V75 Solvalla - Calgary Games överlägsen igen?

Idag blev det återigen stolpe ut på mina lappar, flera spikförslag sitter men jag var inte beredd på prestationen som Lara Boko visade upp så där tog det tyvärr stopp. Imorgon har vi några intressanta lopp att se fram emot och det ska framför allt bli kul att se häftiga Calgary Games igen!

Analysen hör till min Exklusiva andel, imorgon har jag endast tre andelar öppna för spel :)

• Kims Exklusiva - 503kr 12 andelar

• Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar

• Kims Triss - 30kr 25 andelar


V75 1

1 Racing Brodda skulle kunna leda detta runt om, senast öppnade hon vasst men fick se sig slagen av Hevin Bokosom hon återigen möter imorgon, nu har Hevin fått bakspår dock och det är dessutom kortare distans. Skulle Rickard hålla upp ledningen kan det som sagt hålla hela vägen.

11 Hevin Boko är i riktigt fin författning för dagen och tål att göra grovjobb, hon get sig ogärna och ska räknas tidigt trots spåret.

2 Dixie Brick är också kvick iväg och skulle det vara så att 3 Isa tar sig förbi invändiga kan hon vara först fram för att överta. Utmanas av 6 Kali Smart som också lär laddas - skulle den sistnämnda sitta i spets blir hon troligtvis svårslagen med tanke på den fina formen!

5 Alhambra Mail har nu lopp i kroppen efter paus och är inte borta, likaså kan man inte räkna bort 10 Miracle Tile som kan få en fin resa.

V75 2

2 Vermithrax är tidig i detta långlopp, galoppen senast ska man inte ta så hårt på och det lär bli lugn avgång för att sedan köra sig till ledningen. Väl där tror jag på riktigt bra vinstchans och han är ett roligt spikförslag tillsammans med Örjan. Eriksson har fin form på stallet vilket vi såg idag.

13 Kapten Brodde är bästa hästen och obesegrad felfri. Helt klart värst emot och kan mycket väl krossa allt.

Bakom denna duo är det vidöppet, 6 Persos Otello, 7 Max Håleryd och 8 Digital Eye är tre möjliga storskrällar.

V75 3

6 Calgary Games lekte hem Derbyfinalen och är alltjämt obesegrad, svårt att tro att första förlusten ska komma här - spik trots oerhört hög spelprocent då ingen kommer att bråka med honom.

1 Cicero T.G borde ha bra chans att spetsa för att sedan släppa till favoriten och lifta med till en andraplats.

V75 4

7 San Moteur är nästan lika stor favorit som föregående och borde också ha bra vinstchans - i detta lopp blir det nog lite mer tävling och jag vill testa gardera.

6 Sahara Jaeburn hade dåliga blodvärden i finska derbyt så den starten är bara att glömma, han är bättre nu och lär köras offensivt. Bra chans att vara före favoriten från start och San Moteur får inte ha en dålig dag.

1 Global Badman är riktigt fint i ordning men har ett lite chansartat läge då det inte är säkert att han kan hålla upp innerspåret.

3 Napoleon Cash och 5 Marre’s Dreamboy räknas också med chans.

V75 5

1 Hannibal Face är nog Adrian revanschsugen med och kommer testa rejält för att hålla upp ledningen, når han spets är det hästen att slå,

4 Final Whistle har vunnit hälften av årets starter och kommet med bra form, till denna start tänkte Mattias testa med jänkarvagn för första gången vilket blir spännande.

5 Your Dreamlove har sin bästa bit till slut och första uppgiften för William blir att hitta bra slagläge - fäller många till slut!

14 Zenone Bar satt tokfast senast och kom i mål med all krafter sparade, denna gång tänker man inte sitta fast och det kan gå till låg procent.

Strecka så många du har råd med.

V75 6

1 Cyber Lane och 2 Milligans School kör om spets och det är knapp fördel invändigt, båda räknas med bra vinstchans men klart att det blir fördel för den som tar ledningen.

7 Very Kronos har inget roligt utgångsläge men kapciteten vet vi att han har och måste ses med chans ändå. Skulle det bli körning inledningsvis gynnas han rejält.

5 Milliondollarrhyme är också kvick iväg men borde få svårt att hitta till ledningen, borde dock hitta bra position och Fredrik meddelar att han känns bättre än inför senaste starten - blir eventuellt första barfota runt om i år!

4 Esprit Sisu är den roliga skrällen att plocka med, han har toppform och Daniel menar att dom inte kommer springa ifrån honom - med lite klaff så!

V75 7

8 Maestro Crowe är Johans bästa chans för dagen, senast var han inte som bäst och det blir offensivt upplägg här. Jag tror detta är hästen att slå men det finns tunga motbud.

13 Coin Perdu kommer med tre raka vinster och har hittat formen på allvar, står med dubbla tillägg och kan bli många att runda men visst måste han räknas tidigt.

10 Algot Zonett vann senast direkt efter uppehåll, enligt Daniel har de siktat på detta lopp ett tag och han har känts toppfin efter senast. Räknas.

11 Digital Dominance får slå lite ur underläge mot dessa tre men han har visat att han trivs ypperligt på distansen och han trivs fint med Örjan - toppform och inte borta.


Lycka till!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips