V75 Solvalla - Kim tar revansch idag!

Här följer lite snabba tankar inför dagens spännande omgång där Solvalla bjuder på finaler!


Analysen är skriven med tanke på både Miljonjakt och Triss där jag spikar emot en favorit på vardera lapp. Trissen är dock inte helt klar så det är Miljonjakten ni kan skåda ovan.

V75 1

Vi inleder med ett öppet lopp där det finns överhängande risk för utdragen spetskörning då många startsnabba ekipage vill till ledningen. Skulle 1 Borups Tornado lyckas hålla upp (vilket känns tveksamt) eller hitta ut tidigt (vilket känns mer troligt) ska han räknas med bra vinstchans. Jag har dock ännu bättre känsla för 7 Namur och från ett bättre läge hade jag nog spikat. Senast blev man kvar i tredjespår länge men kunde trots den inledningen koppla grepp till slut och skulle Magnus lyckas hitta ner tidigt i andraspår tror jag Namur segerdefilerar. Bakom denna duo är det vidöppet och det är inte fel att gardera brett!

V75 2

Ännu ett öppet och svårlöst lopp.. 5 Darlington Fame är knapp favorit och bör vara så, med minsta klaff segerstrider hon men det behövs nog lite tur då det inte blir någon spetsposition. Hon har dock chans även från dödens. 3 Il Forte måste jag ha med, en rusartyp som passar bäst i ledningen och dit kan man absolut hitta nu - full distans är kanske inget plus men jag är inte orolig över att det ska vara för långt. 2 Hobart måste räknas tidigt, likaså 7 Bank Blow. Storskrällen heter 12 Hurricane Woodland, honom har jag jagat hela vintern och missade såklart när han vann senast till fint odds - nu ska jag sitta på tåget om det blir repris.

V75 3

2 Who’s Who blir mångas spik idag då det ser upplagt ut för favoritvinst, han var förväntat vass direkt i debuten och ska vara bättre nu, har fått perfekt spår och Örjan kan välja upplägg. Jag spikar på en lapp men garderar annars då han är väldigt hårt spelad. 4 Upstate Face är det självklara motbudet, han var också riktigt bra i sin årsdebut och lär inte vara sämre denna gång - spåret är inte lika roligt men med klaff kan han absolut utmana favoriten.

1 Stoletheshow kanske kan hålla ledningen eller överta i senare skede och ska inte räknas bort. Vill man försöka fälla storfavoriten tycker jag även att 6 Milligan’s School, 10 Holy Water och 11 Ble Du Gers är streckvärda.

V75 4

Hade 5 Kali Smart haft ett eller några lopp i kroppen hade jag spikat utan att darra på handen, men nu är det såklart svårbedömt huruvida formen räcker för att segerstrida direkt mot tufft motstånd. Enda anledningen till att jag inte vågar spika 6 Dear Friend är att hon fick spår utvändigt om Kali.. 6 Dear Friend var riktigt fin senast och har toppform - laddas såklart mot spets men där kan det vara upptaget redan, antingen av 5 Kali Smart eller 2 Carna Sensei. Den sistnämnde kommer med på lappen om man streckar tre. Glöm inte 3 Dixie Brick som absolut kan matcha detta motstånd, speciellt om det blir körning mellan favoriterna.

V75 5

5 Phoenix Photo blir ganska stor favorit och har varit riktigt bra på sistone, han spikas av många pga att han lottats till bra spår men jag går emot. Jag tror inte att Conrad är särskilt intresserad av att släppa ifrån sig spets om han hittar dit med 3 Sandsjöns Enzo och det kan vankas svar om Örjan provar framåt. 11 Unico Broline har om möjligt varit ännu bättre än favoriten och ståtar med 4 raka segrar varav de två senaste var från liknande utgångslägen. Han känns fortsatt grym i träningen och jag tror han bara vinner detta lopp på ren kapacitet. Ruggigt spelvärd till 22%

V75 6

Diamantstofinal och som vanligt är det många som kan vinna.. Jag tror mest på de två som står längst bak, dvs 14 Devs Daffodil och 15 Eenymeenyminymoedk. Det är 40 meter att plocka men jag tror att bägge har kapacitet nog att plocka in det och den som får bäst resa avgör?

7 Zante Grif fick äntligen utdelning senast och ska ses med vettig chans, 3 Ferrari Dimance ska såklart också räknas tidigt men jag tycker ändå inte att hon är så mkt bättre än övriga på start som streckprocenten påstår. Hon kanske kan hitta till spets men det kan lika gärna bli dödens och jag tycker hon är lite i fara som knapp favorit. Strecka även 2 Cala Mayor De B, 4 Dream Of MoneyD.E och 5 Hattusa.


V75 6

Nu duell att vänta och detta lopp är det jag ser fram emot mest idag. Senast gick 10 Amalencius B.B segrande ur striden och han blir återigen ganska stor favorit. Han var tydligen inte som bäst senast och ska kunna vara bättre nu - vilket talar för en bra vinstchans. Jag måste dock än en gång gå emot och tro mer på 12 Best OfDream Trio som varit grym senaste två loppen. Han fick ett mycket tyngre lopp än favoriten senast och utmanade ändå hela vägen, trots att han återigen har sämre utgångsläge än Amalencius är det betydligt jämnare denna gång och dessutom är det två ekipage med framspår som nog gärna testar i ledningen - så att favoriten ska få spets gratis tror jag inte på idag. Näe - Kim tar revansch idag!

2 Djokovic och 4 Huddlestone är två tänkbara motbud och även de som gör upp om spets inledningsvis.

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips