• Hem
 • V75 Solvalla - Revanschdags nu Marlon!

  V75 Solvalla - Revanschdags nu Marlon!

  Solvalla bjuder på riktigt fina tävlingar imorgon och vi får hoppas att de kan få till en fin bana i denna slaskiga tid. Vi har två megafavoriter att ta ställning till imorgon och bägge ser tyvärr ut att bli svårslagna - men jag ger aldrig upp på förhand och kommer INTE spika bägge på samma lapp - för då vinner man inte stora pengar. Det finns andra roliga spikförslag som spelarkåren ratar, som talesättet lyder; endast döda fiskar följer strömmen 😉

  Ni hittar mina andelar HÄR men kan också välja en enskild andel längst ner på sidan, glöm inte att läsa analysen medans du scrollar! 😁

  V75 1:

  10 Honey Mearas står som storfavorit i omgångens inledning och det är inte konstigt. Jag trodde inte helhjärtat på henne senast i C.L Müllers Memorial där hon mötte skulle möta grabbarna för första gången - men hon visade återigen hur bra hon är då hon vann enkelt trots att ha fått gjort en hel del jobb. Nu möter hon endast ston igen och trots bra motstånd och bakspår ska det vara toppchans. Skulle Örjan köra offensivt kan de nog bli släppta till spets, men även bakifrån ska hon ha riktigt bra chans att runda samtliga. Nog endast galopp emot, men hon har faktiskt galopperat bort sig 2 gånger på de senaste 8 och visst finns det viss risk. Rensar ordentligt isåfall.

  4 Fifty Cent Piece har varit riktigt bra de senaste två starterna och borde stå för en vass prestation imorgon, hon är den trolige ledaren av loppet och skulle Honey Mearas komma bort är hon ett tidigt vinstbud.

  2 Hoboken Am har ett lopp i kroppen efter lång paus och gick då fina 13,4 på 2640a. Gissningsvis har hon gått framåt rejält med detta och från perfekt utgångsläge ska hon inte nonchaleras nu.

  5 Racing Brodda är fjärderank och en intressant skräll om man väljer att gardera loppet - hon tävlar bra när hon får vara med i främre träffen och skulle kunna ta sig förbi 4 Fifty Cent Piece vid full laddning.

  V75 2:

  3 Drill gjorde ett riktigt bra lopp senast men fick se sig slagen av en för dagen ännu bättre häst då, nu möter han återigen 4 Neon Bank och det är liknande förutsättningar för dem imorgon. Drill lär laddas direkt och hade inga problem att hålla ut Neon Bank sist, denne lär dessutom hjälpa till att hålla ut 5 Match’em och 7 Ballerina Indika - således återigen bra spetschans för Ulf Ohlsson som jag ser det. Det som gör att han rankas etta av mig är att han blivit åtgärdad efter senast och med tre lopp i kroppen ska han vara redo för en än vassare prestation. Det ska dessutom bli helstängt nu vilket kan bli intressant. Vettig chans att leda runt om och blir inte favorit.

  4 Neon Bank måste såklart med tidigt på lappen imorgon, han gick utvändigt om 3 Drill hela vägen senast och kunde ändå koppla grepp enkelt till slut. Är han lika bra nu kan han göra livet surt för Ulf även denna gång oavsett resa.

  10 Con Crowe kommer från två enkla vinster där han senast glänste från spets, nu blir det annat upplägg med bakspår och han behöver mer tur denna gång. Inte riktigt lika intressant som andrahandare men självklar på garderad lapp.

  5 Match’em är intressant att plocka med på lappen men är spelad lite i överkant ändå med tanke på att han är lite sårbar för positioner. Skulle Björn få ordentlig snurr på honom från start finns en liten chans att ekipaget kan hitta till spets och då ska han ses med viss chans - men mer troligt är att de blir fast i tredjespår en bit. Tror inte på vinst från dödens men kan räcka med fin resa och tempo.

  8 Trefilov, 6 Knutte Sting, 9 Crown Wise As, 1 Lozano Boko, 7 Ballerina Indika och 12 Il Forte rankas därefter i ett ganska öppet lopp.

  V75 3:

  5 Brother Bill har visat rejäl form den sista tiden med två sylvassa spurtvinster innan han senast satt fick fritt lite väl sent för att hinna ta sig förbi samtliga. Då blev innerspåret en fälla och klart bättre läge nu. Han verkar bli det mest anlitade spikförslaget i omgången men min första tanke var att han kändes klart överspelad till närmre 75%.

  3 Phoenix Photo blir spännande att se här, senast gick han riktigt bra efter en fin resa och kunde enkelt plocka ner 8 Missle Hill som fått vandra i dödens. 5 Brother Bill fick lucka sent som tidigare nämnt och kunde inte nå vinnaren den dagen. Han kan öppna bra men troligtvis sitter 6 Chapuy tidigt i spets och denne lär främst vara intresserad av att släppa till Brother Bill, skulle Ulf hitta rätt rygg och tempot hålls uppe är han inte ofarlig.

  9 Unico Broline har tampats mot Phoenix Photo under en längre tid och det ska bli kul att se de mötas igen. Tyvärr har han inte de bästa startryggarna att välja på och riskerar att hamna en bit ner i kön. Kan vinna om favoriten kommer bort.

  8 Missle Hill fick gå ett tungt lopp sist där han efter en resa i dödens kunde plocka ner ledaren men inte stå emot Phoenix Photo som fått bättre resa. Skulle han få en bra ryggresa denna gång räcker hans fina form långt.

  12 Oscar L.A rankas ned något då han dragit nitlotten i spårtombolan och lär få svårt att segerstrida trots finfin form. Behöver mycket tur - men till 4% är han ändå högst aktuell vid favoritfall.

  V75 4:

  13 Ivanka Amok är ett spelvärt spikförslag då de flesta spelare lär göra ett försök att fälla henne - det hade jag definitivt gjort om hon varit spelad till +50% men i skrivande stund ligger strecken på 33% vilket känns intressant då hon troligtvis är klart bäst i fältet. Startmomentet är då jag får blunda, men tror ändå att Jorma ska kunna få iväg henne felfritt och hon behöver ingen snäll resa för att vinna här. Senast vann hon överlägset och hade kunnat springa ett varv till enligt kusken. Lövdal som jobbar i stallet tror inte att stallkamraten och den klara andrahandsfavoriten 9 Miss Imperatrice kan slå henne och jag spelar på att hon bara är bäst.

  9 Miss Imperatrice är en tuff motståndare som räknas tidigt om min vinnare gör bort sig, sitter bra till direkt.

  1 Mellby Ivy är ett av de kommunala dragen i omgången och lär stiga ytterligare i procent. Hon rankas högt även av mig då resan kommer bli fin på innerspår.

  8 Olly Håleryd har varit bra på sistone och Ove A verkar gilla denna tjej, spår 8 behöver inte vara fel med startsnabb rygg och det borde kunna bli andra-tredje inner om inte Ove vill hitta ut i andraspår. Till 3% är hon tidig på min garderade lapp.

  Bakom favoritduon är det vidöppet och jag skulle rekommendera bred gardering om du inte vill spika.

  V75 5:

  Detta lopp är svårt att lista ut men jag tror att det går att komma undan ganska billigt ändå.

  2 Falcon Eye känns intressant från detta läge men det ser också ut som att han blir favorit efter att ha trendat uppåt hittills. Han lär laddas vad som går från start men får svårt att ta emot kvicka 3 Special Major. Det gäller för Erik att vara först fram för att överta då det annars är stor risk att en av de värsta motbuden kommer före och då blir det svårare att vinna.

  6 Santos De Castella är snabb ut och trivs ypperligt i spets så planen för Jörgen är nog enkel - ladda vad som går i hopp om att hinna före motbuden. Väl i spets har han visat att han ogärna släpper någon förbi sig.

  11 Amalencius B.B har ett svårt utgångsläge som ändå höjer spelvärdet då han troligtvis varit betydligt mer spelad med bättre spår. Han är svår att räkna på men jag tror ändå mycket på honom denna gång, han är stark och tål att göra mycket jobb själv och skulle tempot hållas uppe är han högaktuell i segerstriden.

  9 Charliebrown Effe blir fjärdestrecket här och har i stort sett lika hög vinstchans som övriga nämnda och den som får bäst lopp lär vara först över mållinjen. Charlie har klättrat genom klasserna och gjort det riktigt bra med flertalet vinster efter tunga resor. Att Antonio gästar från hemlandet är spännande!

  10 L.L Royal fäller många med tempo, 7 Hipster Am är inte helt borta om han skulle hitta ner i slagläge, 3 Special Major kanske kan göra repris på senaste skrällsegern från rygg ledaren och 1 Titan Yoda kanske kan slå till med lucka i tid.

  V75 6:

  1 Hidalgo Heldia var en skön spik att gå på senast då han var precis så bra som jag trodde, även denna verkar bli omgångens ”denna ska vi minsann fälla” och spelprocenten lär inte bli mycket högre än senast - till ca 37% är han helt klar spelvärd som spik då jag tror på toppchans bara han travar från början - det är såklart detta som många spekulerar i, huruvida han blir för laddad från innerspåret eller ej. Med 5 galopper på 22 starter är jag inte överhängande orolig och det blir troligtvis spik på någon kupong.

  4 Akilles Face hade jag som drag när han äntligen fick vinna och han är en tuffing som skulle kunna vinna den tunga vägen även imorgon. Jag tror dock att en felfri Hidalgo i spets blir ytterst svår att plocka ner även för denna tanks. Räknas tidigt bakom.

  9 Aragorn As blir troligtvis första reserv om jag spikar i loppet, han har två raka segrar på kort distans där han varit mer eller mindre överlägsen och har ett passande läge nu där han kan spara på krutet från början - toppformen ska sitta där nu och han blir att räkna med oavsett resa.

  Jag tror ingen är helt chanslös i detta lopp då det finns en del galoppbenägna samt gasglada ekipage med. Här skulle det kunna skrälla rejält och 5 Souvernir D’inverne är en av de jag streckar - han har absolut toppform och trots att han är bäst på kort distans tycker jag inte att man ska nonchalera Jormas styrning till låg spelprocent.

  V75 7:

  Det avslutande loppet är svårast att räkna ut vinnaren i och jag lär gardera brett på samtliga lappar. Jag blir inte riktigt klok i hur loppet kommer bli kört men vi lär få en sevärd avslutning på kvällens V75.

  1 Declan har betydligt bättre läge nu än senast då det var nr 12 på vojlocken, frågan är dock om han kan utnyttja läget eller ej. Ska hur som helst räknas mycket tidigt även om han blir över från start

  3 Imperatur Am har även han bättre utgångsläge här och slipper nog göra lika mycket grovjobb denna gång om nu inte Magnus väljer den vägen. Sist vann han från utvändig position på mycket bra sätt och formen lär vara framflyttad.

  4 Pure Muscle var förstaranken senast och det gick ju vägen då, det är dock hårdare emot denna gång och även om de skulle nå spets är jag inte säker på att det blir vinst. Ska räknas tidigt ändock.

  11 Marlon Boko tog några galoppsteg i spetsstriden senast och blev då av med ledningen mot Pure Muscle - blev sedan kvar i rygg på denna hela vägen in i mål med gott om krafter kvar. Tråkigt spår nu men med minsta klaff kan vinsten komma denna gång istället - löjligt lågt streckad.

  9 Global Crusader har gjort 16 starter och av de 15 felfria har han 8 vinster och 4 pallplatser (kvarvarande tre placerade han sig fyra och femma), så vi kan konstatera att det är en häst som gillar att vara med där framme när det avgörs. Har gått bra i ledningen men det kan bli intressant nu med smygläge, med tempo och rätt ryggar blir jag inte alls förvånad om han vinner till låg procent. Anmäld första barfota runt om.

  6 Express Love står lite långt ut på vingen men har kvicka hästar invändigt och kanske kan hitta ner i andraspår tidigt. Detta är en stark rackare som gynnas kraftigt om tempot hålls uppe och det kan mycket väl vara Andreas som får köra till vinnarcirkeln.

  Lycka till!  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube