V75 Mantorp - Dante kör chansspiken!

Här kommer mina sena tankar inför en rolig omgång på Mantorp!

V75 1

Spetsstriden kan bli avgörande, 7 Chestnut Bojje och 8 Champ Lane är båda kvicka iväg och någon av dessa borde sitta i spets när krutröken lagt sig. Jag streckar båda men stannar inte där. 5 Ottilia Fri skulle kunna vara först till plankan och är faktiskt obesegrad från ledningen, blir intressant att se hur Petter lägger upp taktiken men hon är helt klart spelvärd till 6%.

1 Amorcer Levallo behöver flyt från innerspår men kan vinna med fritt. Jag streckar även 9 Silver Bullitsom gynnas av distansen och har fint smygläge. Se även upp för 10 Starbecks A.To.Z och 11 Sato vid ytterligare gardering.


V75 2

Vidöppet lopp! Jag helgarderar och jobbar in en skräll 🤞🏻

1 Optimum Bankrobber och 7 Danilo H.B står fint till och ses med spetschans, den som prickar bäst kan få ledningen. Många på framspår är dock kvicka iväg och spetsstriden är oviss. 9 Oskar Of Sand är klar favorit men mötet tuffare motstånd nu och känns inte helt befogad till den streckprocenten. Jag ser ingen som är helt chanslös i loppet, varnar lite extra för 4 Gulliver Sisu, 6 Nydalens Finity, 8 Point To Point och 12 Oskar Run.

V75 3

6 Lucifer Lane och 7 Disco Volante gör upp om ledningen här och det kan mycket väl bli hård öppning, jag vill inte gå på någon av dessa utan garderar. 4 Snowstorm Hanover har hittat formen på sistone och närmar sig en seger, måste med på lappen. Jag vill varna för 9 Valokaja Hindö som kan få en bra smygresa och gynnas av tempo. 11 Ragazzo Da Sopra har toppform och med lite klaff från svårt spår ska han inte räknas bort.

V75 4

Ett mycket öppet stolopp där jag återigen försöker jobba in en skräll. 2 Chantal Jet, 3 Chiclet, 5 Nikita Vrijthout och 8 Dream Of MoneyD.E är betrodda på startvolten och mycket svårt att sia i vem som får bäst position, ingen av dem kan räknas bort och jag tror även att 4 Ariane Summit och 7 Firecrest ska ses med chans.

Jag streckar samtliga från mellanvolten där 12 La Paradeta och 13 Pastorns Lady känns hetast. 15 Florist står med dubbla tillägg och behöver tur men har fin form och ska med på lappen.

V75 5

Ett klurigt men roligt sprinterlopp! Jag chansar faktiskt bort två av de mest betrodda här då jag tror att de kan hamna lite sämre till. Vi får se inför start om jag ändrar mina tankar men jag tror en hel del på min trio. 3 Claw har dövats ner lite på sistone och har då varit lite lugnare, senast öppnade han riktigt bra och vann enkelt från spets. Värsta hotet är 5 Bandit Frontline som Kim har kört och han tror inte att den tar en längd om Claw öppnar som sist. Jag tror att hemmahästen kan leda runt om, men om det blir tempo så kan 2 Global Virgin bli riktigt farlig, hon kan öppna men bäst vore nog att bara hitta position och spara speeden till slut - senast vann hon överlägset. Min skräll är 9 Federer som verkligen trivs på distansen där han har en vinstprocent på 42%. Passande spår nu med rygg på startsnabb häst och han gynnas kraftigt av tempo då han har en vass avslutning.

4 Mojo Express vann på bra sätt från utvändigt ledaren senast och blir favorit på den insatsen + att Örjan hoppar upp. Han kanske åker med på lappen till slut om jag får kalla fötter men jag har ingen riktig känsla för honom idag på V75.

V75 6

Här hittar jag en chansspik i ett annars omöjligt lopp, ytterligare ett diamantstoförsök där positionerna lär avgöra mycket. Jag fick riktigt bra känsla för 3 It’s A Girl, hon har gått utvändigt ledaren i de fyra senaste starterna och gjort det riktigt bra. Nu har hon ett spännande utgångsläge och borde kunna hamna bra till, hon är hård nog att vinna från utvändigt ledaren om tempot blir för lågt och ska nog ha vettig chans även med ryggresa. Rolig till låga 12%!

Johans duo 5 Machi och 7 Kirsi Boko ska räknas tidigt om man garderar loppet, 10 Aurora Show och 11 Donna Summer är likaså tidiga. 2 Dame Lane, 6 Zally Gel, 8 Solkattens Daizy, 9 Juvelens Miss Foch 14 Domingoa kan skrälla till.

V75 7

4 Sweetman blir stor favorit men det känns ändå ganska befogat då han återigen står med spetsläge. Senast gick han inte särskilt bra i ryggar och kom in med låg puls. Här blir det hård laddning och jag tror att han kan ta sig förbi invändiga. Borde leda runt om och är ett spikförslag i en svår omgång.

2 Four Guys Dream är det klara motbudet och det främsta hotet i spetsstriden, ska med på garderad lapp. Bakom favoritduon är det vidöppet och jag vill varna för 8 Randemar R.D samt 9 A Good Pointsom skulle kunna ställa till med storskräll!

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips