V75 Örebro 1/5 - En DD med två 0-procentare vore väl inte fel? » 1…
  • Hem
  • Kim
  • V75 Örebro 1/5 - En DD med två 0-procentare vore väl inte fel?

V75 Örebro 1/5 - En DD med två 0-procentare vore väl inte fel?

Då var det lördag igen och ny chans att få 7 rätt!

Jag tycker vi har en mycket rolig omgång framför oss där det varvas starka favoriter med vidöppna lopp.

Min analys hör idag till lappen; Kims Miljonjakt.

Kims Miljonjakt - 159 kr 15 andelar

Kims Triss - 30 kr 25 andelar

Barncancerfonden - 39 kr 25 andelar

Nu kör vi!


V75 1

Vi inleder med ett mycket jämt lopp där många kan vinna.

1 Mellby Ess och 6 Surf'n Turf gör upp om ledningen och båda är intresserade av att köra där, den sistnämnda har såklart bäst vinstchans av dessa två men jag ser det inte som en omöjlighet att den förstnämnda kan vinna detta.

3 Sato kommer med toppform och tränaren låter smått lyrisk angående hur han ser ut - räknas tidigt.

5 Four Guys Dream och 10 Eddy West ska båda med på lappen. Tycker även man bör strecka 2 Victory Lee och 8 Big Shot tidigt.

9 Il Duce Boko ska gå barfota för första gången vilket känns intressant, inte borta ur segerstriden med klaff. 11 McGarret tål att göra jobb själv och kommer in i matchen om tempot är högt. Tycker även man bör passa 4 Grinnebys Orion - läget innebär galopprisk men går han felfritt har han visat tidigare att han kan skrälla på V75.


V75 2

Här får vi se årsdebuterande 6 Seismic Wave som naturligtvis ses med mycket bra vinstchans direkt. Han är nedstruken till spår 5 och borde ha vettig chans att ta ledningen - brukar prestera fint efter vila och är ett spikförslag, trots otroligt hög spelprocent.

Det låter som att man vill ladda framåt från början med 7 Ubiquarian Face och 8 Deep Pockets, den sistnämnda vill man köra i spets med om de skulle lycka ta sig förbi samtliga - men tveksamt om man lyckas med det och svarar man isåfall verkligen ut storfavoriten? Skulle ju helt klart öppna upp loppet och för den som är sugen på att gardera bör isåfall strecka nämnda duo, 3 Merritt, 1 Casanova Sisu och 10 Zeus Bi.

V75 3

Känns mer eller mindre som spetsgaranti på 1 Global Benefit som ses med bra chans att leda detta runt om. Näst senast spetsade hon alla omstarter och fick sedan tryck på vägen, höll riktigt bra som trea då och gjorde det även bra senast som två från utvändigt ledaren. Nu plockar man av skorna vilket är intressant och detta kan vara en spännande chansspik i ett annars svårlösligt lopp.

8 Zante Grif kan vara värst emot då hon besitter en riktigt fin speed och inte har något problem med voltstart.

Det är nästan målarpenseln som gäller i övrigt, men vill varna lite extra för 2 Global Black Money och 11 Pappajonnys Ilse som inte är så hårt streckade. Den förstnämnda har fått fint utgångsläge och hamnar bra till direkt, den sistnämnda kommer med full form och man låter helt klart revanschsugna efter att ha haft mycket otur senaste tiden - man ser gärna att Oskar kör fram i dödens tidigt. 12 Xanthis Delicious och 15 Beauty Wind tror jag mest på av de mer betrodda.

V75 4

Långlopp där det borde räcka med tre streck.

9 Halo Am vann på fint sätt direkt i årsdebuten i ny regi och man räknar med en ny bra prestation, 10 Max Håleryd kommer med två raka segrar och senast behövde man inte ta ut sig fullt, inte så dumt med bakspår här och räknas tidigt, 12 Versace Face hade tre raka segrar innan han senast blev tvåa efter en tung resa - dåligt läge nu men ändock tidig på kupongen.

Vill man gå utanför denna trio tycker jag att 3 Digital Lucky känns mest intressant, har läge för spets här och stort kuskplus nu när Jepson kliver upp.


V75 5

1 Stepping Spaceboy och 2 Appasso försöker ta spets och båda låter sugna på att testa i den positionen, utifrån kan även 4 Cash Cowboy, 6 Mandela Zon och 7 Chiru öppna - kan nog bli lite körning inledningsvis.

7 Chiru är ganska stor favorit vilket känns befogat då han har 4 segrar på 8 starter, hade varit ett spikförslag med bättre läge men nu är det ändå ganska klar risk för att han får ett tufft lopp om invändiga svarar ut honom och jag tycker det är klart intressant att försöka fälla.

6 Mandela Zon gillar jag och han kan öppna fint om han vaknat på rät sida, man testar barfota runt om nu!

5 Certainly är stark och rejäl, tål att göra mycket själv och gynnas om det blir tempo - ska räknas mycket tidigt här.

Jag testar att strecka många här i hopp om att loppet blir rivigt kört och favoriterna får kämpa. Lägesgynnade 1 Stepping Moneyboy och 2 Appasso åker med, likaså 4 Cash Cowboy. 8 Pacific Kingdom är tuff och trots spåret tror jag han kan vinna med lite klaff, 9 Reven Dejavu har rygg på startsnabba hästar och kan få fin position för en bra smygresa. 10 Enge Eros och 12 Powerbank är miljonskrällar.

V75 6

Spetsstriden avgör mycket här, 1 Sorbet kommer laddas för fullt för att försöka hålla ledningen - det är inte helt lätt att slå Sorbet från utvändigt och kan bli spets och slut. 5 Very Kronos är en topphäst som gjorde fin årsdebut senast och kommer göra ett bra lopp här, man bör dock beakta att man siktar på Olympiatravet nästa helg och främst är intresserade av att han ska få ett bra lopp inför detta.

Bakom favoritduon är det öppet och högst troligt att någon av dessa två leder detta runt om - jag ser dock spelvärde i att försöka hitta en skräll bakom dessa och landar i tre förslag; 3 Floris Baldwin, 4 Evaluate och 9 Betting Rebel. Ni kanske tycker att jag tjatar ihjäl mig på den sistnämnda, men jag kan inte släppa denna när han är spelad till 0%. Rygg på 1 Sorbet och garanterad fin resa - senast fick han inte det rätta fästet och mjölksyran kom som ett brev på posten till slut, formen är fortsatt fin och distansen vet vi att han gillar.

V75 7

Vi avslutar tävlingarna med ett riktigt roligt långlopp! Vi återser 10 Moni Viking på svensk mark och det ska bli riktigt spännande att se hur han presterar, ser ut att vara i fin författning och ska räknas tidigt här sett till den kapacitet han har.

9 Ivory Di Quattro står 20 meter bättre till men har tidigare inte kunna stå emot favoriten - han ser dock riktigt fin ut nu och det ska bli roligt att se om han kan gå vinnande ur striden denna gång.

14 Pacific Face är en hårding som älskar långlopp och trots en liten paus är jag inte främmande för att han kan vinna detta med rätt ryggar. Jag vill även ha med två hästar på startvolten, 3 Västerbo Imtheman testar mot ledningen även om det kan vara upptaget där, trivs finfint på distansen och kommer med två raka segrar - väldigt intressant till endast 3% i skrivande stund. 4 Cassius Ima kommer ut idag som underdog men formen är nog riktigt bra och skulle han trava från start blir jag inte förvånad om han tar en främre placering - han har aldrig varit trött över lång distans och är en riktig tuffing. Chansen är nog klart bättre än 0% som han är streckad till just nu.

1 Deal Done Zet, 5 Rally Hans, 6 Algot Zonett, 11 Lucifer Lane och 12 Coin Perdu är fler streck som kan vara roliga om man har råd.

Stort lycka till med spelet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips