• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V75 Örebro - Skrällvänlig omgång där fina drag lyfts fram

V75 Örebro - Skrällvänlig omgång där fina drag lyfts fram

Imorgon laddar vi för V75 på Örebro där vi direkt möts av en storfavorit med rubriken ”vinn eller försvinn” då det troligtvis bara är galopp emot - Jag hittar även en spelvärd spik i avslutningen.

Analysen hör till min unika andel, du hittar samtliga lappar här:

🌟 Kims Exklusiva - 503kr 12 andelar
🌟 Kims Speedkula - 300kr 15 andelar
🌟 Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar
🌟 Kims Triss - 30kr 25 andelar

V75 1

Galopp emot favoriten och vidöppet bakom.

11 Admiral As blev det galopp för senast som storfavorit utanför V75, enligt kusk och tränare var det ett olycksfall i arbetet och man tror på bra chans. Från bakspåret kan Örjan låta honom kliva iväg lugnt och han lär sedan köras framåt för att bara vara bäst till slut - det är galopp emot. Tror man på galopp blir det genast mycket svårare då nästan samtliga bakom har vinstchans.

3 Emoji är det klara motbudet då han fått bäst utgångsläge av de bästa i fältet, han är ganska kvick iväg och har nog tillräckligt med respekt med sig för att ta hand om ledningen. Kommer med toppform och är den som skulle kunna utmana en felfri Admiral As.

1 Dats So Cool har bra läge i detta motstånd då han lär behöva en fin resa för att kunna utmana de bästa - formen sitter fint med fyra vinster och en andraplats på senaste fem. Kommer de två betrodda bort ska han räknas tidigt.

12 Bo C är också ett tidigt streck om man garderar loppet, han gjorde första starten på ca 10 månader senast och slog då ihop lite oturligt - det var troligen vinsten som rök då. Han känns fantastiskt fin enligt tränaren och det låter påställt - planen är att köra offensivt och man räds inte dödens. 1%.

9 Red Bar är en spelvärd storskräll, senast gick han i dödens hela loppet med Seismic Wave i ledningen - höll bra till fjärdeplats. Har fint smygläge nu och trots att toppformen inte sitter än kan han absolut matcha övriga om favoriterna kommer bort.

V75

Klass två och mycket klurigt lopp - jag hade råd med alla utom en.

7 Prosecco är den jag fått mest känsla för, han känns enligt tränaren superfin i träningen och spåret passar fint. Skulle Adrian pricka perfekt så de får ledningen kan loppet mycket väl vara över - spikförslag om man väljer att gå kort.

6 Fighter Simoni är den som främst utmanar från start och skulle det bli Jepson som hittar till spets leder ekipaget länge - han är stark. Omstarter skulle vara negativt.

2 Rally Inge och 3 Majestic Up är tidiga på lappen, samt 12 Izor Sisu.

8 Perfect Score Ås kommer med två raka galopper men från detta läge bör han gå felfritt och han är väl bortglömd här. Får en fin resa och med tur kan han vinna till låg procent.

11 Profinitif är också löjligt bortglömd till 2%, han har fem raka pallplatser där han gått fina tider, kommer med toppform och ska gå barfota runt om för första gången. (Fel i programmet 16/7) Rolig skräll!

V75 3

Här lär vi få se en rivig inledning!

2 Mellby Free är ett tufft sto som kommer med vass form, Goop lär ladda för fullt för att försöka hålla ut värsta motbudet. Att de startar sida vid sida gör det enklare och hon har absolut chans att hålla ledningen. Det är dock stor risk att det kommer kosta.

3 Click Bait är angelägen om att nå spets och Per kommer göra ett allvarligt försök att ta sig förbi invändigt ekipage. Kommer han till ledningen är vinstchansen god men skulle det bli utdragen körning tror jag övriga kommer in i matchen.

11 Milliondollarrhyme hade inte sin bästa dag senast och drog tråkigt spår nu, men har han en toppdag utmanar han om segern trots utgångsläget - speciellt om det blir tempo.

En annan som kommer in i matchen vid tempo är 9 Antonio Trot som trivs bäst under vinterhalvåret - han har riktigt bra startrygg och kan nog få en vettig position i kön. Spurten lär bita bra till slut.

5 Wild Love är liksom Antonio vass på speed och har ett passande spår där hon nog kan kliva ner i banan i startrusningen - formen är på väg uppåt vilket hon visade senast och visst kan det gå.

4 Pinto Bob måste jag ha med på lappen, han visade upp sin vassa spurt näst senast då han skrällde till rejält och det kan allt bli repris imorgon.

V75 4

Skrällvänligt stolopp där jag lyfter fram några skrällar.

7 Platinum Tile är en favorit i fara med tanke på klurigt utgångsläge, hon trendar dock nedåt som det ser ut vilket känns korrekt. Skulle hon hitta ut från innerspåret måste hon såklart räknas tidigt då hon är kvick i benen och formen är fin.

11 Bon Bini ska med tidigt på lappen, spår fem är inte optimalt men det borde gå fint. Hon tål att göra jobb själv och Oskar låter mycket nöjd inför lördag.

10 Eight Hour är lite svårbedömd då hon varit struken för halsproblem inför detta, hon tränar dock bra och borde räcka långt i detta gäng även om det inte är toppform.

2 Lovemelikeyoudo och 3 Golden Oppurtunity, 5 Ninepoints Candy och 6 Bolla Spritz är samtliga tänkbara skrällar på startvolten.

12 Princess Kloster kan inte räknas bort med rätt resa och 14 Hillbilly Woodland är bland de roligaste dragen i omgången - hon har troligtvis hittat toppformen till denna start och tränaren tror på vinstchans med minsta klaff - 1%.

V75 5

Kan vi få en storskräll från loppets namne tro?

4 Darah Bibo är en av fyra betrodda i loppet och knapp favorit i skrivande stund. Hon har bra läge och god möjlighet att hitta till spets även om hon lär utmanas från start. Ska ses med bra chans om hon kommer till tät utan alltför mycket press. Senast var hon inte frisk och ska vara i bra ordning till morgondagens start.

5 Georgia Am går upp lite i klass nu men kommer med fin form och trivs med tätkänning, André kommer ladda för att försöka ta sig förbi invändiga och det kan bli körning en bit. Speciellt som 1 Restless Heart gärna lägger sig i spetsstriden från innerspår.

11 Svecak Palema var riktigt bra senast som tvåa bakom Gardner Shaw, hon tål att göra jobb på vägen och ska ha bra chans att avgöra detta om det blir lite för snabb inledning för de med framspår. Det finns dock en del galopper i raden och det är inte omöjligt att det skräller till här.

9 Zante Grif har inte direkt turen med sig när det kommer till tävlingar, senaste vinsten var i april men med klaff vinner hon när som helst. Man ändrar balansen nu så hon inte ska bli rullig - med rätt resa fäller hon många. Inte så jätterolig som tredjehandsfavorit dock.

2 Tonique tycker jag inte man ska nonchalera, Carl-Erik Lindblom ska köra i loppet med samma namn och man har siktat på detta lopp. Hon är kvick från start och har en farlig spurt om hon får gå med i ryggar. Se upp!

1 Restless Heart låter Lugauer väldigt uppåt på och de ska göra ett försök att hålla spets, inte ofarlig om det klaffar. 10 Whelk räknas därefter.

V75 6

12 Eros Zola är klar favorit vilket inte är konstigt, han kommer med 6 raka segrar men ställa här mot en tuff uppgift från spår 12. Lång distans passar med tanke på det och visst ska han ses med vinstchans. Gardering är dock på sin plats.

9 Condior kommer med fina prestationer och måste räknas här, har fungerat bra i spets men går även bra bakifrån.

3 Mister Donald står bra till här och hade förmodligen vunnit senast utan galoppen. Hade jag vetat att han skulle gå felfritt hade jag trott på bra chans men jag litar inte alls på honom - självklart garderingsbud dock.

2 Frodo S är kvick iväg och har fin form, det låter dock som att man vill släppa ifrån sig ledningen om positionen nås då lång distans är ett frågetecken. Kanske kan skrälla med rätt resa.

4 Great Winner har bättre läge nu än på länge men är inte snabb nog att vara med i någon spetsstrid. Blir det tempo på loppet ska han ha bra chans att vara med där framme till slut och jag tycker han är för lågt streckad.

5 Park View är mitt roliga drag i detta lopp, han var ute i samma lopp som Mister Donald på Färjestad där han satt fast hela vägen, men har sedan dess vunnit två raka på Bjerke. Han är snabb ut och Erik är sugen på att testa för spets där han tävlar bäst - formen är fin och distansen går bra, jag är inne på att han skulle kunna leda detta runt om med lite tur. 3%.

11 Stepping Moneyboy och 1 Don’t Be Weak kan skrälla till.

V75 7

Det avslutande loppet är en öppen historia som jag försöker spika mig ur.

2 Hannibal Face är inte helt att lita på men fartresurser finns i överflöd - i senaste starten tog han spets från spår 1 och var sedan aldrig hotad. Han kom i mål på fina tiden 11,6 över medeldistans, en tid som de flesta i fältet inte har nått på kort distans. Det är många startsnabba i fältet och det är inte alls säkert att det blir spets, Dante tror dock att han kan vinna från dödens med den form han visar upp nu och jag tror på bra chans. Till 24% hugger jag direkt!

5 Hipster Am är startsnabb och borde ha rätt bra chans att pipa till spets och är då hästen att slå, men det vankas svar invändigt och kamp utvändigt och det kan bli en tuff öppning. Näst senast var han andrahandsfavorit mot min Tilda Express och vann då efter att ha tagit ledningen - vågar påstå att det är tuffare imorgon.

1 Master Sånna är troligtvis Berghs bästa chans för dagen och planen är att försöka leda runt om. Måste räknas om man garderar loppet.

3 B.G Pastor Jonte gjorde debut i ny regi senast men galopperade oturligt och ny chans imorgon. Har gått bra tider i år och kan absolut vinna.

12 Vice Versa Diamant kommer med tre raka segrar och tål tuffa upplägg, men läget över sprinterdistans är långt ifrån roligt och han behöver lite klaff för att det ska gå vägen.

9 Zenato och 10 Roc Star Joli är två möjliga storskrällar.

Mina bästa drag:

• V75 2 - 11 Profinitif 2%
• V75 4 - 14 Hillbilly Woodland 1%
• V75 5 - 2 Tonique 3%
• V75 6 - 5 Park View 3%

Stort lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips