V75 Solänget - Flera drag till 0% idag!

  Äntligen lördag och äntligen hade jag tillräckligt med tid för att skriva ner en analys till er (om något sent vilket jag ber om ursäkt för).

  Omgången ser svår ut på förhand och med lite tur kan vi få riktigt bra betalt för 7 rätt, jag tycker att omgångens största favorit är överspelad även om vinstchansen är vettig och det finns gott om skrällar som kan göra lördagen extra rolig!

  Så, då kör vi!

  V75 1:

  Vi rivstartar med ett roligt långlopp där det nog går att komma undan ganska billigt, om jag hade på svart och vitt vem som sitter i spets när krutröken lagt sig skulle jag nog spika men det är väldigt svårt att sia i vem som är snabbast. 1 Maybach W.F. eller 7 Castor The Star.

  Magkänslan säger 1 Maybach W.F även om de flesta röster tror på motbudet, han är en stor grabb och inte helt enkelt att vända snävt med – trots detta klev han iväg riktigt rappt från spår 4 i volten senast. Spår 1 nu borde vara drömläget och han är riktigt kvick i benen när han väl vänt upp, med tanke på att Ove endast behöver fokusera på att hålla utvändiga utanför är det fördel detta ekipage.

  7 Castor The Star är även han väldigt kvick i benen och skulle Mats pricka perfekt från start så kan det mycket väl vara så att han sitter i ledningen på några steg, men det finns alltid lite risk för solfjädereffekt och att han inte riktigt hinner ner innan svängen. Bägge hästar trivs ypperligt i spets och blir det ingen vansinneskörning tror jag att spetshästen vinner. Det återstår att se om jag är modig nog att spika 1 Maybach W.F på någon lapp eller om det blir en tryggare gardering. Lås på dessa två behöver inte vara fel.

  Bakom duon är det främst 5 Mellby Joker, 9 Hefner Am och 12 Final Whistle som räknas – men om du garderar tycker jag att 10 Holy Moses Mearas och 8 Get Ready On Tour ska med på lappen också.

  V75 2:

  3 Olly Håleryd spikade jag sist och hon var riktigt bra då, trots tappstart – slogs endast av en smygkörd Twigs Intense. Hon lär inte vara sämre nu och spår 3 behöver inte vara fel. Däremot är 60% grovt i överkant vad gäller segerchansen – hon har bra vinstchans men är långt ifrån klar och garderingen känns ganska självklar när man har spelvärdet i åtanke.

  14 Jamaica Boko står med tillägg och det är aldrig enkelt att runda ett helt fält, men formen är på topp och hon har mött hårdare motstånd än detta. Med minsta klaff är hon med på linjen när det avgörs och det till låg spelprocent.

  4 Cigars Eagle Owl flyger lite under radarn och bör passas idag, Ulf lär sikta framåt direkt och hon har också mött betydligt tuffare gäng, kanske kan det vara dags att sätta nosen först nu?

  6 Indine Keeper och 7 Heavens Pace ska inte nonchaleras från fina utgångslägen, 8 Facing Life kan få perfekt resa på innerspår men behöver tur med lucka. 11 Twigs Intense har betydligt sämre läge nu än senast och behöver minst lika mycket flyt igen för att segerstrida – men omöjligt är det inte, samma sak gäller 10 Pretty And Evil som dock inte vinner så ofta.

  Se upp för miljonskrällarna 9 Helena Fagra och 13 Lyckans Loes som båda har en vass slutspurt med rätt resa.

  V75 3:

  Detta lopp känns lite svårt att bena ut hur detta lopp blir kört, jag måste ändå tro mycket på 7 Global Badman som nu är nedstruken ett spår. Daniel lär ladda framåt vad som går direkt och jag blir inte förvånad om han tar sig förbi invändiga, i spets är nog loppet över. Det skulle kunna bli spänning på loppet om 2 Pinto Bob eller 4 Antonio Trot lyckas ta emot favoriten från start, men jag tror att värsta motbudet i spetsstriden finns utvändigt i 8 From The Mine.

  Vill man känna sig trygg kan man strecka de tre betrodda men även om 7 Global Badman blir stor favorit ligger nog värdet i att försöka gå så kort man kan i detta lopp och spara strecken. Spikförslag.

  V75 4:

  1 Ros Borken och 5 Brageson delar på favoritskapet och så ska det vara, Tjomsland har en segervan duo till start som mycket väl kan göra upp om segern. Det finns dock mycket roliga motbud bakom som jag vill plocka med.

  På tillägg ska man inte räkna bort 15 Wolt, 12 Lome Storm och 14 Bokli Rapp N.O som har kapacitet som räcker för att runda fältet. 3 Zargo har riktigt fin form och är inte ofarlig. 6 Fyrkrafs och 7 Sundbo Söjt bör streckas på välgarderad lapp, springspår känns intressant och formen är riktigt bra. Spelprocenten är mycket lockande även på 9 Stålviktor som ska räknas med skrällchans.

  V75 5:

  Detta klass 2 försök är ett av de mest svårlösta lopp jag sett på länge och jag kan bara inte se framför mig vem som vinner detta. Skulle jag välja en häst blir det 8 Midyat Zaz som bjöd på toppinsats senast vid vinsten – men spår 8 tillför en del frågetecken, det kanske blir ett väldigt tufft lopp.

  1 King Kennedy, 2 Il Capitano Mearas, 4 Drill, 5 Knutte Sting, 10 Mons Tornado och 12 Louis räknas ungefär lika tidigt och jag rekommenderar bred gardering.

  Vill varna lite extra för 6 Lexington Yoda och 9 Southridge Jeremy som inte är ofarliga – den sistnämnda är spelad till obefintliga 0% och kan ställa till med rejält rens i kuponghögen.

  V75 6:

  3-4 hästar sticker ut och även här gör jag det ganska enkelt för mig och streckar de med bäst chans, jag kan inte välja en av dessa att spika då jag tror löpningsförlopp blir helt avgörande.

  4 L.L Royal har bäst läge och är tidig för mig, Bergh låter mycket uppåt och tror på bra chans. Det skulle kunna bli spets efter en bit där han isåfall blir svårslagen.

  7 Amalencius B.B har väl inte direkt imponerat på mig i år och det är sällan jag får känsla för att han bara ska gå ut och vinna, nu har han svårt utgångsläge och det vankas tuff resa. Jag skulle tro att Magnus testar framåt direkt och det är stor risk att det blir dödens, han är dock tuff och det kanske kan gå vägen även den tunga vägen.

  12 Titan Yoda har återigen ett omöjligt spår, sist gick han dock väldigt bra och formen är fin. Skulle det bli lite tempo på loppet och Mats hittar en vettig position i fältet kan han absolut runda samtliga och jag måste ha med honom på lappen.

  Fjärde hästen in är 6 Global Bookmaker som dock inte får plats på just Miljonjakten, han är startsnabb och kan hamna bra till direkt och ska med vid bredare gardering.

  11 Mr Mah Can trivs på Solänget där han har 2/2 segrar och kan vara en rolig skräll att plocka med trots att spåret är tråkigt.

  V75 7:

  3 Laredo Boko blir min andra spik på denna lapp, han har väldigt passande utgångsläge med bilstart och ska ses med bra chans att vinna avslutningen. Det är inte alls säkert att det blir någon spets då 1 Kissinger Boko är kvick invändigt, även 6 Simb Zacky öppnar vasst och det finns chans att det blir lite körning mellan de sistnämnda två om Thomas Dalborg laddar för fullt. Magnus kan ladda framåt och i värsta fall ta plats i dödens och jag tror att han är tillräckligt bra för att vinna även från utvändigt. Till nuvarande 36% är han helt klart spelvärd som spik.

  Vid gardering ska såklart 1 Kissinger Boko räknas tidigt, likaså 6 Simb Zacky som konstigt nog endast är streckad till 5%. 10 Declan är självklar vid gardering och jag rekommenderar även streck för 5 Albero Ray.

  7 Fläsk Ken, 8 Underbarosåfin, 12 Mizai och 4 Somebody’s Destiny är inte ofarliga heller.

  Stort lycka till idag!  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube