V75 Mantorp - Kan Gitte Silvåkra chocka spelarna till 1%?

Hemmaplan idag och vi har en rejäl jackpot att spela om, det finns gott om starka favoriter idag men det känns inte alls omöjligt att de faller tungt och det får vi trots allt hoppas efter en tråkig omgång förra veckan.

Min analys hör idag till Kims Miljonjakt som siktar på stora pengar.


V75 1

6 Iznogoud Am blir klar favorit men ändå inte så hårt spelad som jag trodde, han trendar dock uppåt så det finns risk att han slutar runt 55-60%. Jag har ändå valt honom som ensam spik på min jackpotandel då jag tror att han har toppchans om han är som han ska. Det kan nog bli lite körning i loppet från flera håll och det är inte säkert att han måste göra grovjobbet. På Miljonjakten testar jag dock gardera brett då det finns många spelvärda bakom och efter den sämre insatsen senast är han ändå lite svårbedömd.

12 Sourire Frö är ett mycket roligt drag till endast 6%, han har knappast fördel av spårlottningen men med tempo och lite klaff på vägen kan han skrälla. Prestationen senast var toppklassig.

2 King Of Everything är man intresserad att köra i tät med och formen ska vara bra där, tänkbar från spets eller rygg på ledaren.

3 Zenato är också kvick iväg och skulle nog kunna tänka sig att prova i ledningen, det blir troligtvis jänkarvagn och barfota runt om nu.

4 Hat Trick blev väl taggad senast och höll inte hela vägen, kort distans är ett plus och han kan räcka till vinst.

5 Certainly har toppform och är Svedbergs bästa chans för dagen.

7 Illfindmywayhome och 8 Indigo går inte att räkna bort helt trots kluriga utgångslägen.

Jag streckar även 9 Trumpie och 10 Xanthis De Roi som skulle gynnas om tempot blir hårt.

V75 2

Detta lopp är väldigt öppet och det behöver inte alls vara fel att helgardera. På denna lapp gör jag dock tvärtom och går på spelvärda 11 X Tour, jag tror att han har bra chans att avgöra detta på ren klass. Eklund har gett honom två snälla lopp och nu är det dags att vässa klorna ordentligt, han vill verkligen ge honom chansen idag och det blir nog offensivt upplägg om tempot bedarrar. Skulle han sitta i dödens varvet kvar tror jag han vinner, skulle han sitta med bra ryggar och tempo tror jag han vinner..

1 Wingait Henke är det nog många som går på idag, han är väldigt snabb i volt och det ska nog till galopp om han inte ska ta spets. Väl där leder han länge, men jag är tveksam till att han är tuff nog att hålla hela vägen.

4 Erv Zet och 5 Baroncini Jet är tidiga vid gardering men spåren blev inte som önskat och det lär inte bli någon snabbstart, överhängande risk för strul.

3 Just Make It ska också med tidigt vid gardering.

8 Oskar Run bör bevakas från fint smygläge då han lär slippa grovjobb denna gång, man testar barfota vilket är intressant.

Vill även höja ett varningens finger för 12 Air Space som mött tuffa hästar på sistone och kommer med toppform, han tål att göra jobb och kan bli en otrevlig överraskning till ca 0%.

V75 3

Efter strykningen av favoriten blev loppet än mer öppet än vad jag tyckte från början, och en helgardering känns tryggt.

4 Red Lady Express lär tidigt sitta i spets nu när ett av hoten försvann och där kommer Jepson inte släppa någon förbi sig, hon är ensamt sto men ska likväl räknas tidigt och till 7% ska ekipaget med på lappen.

2 Edibear var riktigt vass senast när han skrällde från dödens och från perfekt spår blir han åter att räkna med.

5 Full Of Muscles är kvick från start och lär testa inledningsvis men tveksamt om han kommer förbi, han är dock spelvärd till låg procent då han lär kunna få fin position.

1 Donizetti måste jag ha med idag, senast kom han inte in i matchen och formen kommer allt mer, han kan nog inte hålla spets men borde få fin resa och han kan absolut visa sig bäst med lucka.

9 Felix Orlando siktas till lopp längre fram men ska ändå ses med vinstchans här om tempot blir det rätta.

6 Narzario är väldigt svårbedömd och lite väl hårt spelad enligt mitt tycke, men visst ska han räknas.

7 Mellby Joker och 8 Immanuel K är två jokrar som inte är chanslösa.

V75 4

4 Margareta Tooma blir omgångens största favorit och visst är det förståeligt, 7 raka segrar har det blivit och senast plockade hon enkelt ner Zeolit från dödens. Hon lär vara vassare nu med det loppet och risken är såklart hög för favoritvinst. Men hon möter tuffare hästar denna gång och värdet ligger helt klart i att försöka fälla.

1 Xanthis Delicious trendar uppåt och lär fortsätta göra så, Djuse ger henne 5 getingar i expressen och tror på rätt bra chans, han har således knappast tänkt ge Örjan segern idag och hon blir att räkna med efter en fincomeback senast.

10 Marion Fouty Bon fick vi aldrig se senast så det blev startgalopp och kanske får vi se en topprestation nu istället. Det ska inte bli galopp från detta läge och häst mot häst är hon inte sämre än favoriten.

Denna trio höjer sig över resten men jag testar plocka med några storskrällar också.

9 Breidabliks Kahlua och 7 Gitte Silvåkra är inga dåliga motbud och kommer göra bra lopp, kommer favoriterna bort är dessa två högaktuella.

3 Mad Princess och 5 Divane Godiva åker med på lappen tack vare deras startsnabbhet, lär få bra positioner i främre träffen och skulle kunna skrälla.

V75 5

10 Four Guys Dream blir andra spiken denna omgång, även denna är en chansning från bakspår men känslan är att det kan bli perfekt kört för honom denna gång. Senast blev det snöplig galopp tidigt och Persson körde då av för att spara hovarna, hästen var han väldigt nöjd med så den starten är bara att glömma. Innan dess satt han fast med en del sparat i Copenhagen Cup. Han har ganska bra rygg och skulle kunna komma igenom vettigt från start. Får han bara bra position tror jag han speedar ner samtliga till slut.

3 Sam The Man och 5 Golden Guard lär göra upp om täten även fast flera på start är snabba iväg, det borde kunna bli ganska bra tempo direkt då bägge är angelägna om spets och då flera vill hitta position, vilket skulle gynna min spik. Nämnda duo ska dock med tidigt vid gardering.

1 Final Dream, 2 Indy Lane och 4 Oxidizer är snabba från start men lär mest vara intresserade av att komma till plankan för bra ryggresa, även 7 Dats So Cool lär laddas direkt för att försöka hitta ner i banan.

9 Natorp Bo ska räknas tidigt om man garderar, hon har också passande läge om det blir tempo och formen är bra.

GS75 6

Klass 2 loppet är svårt idag, det skulle kunna skrälla här helt klart. Bäst känsla har jag faktiskt för bakspårshästarna 10 Nils Zonett och 11 Agassi Broline och det var nära att jag låste på dessa. Valde dock att spika i avslutningen vilket gjorde att jag fick råd med många streck.

1 Ekas Zalming, 2 Jeppas Uppercut och 3 Dirty Martini är samtliga kvicka iväg och intresserade av spets, den förstnämnda vill dock inte lägga allt direkt och det lutar åt att 2 Jeppas Uppercut hittar till ledningen. 3 Dirty Martini trivs dock bra i spets där han är obesegrad efter två försök och det finns risk för högt tempo. 4 Dig For Ember, 5 M.T Trick Nash samt 7 Farfars Dream lär också laddas framåt direkt.

8 Red Rum har svårt spår och jag vet inte hur Örjan ska lyckas vinna med honom härifrån då det lär vara upptaget i andraspår en bra bit in i loppet, ska han backas blir det istället långt fram.. men Örjan är ju ganska duktig på att köra häst och visst kan det gå, springa kan han som Redén säger.

7 Farfars Dream och 9 Wingait Leif är en formstark duo från Eklundh som ska räknas tidigt med klaff. 5 M.T Trick Nash får sitt elddop nu och känns lite som en i mängden.

Så till mina drag.. 10 Nils Zonett blev det galopp för senast vilket förvånade stallet, han är kraftigt på gång, har rekordet på distansen och ska ses med vettig chans.

11 Agassi Broline blev det också galopp för senast, han levererade dock en stark prestation efteråt och hade innan dess tre raka segrar. Han hade varit ett spikbud från bättre spår men nu är han istället spelvärt drag till endast 8%. Goop låter väldigt nöjd med hästen iaf.

GS75 7

6 Calle Crown lär nog bli ganska stor favorit innan det är dags att dra igång V75, han ligger just nu på 40% vilket ändå känns spelvärt då han har hyfsat bra chans att tidigt sitta i spets här. Distansen trivs han bra på och efter prestationen i Copenhagen Cup har vi nog en riktigt vass insats att vänta även här. Det lär dock behövas då han inte möter några duvungar. Spik i skrivande stund!

12 Born Unicorn ska räknas tidigt bakom favoriten trots dåligt spår, han har presterat väldigt bra senaste två starterna och tål att göra jobb. Offensiv styrning är nog att vänta och vi lär bjudas på en härlig duell.

2 Antonio Trot har fått ett perfekt utgångsläge nu och trots att han inte vunnit sedan februari 2021 ska han ses med hyfsad chans att segra här, speciellt om det skulle bli tempo på loppet. Vill man känna sig trygg ska man strecka alla tre.

1 Husse Boko, 5 Global Welcome och 8 Esprit Sisu räknas med skrällchans där bakom.

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips