Challenge: Tre spikar i omgången! » 15 mars | Martin - Travstugan.se

Challenge: Tre spikar i omgången!

Challenge från Mantorp tycker jag innehåller två spikar jag tror starkt på och en roligare sådan i avslutningen!

 1. 1 Herrera Boko - X Övriga - 2 Harran Boko
  Jag tycker Conrad Luguaer har en jättechans med sin Harran Boko. I min bok tycker jag han "bör" vinna det här loppet från det här utgångsläget. Tror inte galopprisken är särskilt jättstor och jag är minst lika optimistisk som Conrad Luguaer.
  Spik!
 2. 1 Call Me Brodda - X Övriga - 2 Estelle Brodda
  De båda alternativen här, Call Me Brodda och Estelle Brodda, blir båda rätt betrodda den här lördagen. Kan väl delvis köpa det, men jag är lite inne på Hip Hurray Boko i loppet och tycker det är värt att helgardera det här stoloppet som så alltid är öppet!
 3. 1 Handsome Brad - X Övriga - 2 Milligan's School
  Det är få hästar i högsta klassen, men det är lyckligtvis bra klass på loppet. Däremot är formen ett jättefrågetecken på i stort sett alla i fältet och även en sådan som Västerbonthenews som varit ute och startat en del men kanske inte varit lika vass på sistone.
  Handsome Brad är bra nog att vinna direkt, men bland de båda tror jag lite mer på Milligan's School.

  Högsta klassen är öppet i min bok och helgarderas.
 4. 1 Terminator Face - X Övriga - 2 Hugo Gustivar Boko
  Som Joke Face-fantast gläds jag åt Terminator Face som har perfekt utgångsläge för att kunna strida om det hela vägen. Dock tror jag minst lika mycket på Randemar R.D. som är placerad som "övriga" här.
  Hugo Gustivar Boko är en riktigt stark häst även det, men chansas bort den här gången då jag tror mer på Terminator Face, Randemar R.D. och även Franklin Face.
 5. 1 Knifetown Winner - X Övriga - 2 Västerbo Grosbois
  Detta är väl det loppet som det kommer bli mest fartfest i. Knifetown Winner kan leda runt om, men det kommer bli rejäl körning och det kommer kännas tryggt att helgardera loppet. Västerbo Grosbois är en tuffing som går hela vägen in i mål, men frågan är var han hamnar? Jag har svårt att se honom som vinnare den här gången trots allt, då jag inte tror han får den positionen han vill åt.
 6. 1 Cheerful Rivner - X Övriga - 2 Ryssebo La Reine
  Med värsta motbuden bakom sig är både min förhoppning och tro att Peter Untersteiner laddar framåt med Cheerful Rivner. Kommer inte rusa till någon ledning, men körs framåt i tidigt skede och jag tror Untersteiner släpps dit - sedan är loppet hemma!
 7. 1 Eelis - X Övriga - 2 Tobias del Ronco
  På Challenge väljer jag att spika Eelis. Jag tror Örjan Kihlström kommer servera hästen en fullt perfekt resa hela vägen. Det känns som det kan bli lite körning även här och Eelis kommer tacka och ta emot till sist. 

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips