V75 Kalmar - Hemmahäst kan skrälla rejält direkt

Glad Midsommar alla travfantaster! Efter en härlig fredag och en än härligare lördag sitter jag nu och jobbar in en skräll i sista loppet på GS75, imorgon är det dags för stor jackpot när vi tar oss an V75 från Kalmar.

Jag har öppnat min jackpotandel och tror att vi kan få bra betalt för sju rätt, det gäller att försöka fälla en utav de stora favoriterna!

Mina tankar går som följer:

V75 1

Vi inleder med ett öppet lopp där jag streckar på rejält för att överleva. Jag måste varna rejält för 3 Fauntleroy som blir väl bortglömd, visst möter han bra hästar men han kommer med riktigt fin form och trivs på distansen - senast blev det fel efter många omstarter, i den första ogiltiga stack han till spets och hade nog kunnat utmana om segern då. Räkna med att ekipaget är sugna på revansch nu när det är hemmaplan, inte alls omöjligt att han kan hitta till spets trots spår 3.

4 Black Fire måste med på lappen, Widegren är inte orolig över spåret och även om det inte blir någon snabbstart är han rejäl nog att vinna med olika löpningsförlopp. Senast vann han enkelt från utvändigt ledaren och gången innan vann han enkelt på gällande distans.

2 Oskar Run gynnas av distansen och sitter bra till i andraspår direkt då han inte öppnar så snabbt.

1 Baroncini Jet och 9 Rossi Garline är betrodda men sticker inte ut för mig, dock självklara vid gardering.

V75 2

5 Palmyra är väldigt stor favorit, om än inte omgångens största.. Hon är startsnabb och borde kunna hitta till ledningen vilket såklart talar för bra vinstchans och jag förstår de som spikar.

9 Real Scotch ståtar med 6 raka segrar och är en allvarlig utmanare till favoriten trots bakspår, han trivs bäst där framme och det behöver inte vara fel med rygg på startsnabba 2 Franklin Zet från början. Jag måste dubbla med denna.

4 Cabasse och nämnda 2 Franklin Zet är tidiga på lappen bakom favoritduon och en miljonskräll skulle kunna vara 6 Dig For Ember - senast blev han fast i trött rygg så det loppet är bara att glömma.


V75 3

Många går på 1 Iceland Falls som borde kunna hålla spets, hon har vass form och ska ha vettig chans att leda hela vägen men jag tycker hon blir väl hårt spelad och garderar. Det är flera som lär testa framåt och hon får nog inget gratis.

4 Devs Daffodil har varit en outsider varje gång på sistone och står på tur för en vinst, Conrad tror på toppchans och jag måste strecka.

9 Digital Class är också ett måste på min lapp, hon gynnas kraftigt om det blir tempo på loppet.

7 Audrey Effe rankas därefter med behöver lite tur för att räcka från läget. 2 Florist och 10 Betting Pacer är roliga skrällar om man har råd.

V75 4

Diamantstoförsöket är väldigt öppet denna omgång och säkrast är att gardera brett.

9 Anastasia Tav är den jag tror mest på, men det som sätter käppar i hjulet för spiktankarna är att hon inte testat volt i Sverige och har fått klurigt spår. Skulle hon gå iväg felfritt och få bra position borde hon ha bra chans att vinna.

1 Whispering Hills har bra chans att ta spets och lär köras där så länge lampan lyser, måste räknas tidigt.

7 Breidabliks Kahlua har ingen imponerande rad men håller fin form och kan absolut vinna här med klaff.

8 Coco Chanel Effe är svårbedömd i första svenska starten men blir spännande att se.

V75 5

5 Adde S.H var riktigt bra i sin årsdebut där han vann enkelt från ledningen, lär ha gått framåt med loppet i kroppen och ska räknas tidigt här. Det blir dock svårare att nå spets denna gång.

1 A Good Point har jag fastnat för i år trots att det inte blivit så många vinster, han är väldigt kvick iväg och jag skulle tro att Adrian vill testa i ledningen, till 6% är han klart spelvärd.

10 Laradja Vrijthout var grymt fin näst senast från ledningen men får återigen testa gå bakifrån denna gång. Måste ses med vettig vinstchans om det klaffar.

11 Champ Lane, 7 Natorp Bo och 8 Rotate är samtliga tidiga på lappen även om de lottats till svåra utgångslägen, se upp för 9 Galantis som kan spurta vasst till slut.

GS75 6

4 Racing Mange ska ha fortsatt fin form och står bra till med spetsläge, kan absolut leda runt om.

10 Click Bait står lite klurigt till med bakspår men måste ändå räknas tidigt nu på fin form.

1 Gareth Boko är en tidig utmanare, speciellt om Rick skulle lyckas få fart på honom från start, men med lucka ska han ses med vettig chans att sluta topp 3.

2 Ultion Face är en intressant outsider från perfekt spår, 7 Milligan’s School kan man aldrig räkna bort då han är väldigt bra när han är på topp, 6 Rackham är ny i klassen men Eriksson är mycket nöjd inför detta och han bör streckas.

Skrällen i loppet är 12 Holy Water som äntligen fick vinna senast - då från spets. Nu är det återigen läge för smygresa och med tempo/klaff biter hans spurt mycket bra till slut.

GS75 7

11 Charliebrown Effe är omgångens största favorit och även den bästa spiken enligt min tro. Spåret är inget vidare men jag tror faktiskt inte att det bekommer honom nämnvärt. Borde vara toppchans för honom att runda detta gäng.

1 Stenson är tidig om man vill gardera, borde vara hyfsat spetschans där och Tomas testar säkert i spets.

5 Amorcer Levallo är ungefär lika tidig som tänkbart motbud om man försöker fälla favoriten.

2 Hat Trick, 3 Frodo Cash och 6 Gerben räknas med skrällchans där bakom.

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips