• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V75 Jägersro - Segervan skräll spikas i jakt på Jackpotpengar!

V75 Jägersro - Segervan skräll spikas i jakt på Jackpotpengar!

Imorgon vankas det stor jackpot på Jägersro under Derbyhelgen och jag tror att den som hittar 7 rätt kommer att få bra betalt. Spelförslaget som ligger uppe med denna analys hör till min Jackpotandel som komponeras i hopp om att vara ensam med alla rätt - chansspiken är enligt mig bortglömd och ska ses med bra vinstchans i ety väldigt öppet lopp bara det klaffar lite - man måste som man säger våga för att vinna!

Mina tillgängliga andelar är följande;

• Kims Jackpotandel - 1000kr 10 andelar UNIK

• Kims Speedkula - 300kr 15 andelar

• Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar

• Kims Triss - 30kr 25 andelar

V75 1

6 Grandfather Bill är favorit i det inledande loppet och det ska han också vara, han kommer med två raka spetssegrar i bagaget och siktar på tredje raka. Johan låter mycket nöjd och skulle han pricka starten tillräckligt för att nå ledningen är det väldigt bra vinstchans. Jag tvekar dock när det handlar om spikförslag, det finns många roliga motbud!

1 Vien Ici fick en liten vila efter en start i juni då han drog på sig en muskelvrickning och tränades lugnt ett tag. Nu har han två lopp i kroppen och ser enligt Ulf strålande ut, han är kvick iväg och måste räknas tidigt från spets eller rygg ledare.

2 Astronascente Zac är även han kvick iväg och det ska bli spännande att se om Goop kan lotsa iväg honom snabbt nog från spåret för att vara med i spetsstriden. Han har vunnit 8 av 10 från spets och är ett måste på garderar kupong.

7 Upper Face är tidig på min kupong som outsider, han kommer med toppform och borde kunna få bra position från spåret. Senast var det bra tryck i honom hela loppet och skulle han vara på humör imorgon är han inte borta.

Jag vill lyfta fram två skrällar;

3 Taxi Out är en tänkbar skräll, han är jämn och säker och trivs bäst i främre träffen - passande läge nu.

11 Showtimejackflower har gjort några lopp i regi Oskar Kylin Blom och senast vann han säkert trots att han fick göra mycket själv. Han kan öppna och med lite flyt från läget kanske han kan komma igenom till en bra position, han är vass med lopp i ryggar och kan fälla många till slut.

V75 2

3 Kapten Brodde blir väldigt stor favorit här vilket går att förstå då han har 4 ettor i raden då han vunnit enkelt. Han är anmäld barfota fram och med jänkarvagn vilket isåfall blir första gången. Han är dessutom kvick iväg och borde sitta i ledningen tidigt. Är såklart ett spikbud för de som har mindre budget men jag vill testa fälla då det främst finns ett motbud som bjuder upp till kamp.

Det handlar då om 6 Parker som är en riktigt kapabel häst. Han brukar kunna galoppera från start och prio blir att få iväg honom felfritt. Han visade senast att distansen inte är något problem och han kan utmana favoriten.

1 Protector Tile är kvick iväg och borde ha bra chans att få en fin position, skulle det bli lite tempo på loppet är han inte borta med lucka till slut. Christoffer låter inte helt främmande för att testa i spets om man skulle nå positionen.

4 Vasco blev det galopp för senast men det var inte hästens fel, han utvecklas stadigt och Peter tror att lång distans ska fungera bra - skrällbud!

V75 3

Oj vilket roligt lopp! Här tror jag att det kan skrälla till.

4 Beartime är knapp favorit i skrivande stund, han kommer med full form och har chans att nå spets här vilket är intressant. Jag tror dock att han inte kommer få vara ifred med många starka hästar i loppet och han måste garderas.

6 Rotate fortsätter att leverera starka prestationer och kan öppna bra - han tar sig inte förbi alla men borde kunna hitta ner i banan och ska räknas tidigt.

5 Sweetman trivs allra bäst i spets och kommer laddas framåt för att försöka ta sig förbi Beartime, bäddar för spetskörning som öppnar upp loppet men jag tror att han får svårt att räcka till seger.

8 Rackham är en hårding som nu fått trist läge, men Christoffer låter väldigt nöjd med sin häst och han ska räknas.

12 Emoji är betrodd och visst finns kapacitet som räcker för vinst, men Flemming ligger lågt pga läget.

3 Kung Edward kan vara omgångens skräll, senast testade man med norskt huvudlag senast och det föll väl ut då det blev enkel spurtvinst och storskräll till 71 ggr. Han är kvick nog att vara först till plankan för att sedan släppa, med körning och lucka till slut går ingen säker.

7 Sandsjöns Enzo skrällde näst senast till 62 ggr efter att ha varit överlägsen från spets på 10,7 vilket är snabbaste tiden i fältet. Han slog då bl.a Born Unicorn och han är löjligt bortglömd här till 3%.

V75 4

10 Hannibal Face lär bli omgångens stallskrik och jag blir inte förvånad om han går upp som klar favorit till slut. Senast vann han i överlägsen stil och han är Kolgjinis bästa chans för dagen. Skulle han pricka rätt i starten hamnar han fint till direkt då han är kvick iväg men jag vill varna lite för att det skulle kunna bli strul från start då 9 Versace Broline som har det invändiga springspåret inte verkar helt enkel att få iväg perfekt i volt då han är stor och behöver plats att vända upp.

Jag tror det kan tokskrälla här och vill ha nästintill samtliga på kupongen.

8 Niford Des Baux kommer med två enkla segrar i bagaget och lär inte vara sämre denna gång, det blir troligtvis ingen snabbstart men volt är en fördel enligt stallet och han bör streckas.

5 Howdy Quick har inte fått vinna på slutet trots bra prestationer och jag vill lyfta fram honom som tidigt streck nu. Han sitter bra till direkt i andraspår och Hans sitter gärna kvar i rygg till ca 700 kvar för då har han en giftig avslutning att tillgå. Kan fälla samtliga.

1 Son Hugo Pellini har blivit halsopererad och inte startat sen april men jag tycker inte han ska nonchaleras. Enligt Peter tränar han väldigt bra och är rejält förberedd - det blir dessutom barfota runt om för första gången.

13 Lucifer Sam är en annan skräll från Peters stall som jag tycker känns intressant, han är i nuläget helt ospelad och klart att det blir tufft från utgångsläget - men han gjorde en grym prestation på Charlottenlund näst senast och var senast ute i derbykval där det tyvärr blev galopp. Han bästa bit är sista 100 och med rätt ryggar kan det smälla till ordentligt.

V75 5

11 Yuvaraj är favorit i detta öppna lopp och det blev ju inget drömläge för Peters springare som kommer med riktigt fin form. Han ska ses med vettig vinstchans om han kommer till men det får inte häxa för mycket.

1 Bravo Sabotage är väldigt startsnabb och missar nog inte spets om Thomas kör för det, frågan är hur taktiken blir då han inte startat på ca 5 veckor pga att han trampade sig senast. Ola låter dock uppåt och jag tror man kör för spets och slut scenariot - kan mycket väl gå.

5 Axel Wind är ganska kvick iväg men han tar inte en längd på Bravo Sabotage om inte Uhrberg väljer att släppa. Riskerar att få göra jobbet utvändigt men streckas på garderad lapp.

10 Iwan Boko visade senast att formen är på rätt väg och ska inte räknas bort från ett helt okej utgångsläge.

4 Barnacle vill jag varna lite för, han kan öppna rätt så bra och borde kunna hitta rygg ledare eller andra ytter med lite tur. Han har gjort det bra lite i skymundan och kommer mer för varje lopp. Inte ofarlig.

V75 6

3 Rarity A.F blir mitt förstastreck i ett väldigt öppet lopp, hon har vunnit 6/10 starter och blir bättre varje gång - hon är dessutom startsnabb och utmanar om spets här. Skulle hon nå dit är Christoffer helt med på vad som krävs för att hålla tilläggshästarna bakom sig och hon kan nog rekordsänka rätt rejält. Blir det inte spets är hon ändå inte borta, spurten senast var av bästa märke och jag hoppas att hon inte stiger alltför mycket i procent innan starten går.

1 Minucci Zon är den som utmanar om spets och det är knapp fördel för henne tack vare spåret. André låter väldigt nöjd och vill se henne i spets där hon nog räcker ganska långt.

15 Carry Cash tillhör de bästa i fältet men har inte haft tur med spårlottningen, även om hon gör ett topplopp är det inte säkert att det räcker hela vägen. Ska absolut ses med segerchans.

9 Bon Bini infriade senast som storfavorit från ledningen men enligt Oskar är hon som bäst bakifrån och klaffar det med positionerna ska hon ses med bra chans att vara med på linjen.

8 Eight Hour jagar tredje raka triumfen och visst kan det bli så imorgon.

7 Greta Sisu får inte glömmas om man garderar, det låter väldigt uppåt på henne och hon har inte sämre vinstchans än de som är favoritspelade.

14 Ies Juvel är alltid farlig till slut med rätt resa och 2 Jeopardy är bättre än raden.

Har man råd bör man strecka många!

V75 7

5 Hevin Boko tror jag mest på i avslutningen, senast blev det tyvärr galopp och så var den dagen förstörd - hon är riktigt bra i ordning och Nurmos är nog rejält revanschsugen. Hon har hög kapacitet och kan vinna även med tung resa.

1 Miracle Tile vann på topptid senast i Sto-EM och även hon är riktigt bra i ordning. Erik får själv välja om han vill köra henne i spets denna gång - väljer han att svara ut kan det bli rätt tuff öppning. Ska såklart räknas.

3 Activated gjorde comeback senast och avslutade vasst till en klar seger, hon kan öppna och Jepson lär testa från start. Ses med chans, speciellt om det skulle bli spets.

6 Ultra Bright är kvick iväg och skulle gynnas av att få gå i spets så även där lär Fredrik ladda från start i ett försök att vara först till plankan. Kan inte räknas bort.

7 Wild Love var lite seg senast men kan vara så enkelt att hon behövde loppet efter kortare paus och om hon gått framåt till denna start kan hon aldrig räknas bort.

Storskrällen är 2 Sashay My Way som blev utsvarad sist och slog på en galopp när Adrian tog upp henne, formen är dock bättre än raden och hon har perfekt läge bu för att smyga med i ryggar.

Stort lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips