V75 Mantorp - Rickard N. Skoglund omgångens nyckelkusk? » 4 juni |…

V75 Mantorp - Rickard N. Skoglund omgångens nyckelkusk?

Imorgon är det dags för V75 på hemmaplan och jag kommer vara på plats nu när restriktionerna äntligen lättats. Vi har fina lopp att se fram emot och två stora favoriter att ta ställning på. Finns gott om roliga skrällar som kan höja utdelningen!

Jag startar en ny andel till imorgon som kommer kosta 503kr, spelas med 12 andelar och kommer säljas högst 5 varv. Analysen hör till denna andel :)

Klicka hem din andel här!


Nu kör vi!


V75 1

7 Sato blir favorit i inledningen och lär nog stiga i procent till imorgon - har fått mycket passande läge med springspår och kommer med toppform. Kan väl vara så att han piper till spets och bara vinner detta - MEN det finns viss galopprisk och motstånd saknas inte.

11 Bordeaux S. står inte enkelt till med bakspår men avslutar alltid vasst och ska med tidigt på lappen.

1 Martin Tooma har fått ett spännande läge då han är rätt kvick ut, kommer få en fin resa och räknas med vinstchans.

6 Vien Ici blir lite väl bortglömd här, han är inte helt enkel i volt men spåret är ändå helt okej och skulle ekipaget trava iväg bra vill man köra i ledningen och kan räcka långt.

4 Victory Lee har lite samma problem, vi får blunda i starten.. skulle han gå felfritt finns dock kapacitet som räcker för att vinna här.

Sammanfattningsvis, jag streckar rätt brett!

V75 2

Första storfavoriten ser vi i detta långlopp, 3 Edens Boy har rest från Holland med ett stopp i Danmark och det bör vara toppchans för honom att ta hem detta lopp. Han är riktigt stark så distansen passar bättre än senast - tror faktiskt inte positionen är så viktigt för honom heller utan han kan nog vinna från utvändigt ledaren. Spikförslag.

4 Max Håleryd trivs på distansen och har fått ett läge som lär ge en framskjuten placering.

6 Go Peppergirl är ett mycket roligt streck vid gardering, man testar nog framåt och kör gärna i ledningen om man når den positionen - hon får även rycktussar och norskt huvudlag.

Från bakspår räknas 11 Staro Obrigado och 12 Teton Nikkis Man.

V75 3

Stayerlopp med många fina hästar och det är många som ses med vinstchans.

2 Stoletheshow har fått ett perfekt spår och med några lopp i kroppen är det dags att börja spänna bågen på allvar - han är startsnabb denna och jag ser det som en ganska god möjlighet att han sitter i spets tidigt - tränare och kusk är optimistiska och distansen ska inte vara något problem. Tidig på lappen.

1 Antonio Trot har gjort det bra länge och läget kan vara både bra och dåligt, man riskerar att bli fast men får isåfall ett fint lopp och skulle lucka komma fäller han många till slut.

4 Short In Cash är nog den som främst utmanar om spetspositionen och räknas med vettig vinstchans med bra resa.

Bakom dessa tycker jag även att man inte får räkna bort 5 Forfantone Am, 8 Handsoms Brad, 10 Hachiko De Veluwe och 11 Milligan’s School

V75 4

Spännande stolopp där vi lär få se flera vassa prestationer!

1 Mellby Harissa har blivit stabilare med tiden och finns en viss chans att man kan hålla ledningen, skulle man lyckas ökar vinstchansen även om hon måste räknas även om hon blir över. Fler startsnabba utvändigt så första biten avgör mycket.

5 Call Me Brodda är den som har bäst chans att sitta i ledningen om Rickard inte lyckas hålla ut, superform enligt stallet och fin vinstchans.

4 Cactus stod för en visslande avslutning senast och har fått bättre spår nu, formen är fin och hon kan öppna så chansen är god för en fin position och blir farlig över upploppet.

11 Lipstick Tooma är knapp favorit just nu och vi kan ju inte sticka under stolen med att detta är en bra märr.. Segerstaplare som måste räknas med chans trots bakspår.

Varnar även för 7 Whelk som håller riktigt fin form och gynnas om det blir överpace.

V75 5

Nästa storfavorit kommer här och jag testar att fälla denna.

4 Zorro Wind har övertygat i sina två svenska starter och gick senast en riktigt vass tid från utvändigt ledaren. Kan mycket väl bli svårslagen trots tyngre resa, men jag testar som sagt att gardera just för att han inte kommer få något gratis.

1 Sashay Kemp tycker jag känns spännande till endast 4% i skrivande stund, hon är riktigt startsnabb bör ha bra chans att sitta i spets direkt, med två lopp i kroppen efter en liten paus närmar sig toppformen och hon lär leda detta lopp länge.

5 Aragorn As blir klar andrahandsfavorit och ska med på garderad lapp, sist vann han på bra tid trots krävande bana och han ska räknas med chans här igen. Laddas framåt direkt.

7 Reven Dejavu är en rolig storskräll.

V75 6

Jämnstreckat lopp där jag testar låsa på två spetsbud.

1 Mr Mah Can är rapp ut och tack vare att värsta spetshotet fick svårt spår har han god chans att hålla ledningen, väl där tror jag att han blir svårslagen.

8 Önas Prince radar upp segrar och är startsnabb, han kommer ladda för fullt i ett försök att ta sig förbi men jag är som sagt tveksam på om man lyckas. Tar han sig till spets blir han istället svårslagen. Finns motbud bakom men så länge de inte kör på tok för hårt mot varandra tror jag att de gör upp om det.

11 Mister Hercules har fått svårt läge med bakspår och det kommer viktigare lopp framöver så blir nog ett snällare lopp.

7 Selected News och 3 Sidney Celeber känns tidigast om man vill gardera mer.

V75 7

Vi avslutar med några streck i en halvöppen avslutning.

1 Algot Zonett har fått ett svårt läge här då det är stor risk att man blir fast på innerspår, hittar man loss har han bra chans att vinna här men tror nog att motståndarna lär göra sitt bästa för att hålla honom instängd.

7 Ubiquarian Face har blivit nedstruken ett spår vilket är bra, håller toppform och med minsta klaff blir man segerfarliga.

3 Gerry har fått två lopp i kroppen efter längre vila och kommer mer och mer - läget blev bra och räknas med chans.

9 Alcide Roc och 12 Viking Brodde streckas från bakspår.

En rolig skräll att plocka med är 10 Sandsjöns Enzo som kommer från Lugauers formstall och har toppform - behöver såklart tur från läget men helt borta är de inte.


Lycka till med spelet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips