag Peter Ingves kan köra vinnaren i form av 12 Huis Clos som den här gången siktas på att springa barfota fram för första gången. Under fjolåret fick vi se fyraåringen svara för flera vassa prestationer och spåret här är perfekt för att komma vettigt på det tidigt och 2 640 meter är något han hanterar väldigt bra. 

    10 Muscle Crown fick äntligen besöka vinnarcirkeln för första gången senast och vann ju väldigt enkelt. Ska bli intressant se hur valacken följer upp den segern här.
    14 Lexington Zon
    med två genomkörare i kroppen borde kunna vara med i surret den här gången

     GS75-7

     1 Payet D.E. hade ju en del förespråkare på sig senast när han startade på V75. Det blev dessvärre ett lopp att glömma där och här tar Hanna Lähdekorpi nya tag med valacken. Spåret borde vara perfekt för ekipaget och jag tror de försvarar innerspåret och är ekipaget att slå.
     4 Infinitus med lopp i kroppen kan ge en match - och visst har vi en del roliga skrällar bakom. Framförallt 2 Demolition Man F. som visserligen är en ojämn herre men som har förutsättningarna för att kunna blanda sig i det. Brukar gå bra med Peter Untersteiner dessutom.

     Dela inlägg

     Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst på fasta odds
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

     Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips