V75 Skellefteå - Seismic Wave spikas » 3 okt. | Kim - Travstugan.se
  • Hem
  • Kim
  • V75 Skellefteå - Seismic Wave spikas

V75 Skellefteå - Seismic Wave spikas

Jackpotomgång!

Analysen nedan hör idag till min Triss - denna omgång blir det endast spik på storfavoriten Seismic Wave som har 3 ben i mål.

Kims Miljonjakt
Kims Triss


Bästa spiken:

Avd 5: 6 Seismic Wave är megafavorit men är huvudet högre än motståndarna och är väl ingen som svarar denne? Mycket trolig vinst och jag tycker inte det finns tillräckligt spelvärde att gå emot. Spik!


Bästa dragen:

Avd 1:

1 Mellby Granath och 12 Västerbo Pokerface är jämnspelade och bäst i detta lopp. Jag vill ändå varna för 4 Mellby Guava som kan få fin start med voltapecialisten Adielsson och kan bli giftig till slut.


Avd 2:

8 Prime Lini har sämsta spåret men stallet är uppåt och Goop hoppar upp, räknas tidigt. 11 Golden Boy Sisu trivs över distansen och ska med tidigt. Storskrällarna är 4 Lets Dance L.A och 6 Ingesson.


Avd 3:

2 Pave Faks ska gå barfota runt om och endast spelad till 7%, lär stiga under dagen men tidigt motbud till favoriten.


Avd 4:

1 Brida kan leda väldigt länge och 12 Abrystir ska gå med jänkarvagn vilket hon har bra statistik med, detta lopp är dock vidöppet och vem som helst kan vinna. 5 Ava och 8 La Norna ska bägge maxas och är roliga skrällar, 14 Ellieann är en vass spurtare och kan inte räknas bort.


Avd 6:

13 Very Kronos är bäst i fältet men hopplöst osäker och jag vill inte spika till 50%. Jag lyfter fram 2 Algot Zonett samt 12 Apollon De Kacy som främsta motbud. 1 Enrico Ha räknas där bakom med fin resa och storskrällen är 14 Hard Times som endast är streckad till 2%.

Avd 7:

1 Rossi Palema och 6 Cargo Door gör upp om spets, bägge räknas. 11 Cab Lane har svårt läge men kan inte räknas bort, detsamma gäller 7 In Love Boko. 5 Fabian B.R är ett roligt streck till under 10%.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips