• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V75 Rättvik - 2% på kapabla skrällen som åter ska gå med barfotabalans

V75 Rättvik - 2% på kapabla skrällen som åter ska gå med barfotabalans

På lördag gästar vi Rättvik och det är roliga lopp vi har att se fram emot. Jag tror att vi kan få ganska bra betalt för 7 rätt då det är några avdelningar som känns öppna på förhand. Jag har som vanligt grävt ner mig i pluggandet för att försöka hitta de roliga skrällarna som kan ge oss riktigt fina pengar. Analysen hör denna gång till Kims Miljonjakt.


V75 1

Spikförslaget:

3 L.L.Royal blir väldigt stor favorit i inledningen och kanske att det börjar bli lite väl hög procent för att han ska vara spelvärd som spik, men jag tror ändå att vinstchansen är väldigt god och i en ganska öppen omgång är det alltid en fördel att kunna koppla grepp direkt. Jag tror att Robert kommer sitta i ledningen ganska tidigt och sedan har jag lite svårt att se vem som skulle trycka upp tempot utvändigt, därmed borde han ha toppchans att leda hela vägen. Det enda som skulle kunna krångla till det är om Jörgen lyckas hålla spets med 1 Reven Dejavu, då är nog risken stor att han får göra jobbet utvändigt – Reven är kvick i benen men något seg första biten och jag tror att 2 Shapes samt springspårshästarna 6 Brake Cooling och 7 Jamaica Boko är kvickare iväg. (Reven Dejavu har haft spår 1 i volt 3 gånger och blivit av med ledningen samtliga tillfällen). Robert har bra chans att få överta spets av dessa ekipage, det bästa med att ha spikförslag i inledningen är att man kan se värmningar innan inlämning.

Utmanaren:

9 Zeolit är min vinnare om favoriten skulle komma bort, just med tanke på hur jag tror spetsstriden utspelar sig har han ett fint läge här med rygg på 2 Shapes, han kan komma igenom fint medan de värsta motbuden riskerar att bli fast på innerspår. Det är intressant att Claes Sjöström hoppar upp i sulkyn!

Skrällar:

Bakom favoriten är de flesta tänkbara som skrällar, högst segerchans bakom nämnda duo har 8 Don’t Be Weak som visat fin form och gynnas av högt tempo, det finns dock risk att han blir fast en bit ner på innerspår och behöver tur. 4 Zenato och 10 Stepping Moneyboy är två lågt streckade hästar som båda kan få fina resor och är intressanta som skrällbud vid gardering.


V75 2

Spikförslaget:

4 M.T.On Target är en chansspik, men ändock en spik som jag tror ganska mycket på. Det är lite oklart huruvida han kan hitta till spets eller ej – jag tror på bra chans att hålla ut 5 Invader Am men det kan bli svårare att ta sig förbi 2 Voice Of Reason – den sistnämnda har dock galopperat 3/8 tillfällen han haft framspår i autostart och om Oskar laddar för fullt med M.T.On Target kan jag tänka mig att Peter kanske inte vågar lägga allt på ett kort. Skulle Oskar hitta till spets tror jag iaf att han blir ytterst svårslagen och jag testar därför att spika mig ur även detta lopp.

Utmanaren:

2 Voice Of Reason är det främsta hotet eftersom han trots allt har bättre spår än 5 Invader Am, skulle det bli spets utan att det kostar för mycket leder han loppet länge. 5 Invader Am är dock startsnabb han också och det är inte säkert att den som sitter i ledningen får välja tempo. Bägge dessa ska med om man garderar.

Skrällar:

3 Alberto Ray har en fin position bland dessa startsnabba konkurrenter och kan nog slinka ner på innerspår eller i andraspår, skulle tempot hållas uppe har han en vass spurt till slut. Även 10 One For All går bra till slut och kommer med fin form – blir farlig med rätt resa.


V75 3

Min Vinnare:

2 Global Badman blir min förstahäst i detta sprinterlopp, han skulle kunna ta sig till ledningen men jag tror ändå att det blir svårt att ta sig förbi invändiga 1 Milliondollarrhyme. Däremot tror jag att 2 Global Badman är huvudet högre än denna och Daniel har även vassare kuskform än Fredrik. Dessutom kan det bli fin resa om nu 3 Seismic Wave laddas och hamnar utvändigt. Det borde alltså vara ganska bra vinstchans – antingen från ledningen eller möjligtvis andra ytter. Det känns dock ganska otryggt att spika då det blir svårare att vinna om någon av motbuden får bättre resa.

Utmanare:

Nämnda duo 1 Milliondollarrhyme och 3 Seismic Wave är tidiga motbud då det handlar om två riktigt kapabla hästar med fina utgångslägen, det är som sagt lite svårt att sia i hur loppet blir kört.

Skrällar:

8 Snowstorm Hanover är nedstruken ett spår vilket är positivt men det blir såklart mycket svårt för honom att nå spets där han imponerade stort vid vinsten i april. Han går dock bra bakifrån när han får spara sin speed och med två lopp i kroppen är formen kraftigt på gång. Hittar Kim ner i slagläge får övriga se upp över upploppet. 6 High Glider skulle kunna vara en riktig rensare, man kanske inte kastar sig på honom med tanke på raden men senast var han ändå fyra bakom topphästar som Hickothepooh och Bills Man med gott om sparade krafter – man har inte ryckt vare sig tussar eller norsken på honom på sistone då han suttit fast och nu kanske han äntligen får fritt när det vankas upplopp – jag blir inte chockad om han skräller till även om det såklart behövs en hel del tur.


V75 4

Min Vinnare:

1 Ramstad Balder får förstarösten utan tvekan men däremot tvekar jag när det gäller att spika, han har perfekt läge och är högst troligt ledaren av loppet, han är dessutom travsäker och kommer med bra form - leder länge och jag förstår de som spikar. Det är dock riktigt fina hästar på tillägg och den stora favoriten kommer nog behöva gå nära sitt rekord för att hålla undan. Skulle det strula för tilläggshästarna är chansen väldigt god men spelprocenten är för hög för att jag ska gå på honom.

Utmanare:

9 Todin har ett lite halvknepigt innerspår på tillägg och visst kan det strula, men han är kvick iväg och jag tror att Kim har bra chans att hitta ut tidigt, jag skrev lite med tränare Killingmo inför detta och fick följande info: ”Todin har vi alltid tro på, han är snabb iväg och kan gå en hög 20-tid om allt klaffar”. Han ska alltså ses med ganska goda möjligheter att ta in tillägg på favoriten och det känns helt klart värt att dubbla systemet. 14 Ard ska med på lappen om du har råd med fler än två, springspåret kan vara både bra och dåligt, han är kvick iväg och skulle kunna hamna väldigt bra till direkt men det finns också risk för att han blir hängande en bra bit. Form och fart finns så det räcker.

Skrällar:

15 Grislefaksen G.L har också springspår och kanske kan hitta ner i vettigt slagläge, han kan nog springa snabbt på distansen och blir farlig med tur på vägen. Likaså 8 Grude Tilla som skulle kunna hitta rygg på favoriten – skulle hon få lucka till slut kan hon skrälla. 12 Alm Nagano slog favoriten när de möttes på Rättvik i juni, då stod de dock på samma volt och Rickard kunde lifta med i rygg hela vägen fram. Nu har han 20 m extra att hämta in och det blir såklart mycket svårare, men skulle det strula för de betrodda har han ändå visat att han klarar att gå en låg 21-tid vilket räcker långt – helt ospelad.


V75 5

Min Vinnare:

4 Borups Tornado var väldigt bra senast då han enkelt vann över fyra varv och han är befogad favorit här, han är snabb iväg och han har viss spetschans men det är inte helt säkert att han tar sig förbi 2 Park View som är kvick iväg. Skulle det bli dödens för favoriten är han något sårbar då det finns gott om motbud, blir han dock släppt till spets eller blir avlöst utvändigt bör han segerstrida.

Utmanare:

2 Park View är ändå min knappa spetsfavorit och då han trivs bäst i spets kan jag inte tänka mig att Kim släpper utan strid. Denna info fick jag av tränaren: ”Park View är absolut bäst i spets, han är väldigt fin för dagen. Han gick 12,7 som tvåa på Bjerke över 2140 men då hade han ont och därför var travet dåligt. Går nu med skor och är bättre då”. Jag tror att han har chans att leda runt om. 10 Champ Lane är det andra självklara motbudet, han har hög kapacitet felfri och läget behöver inte alls vara fel. Gynnas om det blir utdragen spetskörning men tål också att göra jobb själv.

Skrällar:

8 One Kind Of Art har inget roligt utgångsläge men formen är fin och skulle det klaffa från spår 8 kan han absolut segerstrida. 5 Xanthis Coktail har ett intressant utgångsläge där Hanna skulle kunna hitta ner i andraspår och få en fin resa, tål olika upplägg. 9 Dats So Cool samt 11 Quarcia blir farliga med klaff och tempo. 3 Falcon Am är inte ofarlig och man ska nog inte nonchalera 6 Digital Dominance heller som brukar gå bra efter vila.


V75 6

Min Vinnare:

14 Filippa B.J får förstarösten i ett väldigt öppet och skrällvänligt stolopp, hon testar voltstart för första gången men har fått ett passande springspår och det borde gå vägen. Sybille låter väldigt uppåt och tror att Filippa går en 12-tid även i volt, skulle hon hamna på vingel från start tror jag bara Jorma kör offensivt och det borde vara vettig vinstchans om det inte strular alltför mycket.

Utmanare:

9 Cash And Carry blir farlig om hon lyckas hitta ut från innerspåret, formen börjar komma på allvar och hon kan absolut runda dessa. Skulle jag gå kort i detta lopp är det dessa två jag skulle välja.

Skrällar:

8 The Rocket har ett ganska passande smygläge då han kan lifta med i rygg på Goops 1 Icone De L’etre om hon skulle öppna bra, eller kanske hitta ut i andraspår direkt, hon borde också kunna gå felfritt härifrån och blir att räkna med till slut. 2 Heartbeat Julie är stallet uppåt på och hon är garanterad en fin resa i främre träffen, kan mycket väl vinna här med klaff. 12 Joy Alissa är Fredrik Linders bästa chans för dagen och hon är intressant till endast 1%, med rätt resa fäller hon många över upploppet.


V75 7

Min Vinnare:

2 Doldis borde det väl ändå vara dags för nu? Han har 6 andraplatser på senaste 8 starterna och förtjänar en vinst, han har ett mycket passande utgångsläge och borde få ta över spets från snabba 1 Turenne, eller om någon av de utvändiga skulle lyckas ta sig förbi. Får han bara bestämma en bit borde segerchansen vara fin, han borde dessutom vara vassare denna start med ett lopp i kroppen.

Utmanare:

8 Jano Di Quattro hade nog rankats före vinnaren med bättre spår men det kan bli en dryg väg framåt innan han kommer ner i andraspår, han tål att göra mycket jobb men har varit borta en kortare period. Enligt stallet har han dock blivit rappare i benen och ser spänstigare ut i träningen så han utmanar nog ganska tidigt om vinsten här. 7 Ferox Brick är ett annat starkt motbud som tål att göra en hel del själv, stilen har inte varit den bästa dock och han måste nog ha ordning på travet för att segerstrida här. 1 Turenne är garanterad fin resa på innerspår, trivs på distansen och blir farlig med lucka till slut.

Skrällar:

9 Upside Face tycker jag är lite väl borttappad här till ynka 2%, han har gått felfritt i årets starter och han har absolut kapacitet för att räcka i klassen, distansen passar bra och läget går inte att klaga på. Han ska lättas från järnskor till barfota runt om denna gång vilket ökar galopprisken men också höjer hans kapacitet en hel del. Skulle han trava bra blir han att räkna med. 10 Mafioso Lynx kommer med väldigt bra form och trivs på distansen, har körts snällt på slutet men tål att göra lite jobb och ska inte nonchaleras till låg procent.

Lycka till!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
Välkomstbonus
Upp till 100 SEK i ett gratisspel
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Sommaren är här! Åtminstone i travet när Sommartravet har sin årspremiär med V86 på Lindesberg!Här är tidig koll på omgången med tidigt andelsförslag ... Läs travtips

Mantorp blev Eskilstuna, stona ska utmana grabbarna i brons och silver med mera pengar och det gör denna jackpotomgång extra intressant. Känslan nu ... Läs travtips