Elitloppet 2022: Oddset har höjts!

Tongångarna låter läskigt bra från stallhåll. Nu när det surras om andra har oddset gått upp på Don Fanucci Zet!

Jag håller personligen på Hail Mary i årets Elitloppet på grund av Erik Adielsson. Utgångsläget med spår 4 i försöket är så klart perfekt för att få bra placering där och sedan lotta till sig perfekt spår i finalen. 
Det är just surret om Hail Mary som gjort att denne rent av även blivit favoriten i Elitloppet 2022.

Detta har gjort att jag, trots hoppet om Hail Mary, börjat intressera mig för Don Fanucci Zet.
Rapporterna om Hail Mary låter riktigt bra från Daniel Redén men tongångarna på hans Don Fanucci Zet är även det läskigt bra och det säger även en hel del att Örjan Kihlström valde fjolårsvinnaren.

Att Kihlström skulle välja Don Fanucci var en lågoddsare så klart, men det säger även en del om hur högt Kihlström håller sin polare. Spår 8 i försöket redde de ut ifjol och kommer göra det i år med och sluta som sämst tvåa tror jag. 
Don Fanucci Zet har sett lekande överlägsen ut i sina två starter i år och när nu Hail Mary surras upp har vinnaroddset höjts på fjolårsvinnaren.

Örjan Kihlström kan det här med storloppen och att reda ut positionerna - jag lirar Don Fanucci Zet som vinnare i Elitloppet hos Unibet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips