Challenge: Tre starka segerbud

Nya tag på Challenge ikväll. Från Umåker hämtar vi omgången som jag tycker innehåller tre starka segerbud att rygga.


 1. Carisma Mearas - Övriga - Hunkydory Degato
  Hunkydory Degato hålles som förstahästen i loppet. Är tillbaka nu efter vila men visat tidigare att hon är redo för att prestera direkt. Men man får så klart tänka till att hon varit borta i över tre månader.

  Carisma Mearas levererar säkerligen åter en vass spurt ute i banan. Brukar kunna vara med och tampas om främsta placeringarna, men segergnistan är inte direkt stekhet...
  Jag helgarderar loppet och lyfter fram Juliane Star från spår 1 som är betydligt bättre än raden och även 12 Shiver W.F.. 
 2. Vertigo Knekten - Övriga - Hallsta Vinnex
  Kallblodsloppet innehåller många hästar, men uppgiften ser väldigt tilltalande ut för Hallsta Vinnex. Magnus O Jonsson är nöjd med hästen inför den här uppgiften och är han bara vid god hälsa tror jag han vinner det här relativt enkelt till slut. Blir dock lite väl stor favorit och kallblodsloppet luktar skräll lång väg för mig. 
 3. Pleasure For Cash - Övriga - Linvesta Vivant
  Robert Dunder är tillbaka med sitt löfte Pleasure For Cash igen. Jag hoppas verkligen hästen visar sig från sin bästa sida. Då är där inte en enda i det här fältet som matchar honom. 
  Högkapabel och en ljus framtid till mötes om han bara fortsätter utvecklas och jag tror han vinner ikväll!
 4. Comewithaflash - Övriga - Hagentoy
  Det är ett fält med hästar som en vacker dag var relativt bra ändå. Men för majoriteten i fältet var det längesedan man fick se någon prestera. Därför tycker jag uppgiften ser bra ut för Hagentoy.
  Daniel Wäjersten sitter åter upp och Hagentoy har gjort det bra i betydligt tuffare motstånd än det här på slutet. Även fast Comewithaflash har fint utgångsläge från spår 1, blir jag förvånad om inte Hagentoy löser det här.
 5. Hunter Dillon - Övriga - Hamilkar Boko
  Robert Dunder har även med Hamilkar Boko ikväll och visst är chansen god att det blir dubbelseger på hemmabanan ikväll. Hamilkar Boko lär laddas framåt i tidigt skede och från ledningen kan det bli svårt att ta ner honom.

  Även fast Ulf Ohlsson sitter upp bakom Hunter Dillon så tror jag inte hästen är segerredo ikväll. Kommer från sjukdom och formen är klart frågetecken. 
  Har istället med "övriga" och se upp för Conrads Gregor som varit positiv i två raka starter. Fin på V75 senast!
 6. Don Draper - Övriga - Celsius Evo
  Här är det lite vågat möjligen, men jag chansar bort både Don Draper och Celsius Evo. Sistnämnde är säkert absolut bäst i fältet, men det var ett tag sedan man såg honom prestera... Även Don Draper har lite sviktande dagsform.

  Den jag håller högt i loppet är Giel Wielinga. Har litet gott öga till hästen efter insatserna han visade på Jägersro i sin debutseger i Sverige ifjol. Även gått bra hos Christian Månsson uppe i norr och jag tror det här är en högkapabel tävlare i år som kan duga på V75.

Spela på Challenge här!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips