• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V75 Solvalla - En bortglömd kung har bra chans att krönas som vinnare.

V75 Solvalla - En bortglömd kung har bra chans att krönas som vinnare.

Så är den här, helgen vi travälskare väntat på! Det blir inte Solvalla för mig dock då jag lovat att sköta stallet så att mina chefer kan åka. Jag ska passa på att mysa med våra hästar och njuta av loppen framför tvn istället. Vi startar helgen med en trevlig omgång på lördag för att sedan avsluta med Elitloppet på söndagen.

Min analys hör denna gång till Kims Miljonjakt som siktar på hög utdelning imorgon, därav blir det gardering på största favoriten.


V75 1

2 Kali Smart är en riktigt tuff donna som jag tror har bra vinstchans i inledningen trots hårt motstånd, det blir spik på denna lapp i hopp om att koppla starkt grepp om omgången direkt. Enligt stallet kommer hon vara i perfekt skick imorgon och även om det inte skulle bli spets tror jag att hon ska kunna vinna.

1 Marion Fouty Bon är ett tidigt motbud om man väljer att gardera, hon är kvick iväg och kommer springa snabbt på distansen, skulle Kali smart ta sig förbi blir det såklart svårare dock.

3 Miracle Tile är också kvick iväg men borde få svårt att ta sig förbi bägge invändiga, hon kommer dock göra en bra prestation imorgon och ska med vid gardering. Skulle det blir hårt tempo och hon får gå med i ryggar biter spurten bra.

4 Heliade Du Goutier är en fransk gäst som blir spännande att se, hon är ovan vid distansen men enligt kusken ska det passa bra och hon blir att räkna med.

9 Sayonara ska passas noga från bra smygläge, hennes spurt är giftig och med klaff samt tempo fäller hon många över upploppet. Även 10 Quarcia ska inte nonchaleras, hon kommer med toppform och ska för första gången gå barfota runt om med jänkarvagn.

8 Dear Friend har fått ett riktigt skitläge men ska ändå streckas om man tar flera hästar i loppet, hon är bättre än de 3% som hon har på sig i skrivande stund.


V75 2

3 Honfleur Mearas kan bli en tuff nöt att knäcka för tjejerna i detta lopp, det är inte helt riskfritt med voltstart då hon kan vara lite nervig utan lopp i kroppen men skulle hon ta sig iväg felfritt ska det vara rätt vettig chans att avgöra, speciellt om hon skulle hitta till ledningen. Jag vill dock inte spika då det finns gott om roliga drag bakom.

6 Unfair rankar jag en bra bit upp och tycker hon är väl bortglömd till 3%, på Färjestad var hon tvåa bakom just Honfleur Mearas och senast gick hon en bra avslutning. Hon är kvick iväg och skulle kunna hitta till spets, väl där eller möjligtvis i rygg på favoriten blir jag inte förvånad om hon ställer till med skräll.

Lövgrens duo 7 Jeans'n Passion och 9 Lady Beluga ska streckas tidigt, bägge kommer med toppform och segerstrider med minsta klaff.

8 Staro Onyourmarks och 10 Nina Ginto är spurtstarka skrällar att räkna med och jag streckar även 11 Impala Am som imponerade vid vinsten senast samt 1 Queen Ligus som lär få fin resa i främre träffen.


V75 3

Bronsdivisionsfinalen tycker jag är lite obehaglig ur spelsynpunkt, vi har fyra ekipage som är streckade men är det så enkelt som att någon av dessa vinner? Det kan vara så och då har jag slösat en hel del streck men jag har ändå känsla för att det skulle kunna skrälla här och väljer att gardera brett just därför.

2 Epimetheus kunde inte rå på 11 Borups Tornado senast men avslutade riktigt vasst och visar att formen fortsatt sitter där, nu hoppar Goop upp från ett smaskigt läge och visst måste det vara vettig vinstchans, återstår att se hur taktiken blir då det är flera startsnabba ekipage som lär laddas mot spets, Epi kan öppna men kanske vore det lägligt att ta det lite lugnt och spara krutet till slut.

4 Bugatti Miles får åter Örjan i sulkyn vilket är bra då han är lite svårare att köra än stallkamraten, formen är fin även där och kusken borde kunna hitta fin position. Ska räknas tidigt.

3 Readly Lavec kan vara den som är snabbast från start och hittar Oskar till tät med denna så körs han där, formen är på topp och siktet är såklart ställt på att leda runt om, kan lyckas.

8 Zeudi Amg kom ut på Lunden senast utan lopp i kroppen och dundrade runt på 11.6 från ledningen, hur bra kommer han inte vara nu med lopp i kroppen? Att Örjan som körde då väljer att tippa honom etta imorgon säger en hel del och ska man ge sig på att försöka spika i detta lopp är detta hästen jag skulle välja, speciellt då han just nu endast är streckad på 14%. Alessandro lär ladda framåt i ett försök att nå spets, kanske att han lyckas men troligtvis blir det svar. Borde ha vettig chans ändå.

Då det ser ut att kunna bli körning inledningsvis väljer jag alltså att strecka på och vill varna lite extra för 5 Fromheaven Idzarda, 7 Hipster Am, 10 Ture L.A och 11 Borups Tornado.

V75 4

9 Luuk Schermer lär bli omgångens mest anlitade singelstreck och det är inget jag säger emot, jag kommer spika på minst en lapp då uppgiften ser bra ut trots bakspår. Han är obesegrad i år och strular det inte för honom borde det vara toppchans. På denna lapp testar jag att gardera då det trots allt är väldigt hög spelprocent på favoriten, skulle det skrälla höjs värdet rejält.

6 Kentucky River är nog värst emot, Nordström låter väldigt nöjd inför loppet och är inne på att han ska göra sitt livs lopp imorgon, han fungerade perfekt senast i Örebro och det blir samma utrustning nu, skulle kunna utmana om favoriten hamnar illa till.

1 Special Topmodel och 4 Katalonia gör upp om spets inledningsvis tror jag, bägge är streckade till ungefär 1% men jag tycker inte att man helt ska nonchalera ekipagen. Mika låter uppåt på sin springare och från spets eller rygg ledaren räcker han långt. Tallberger låter även uppåt på sin häst som tränat på flitigt sedan senaste starten då hon vann på riktigt fin tid mot bra hästar. Hon har presterat klart bäst på sprint tidigare men enligt Lina är hon mer stark än speedig och hon kan nog gå en fin tid även på full distans. Roliga platsspel om inte annat.


V75 5

Mitt drag i omgången hittar vi här; 6 King of Greenwood är en riktigt fin häst som blir lite bortglömd idag, tack vare att han möter två väldigt bra hästar som drar streck. Senast vann han utan att vara som bäst och har blivit åtgärdad efter det, han ska dessutom gå barfota runt om igen vilket Stefan Persson tyckte gjorde stor skillnad näst senast vid vinsten. Han är kvick iväg och skulle kunna hitta till ledningen med lite flyt - då blir han onekligen att räkna med trots hårt motstånd och till 7% är han ett måste på mina lappar.

8 Charliebrown Effe har två lopp i kroppen efter kortare paus och ståtar med fyra raka segrar, läget blev dock inte enligt önskemål då han inte är så snabb ut och det finns risk att han hamnar en bit bak i kön. Han ska såklart räknas med chans ändå men blir lite väl hårt streckad som favorit.

3 Under Armour skulle nog haft 8 raka segrar utan galoppen i april där han trots det blev tvåa, att han dragit bättre spår än favoriten talar kraftigt till Lövgrens favör och jag rankar honom strax före. Ska streckas på garderad lapp.

1 Castor The star är värst emot min ide i spetsstriden och han är inte oäven, det kan vara Westholm som sitter i ledningen efter en bit och där är taktiken lite mer oviss. Det skulle kunna bli släpp till Under Armour om Lövgren ställer en tidig fråga.

4 Fabulous Pellini ska streckas som fjärdehäst enligt min rank men jag får tyvärr inte råd med henne denna gång, jag får hålla tummarna för att min trio är bättre för dagen.

V75 6

3 Phoenix Photo skulle kunna vara en spik denna omgång, han har radat upp starka prestationer och det är härliga dueller vi fått se mellan honom och Unico Broline som tyvärr inte kunde starta denna gång. Han kan öppna men det är inte säkert att han kan hålla ut snabba 4 Sweetman som har siktet inställt på spets, han har dock visat att han klarar av att gå i dödens så jag tror inte att han är särskilt beroende av smörresa för att vinna.

5 Oscar L.A är en hårding som utmanar tidigt, den som får bäst lopp av dessa herrar är troligtvis längst fram, kan bli ett mycket sevärt lopp!

6 Four Guys Dream fick aldrig riktigt chansen senast då han hamnade i trötta ryggar i ett jämnt lopp, han kan öppna vasst nog för att hitta bra position och skulle det blir andra-tredje utvändigt med tempo på loppet så biter hans spurt bra till slut. Inte borta.

11 Eddy West har fått klurigt läge denna gång, men när man pratar om spurtstarka hästar är han en av de främsta på den listan, han kan avsluta i vansinnigt tempo med rätt ryggar och ska ses med vettig vinstchans bara han har lite tur med position och ryggar.

Dessa fyra höjer sig något och jag tror att det räcker med dessa streck, 4 Sweetman är bra i spets och till låg procent är han såklart spelvärd på en bredare gardering men jag tror inte han riktigt räcker mot dessa. 2 Xanthis Coctail är roligare att strecka isåfall, hon har rekordet på distansen delat med favoriten och skulle kunna få rygg på Sweetman här, med lucka till slut räcker han långt, åtminstone platschans.

V75 7

Avslutar gör vi med Harper Hanovers som blir sevärt, det är ett ganska öppet lopp i år om man bortser från den franska gästen som borde ha toppchans om han klarar av den svenska banan. Jag väljer att spika på denna lapp då det annars blir väldigt dyrt. Det handlar alltså om 15 Diable De Vauvert som senast vann på 11,5 på distansen 2875. Det är gott om starka motbud men jag spelar på att han är starkast till slut - tyvärr får man väl säga att det är trist att spela på en dopingdömd tränare, men så länge hästen får starta får man bedöma efter kapacitet.

6 Piemonte är första motbud enligt mig då han står perfekt med springspår på start vilket borde öka chansen att komma iväg felfritt, skulle han tidigt hitta till ledningen får det inte finnas någon ringrost i hästarna från tillägg då han är väldigt kapabel. Det blir ett eldprov denna gång mot tuffare motstånd men oj vad kul det ska bli att se honom ta sig an utmaningen.

12 Moni Viking är en självklar vinstkandidat här, han vann trots allt detta lopp på världsrekord för två år sedan, i loppet senast var han heroiskt bra utan att få vinna och kanske kommer segern nu istället.

Bakom denna trio är det en liten bit ner vad gäller vinstchansen, även om vi då talar om topphästar som 8 Amalencius B.B, 9 Digital Dominance, 13 Spickleback Face och 14 Selected News. Tror man att det går utanför favorittrion bör man strecka många, vill varna för 1 Parker, 2 Prosecco, 3 Versace Face, 7 Santos De Castella och 11 Iceland Falls förutom övriga nämnda.

Lycka till!Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips