• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V75 Solänget - Örjan styr in spikarna denna jackpotomgång

V75 Solänget - Örjan styr in spikarna denna jackpotomgång

Det har gått lite småtrögt sista tiden med en del stolpe ut, men några vinster har trillat in ändå och denna helg har vi en fin jackpot att se fram emot! 

• Kims Jackpotandel - 1000kr 10 andelar UNIK

• Kims Exklusiva - 503kr 12 andelar

• Kims Speedkula - 300kr 15 andelar

• Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar

• Kims Triss - 30kr 25 andelar


Mina tidiga tankar ser ut som följer:

V75 1

6 Månlykke A.M har fått spår invändigt om värsta motståndet vilket underlättar, borde ses med bra vinstchans här och många kommer spika. Men det är jackpot och vill man åt de stora pengarna bör man testa fälla honom då procenten är i högsta laget.

8 Tangen Haap är en mycket tuff motståndare som kommer ge favoriten en match. Björn tror att han spetsar ifall kusken vill men är också inne på att släpp till favoriten kan vara i planen då distansen är i längsta laget - mycket beror nog på hur snabbt Månlykke isåfall är framme och testar. Skulle det bli Månlykke i spets och Tangen Haap i rygg ser jag inte vem som ska sätta upp tempot och då blir troligtvis favoriten svårslagen. Jag hoppas på att det blir mer race än så.

7 Grisle Odin G.L är tredjehästen och får ett streck av mig, han har vunnit 17/22 lopp och har nu två lopp i kroppen efter lång vila. Skulle det bli lite körning mellan de två största kan han mycket väl vinna.

V75 2

7 Santos De Castella var riktigt fin vid segern senast och nollan näst senast berodde på att han gick med punktering hela loppet. Det ser onekligen upplagt ut för ännu en viktoria men det finns risk för att han får kämpa om det och då tycker jag det är värt att gardera då han just nu är omgångens största favorit.

3 Comte Godiva är nämligen mycket kvick iväg i volt och Markus tycker att spår 3 var bland de bästa de kunde fått. De har laddat mot detta lopp och planen är att köra i spets eftersom han trivs med hårt tempo. Skulle Ulf pricka från start och lyckas hålla ut favoriten kan det bli tävling och då kommer många in i matchen.

4 G.K Justus har inget roligt spår men kan kliva iväg hyfsat från start, han har gjort det bra i tuffa gäng och kan vinna detta med klaff.

8 Bodybuilder och 9 Liquify’em är roliga skrällbud från smyglägen, båda känns väldigt fina i träningen och har kapacitet att matcha övriga.

V75 3

1 Seismic Wave är den jag vill spika av de tre inledande favoriterna, han visade fin form senast vid enkel spetsvinst och nu är det bara för Örjan att hålla upp ledningen så ska loppet vara över. Det finns några snabba utvändigt men jag tror att de får svårt att ta en längd.

7 Global Adventure är nog roligast att strecka om man väljer att gardera loppet, han har toppform och profiterar på om det skulle bli körning i loppet.

5 Milligan’s School har nog bara vinstchans om han hittar till ledningen, vettig att strecka som första reserv.

V75 4

4 Tinder Lars är en segervan herre som måste räknas tidigt här, spåret är inte det bästa dock och det finns risk för strul.

6 Tekno Lynet låter man nöjda med och planen är att köra för spets, lyckas Gunnar pricka starten ska han ses med vettig vinstchans.

1 Guli Frodo är ganska kvick iväg och Björn låter inte särskilt sugen på att släppa ifrån sig spets och han skulle hålla ut övriga. Kan nog leda länge om han får vara lite ifred.

9 Källsjöviking måste streckas tidigt, skulle det bli lite strid om positioner på främre volten ska han ha bra chans att vara starkast till slut.

7 Sör Tinder är ett skrällbud man inte bör nonchalera, han kan galoppera lite när som helst men är kvick från start och borde kunna hitta fin position - i felfritt lopp har han fart som räcker här.

V75 5

9 Mr Carioca känns spännande i detta lopp, han har inte många starter men kommer med två raka segrar som tagits på bra sätt från ledningen. Jag skulle faktiskt inte bli chockad om Örjan kan kuppa sig till den positionen även från bakspår på lördag, det är inte många startsnabba med framspår och 3 Mindyourvoice W.F är inte oäven iväg, sitter han klistrad i rygg på den kan han kanske vara först fram för att överta. Hur som helst tror jag att det kan vara bra vinstchans för honom då det känns som en väldigt kapabel häst.

4 Oneiric Ocelot, 5 B. Sacamano och 6 Bowling Orlando är tre tidiga streck bakom, samtliga trivs på lång distans och kommer med fin form.

10 Wolverine ska också streckas vid gardering, har han en bra dag tål han att gå ett rejält slutvarv.

V75 6

11 Zante Grif har många andraplatser i raden och nu kanske det kan vara dags för en seger, springspår på tillägg kan bli bra men hon testas barfota runt om nu och tas nog försiktigt från start för att det ska bli felfritt. Med klaff räknas hon tidigt.

12 Bowling El Mar har också springspår och borde kunna utnyttja det fint, formen är riktigt bra och att Örjan hoppar upp är såklart intressant.

10 Lisa S.E är nu återigen bortglömd och jag hoppas hon förblir det eftersom det aldrig går att räkna bort henne. Med rätt ryggar har hon en sylvass spurt som fäller många.

2 Clandestine och 4 Honfleur Mearas räknas på startvolten, 14 Unique Juni och 15 Racing Brodda rundar många trots 40m tillägg, glöm heller inte 7 Nikita Sunrise som kan skrälla till.

V75 7

4 Cash Cowboy känns spännande i avslutningen, det är flera som är kvicka invändigt men skulle han hitta till ledningen borde det vara toppchans. Tidigt streck.

1 Frodo S är snabb ut men också lite halvsvår bakom bilen och inte alltid enkel att ladda iväg, kan bli avgörande i spetsstriden. Räknas med vinstchans.

2 Isa är snabb ut och trivs fint över distansen, hon har faktiskt näst bästa tiden i fältet och denna togs i senaste starten då hon mötte stoeliten - borde kunna spetsa och hur taktiken än blir ska hon inte nonchaleras här.

7 Gooner står lite väl långt ut på vingen men kan kliva iväg bra, med lite körning inledningsvis kanske han kan hitta ner i fin position och kan då bli svår att stå emot till slut. Vann senast direkt efter paus och är ännu bättre nu?

9 Tattoo Avenger är lite ovan vid distansen men har fått ett fint läge och gått bra på sistone. Senast vann han trots galopp i slutsvängen och måste räknas här.

11 Leave Your Sox On kommer med fyra raka segrar men jag tror han får svårare denna gång med tanke på kort distans och bakspår, men till låg procent kan man gott strecka honom vid bred gardering.

Stort lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips