V75 Halmstad - Spurtstarka spikar hittas i stoloppen

Nu är det återigen dags för V75 och vi har ännu en jackpot att försöka ta hem, Halmstad står som värd denna gång och vi lär få se rafflande upplopp. Det finns potential till riktigt fina pengar om vi lyckas fälla en eller två storfavoriter och jag testar såklart!

GS75 1:

2 Sweetman är stor favorit i skrivande stund och risk finns att han fortsätter trenda uppåt på spelet. Han har fått perfekt läge och jag förstår att många spikar honom då han vunnit 12/15 starter från spets. Jag är dock inte 100% säker på att Erik lyckas hålla ut 5 Randemar R.D om Jepson laddar för fullt. Om han skulle bli av med ledningen är han istället en favorit i fara och jag testar därför gardera då motstånd inte saknas.

Nämnda 5 Randemar R.D ska gå barfota runt om igen, det testades förra starten men då blev det galopp. Senast han gick med den balansen (dvs 20-04-15) gick han 10,7 på distansen och skulle det bli spets kan det roliga vara över för resterande ekipage.

4 Andre Ward är ett tidigt streck för mig, han har kanske inte setts som någon sprinter tidigare men har lärt sig öppna bättre och debuten för Juul senast var av bästa märke då det blev vinst direkt trots en del grovjobb.

12 Four Guys Dream har vilat lite och hade inte tur med spårlottningen, trots det växlar de upp till barfotabalans och jänkarvagn. Han behöver tempo och klaff för att segerstrida men kapacitet finns för att lyckas.

8 Morotai Degato har heller inte lottats till ett roligt spår men ska inte nonchaleras till 1%. Oskar laddar framåt direkt och söker position och med lite tur trillar han ner i banan. Har ett lopp i kroppen efter liten paus och gick i mål med sparat då. Se upp!

9 Upper Face samt 11 Galantis är tänkbara skrällar om det blir högt tempo. 3 Toto Barosso är inte borta om han behagar gå felfritt, men det är väl många galopper i raden för att han ska kännas tidig.


GS75 2:

Avdelning två löser jag med en hederlig helgardering, loppet är oerhört öppet och jag tror samtliga startar med viss chans.

5 Kagan låter Bergh väldigt nöjd med, han gick ut på lång distans i årsdebuten och vann enkelt efter att ha fått bestämma i spets. Tidig spets denna gång borde ge bra vinstchans men det är ett antal startsnabba konkurrenter invändigt och spetsstriden är oviss. Räknas tidigt

2 O.M Gogentle rankar jag högt, han kan öppna och har två lopp i kroppen nu. Att han är tränarkörd ser jag som ett plus då han känner hästen väl, skulle ekipaget vara först till plankan kan det räcka långt. Senast var han inte tom vid vinsten och han tål att lägga fler speeder under loppet.

3 Ready To Go har tre raka segrar i bagaget och det kan mycket väl bli fjärde imorgon från ett bra läge.

Jag skulle kunna nämna alla men jag nöjer mig med att varna för 12 Sangria Pellini som tål att gå ett rejält slutvarv - hon skulle gynnas av hård körning inledningsvis.

GS75 3:

6 Extreme var överlägsen senast i årsdebuten men han fick även bestämma i ledningen och enligt mitt tycke är han för mycket spelad till 69%. Han är helt klart en av de bästa i fältet och har fått en elitloppsinbjudan, detta är inte det viktigaste loppet för i år och det finns gott om konkurrenter som vill tävla idag. Jag ser honom inte som en självklar vinnare utan testar gardera brett.

3 Night Brodde är väldigt intressant här, han har två lopp i kroppen och Conny går all-in för att försöka segerstrida. Spets känns mycket troligt och det kan räcka hela vägen.

2 Ble Du Gers har fått ett mycket passande startspår då Erik bara behöver köra rakt fram från början. Han kan sedan välja taktik när krutröken lagt sig, Hamre låter väldigt nöjd med sin fransos och han ska streckas vid gardering.

1 Dragster skulle mycket väl kunna sitta perfekt till i rygg på ledaren inför upploppet, det är årsdebut men enligt tränare Malmqvist har han aldrig känts bättre och det kan ligga en vass prestation på lut. 1% vore inte fel när många går på favoriten.

Jag garderar brett då många i fältet skulle kunna skrälla till, varnar fortsatt för 10 Holy Water som kan spurta vasst med rätt resa - rygg på Night Brodde känns spännande.

GS75 4:

Mitt första spikförslag kommer i det första diamantstoförsöket som i övrigt är väldigt öppet.

12 Darlington Fame har fått ett tråkigt läge och har två d överst i raden men jag väljer att se på det som oddshöjande och spikar till fina 17% (Hon har dessutom trendat nedåt under kvällen så vi får se hur procenten står sig vid start). Det har funnits orsaker till galopperna och jag är inte orolig för ny fadäs nu. Hur Gustav ska lotsa henne till seger vet jag inte, men hon har kapacitet att spurta förbi samtliga till slut så länge det inte strular alltför mycket under vägen. Formen ska vara så bra som vid senaste segern där hon speedade ner bra hingstar och valacker från liknande läge.

9 Nanny’s Girl är väldigt tidig vid gardering, hon fick senast rygg ledare och var sedan bara bäst när luckan kom. Nu har hon rygg på 1 Nikita Vrijthout som skulle kunna vara ledaren och med lucka till slut går ingen säker. Den sistnämnda ska också räknas vid gardering då det är vettig chans om hon håller ledningen.

Detta lopp kan i stort sett alla vinna och det krävs många streck om man inte spikar.

Jag nämner ändå 3 Readly’s Dream, 5 Kabor Boko, 7 Belle Up och 8 Hattusa.

GS75 5:

1 Twigs Honor och 2 Velten Red Red Red gör troligtvis upp om ledningen och båda ska räknas i ett öppet långlopp. Det är dock lite frågetecken på hur distansen ska fungera för tysken och Goops styrning rankas snäppet högre.

Jag tror en hel del på skrällen 10 Hurricane Woodland som har hittat riktig toppform på sistone, lång distans borde passa fint och han fäller nog många till slut till låg procent.

6 Hannibal Face har haft en paus men borde kunna vara med på linjen till slut om han bara går felfritt. Kapacitet mixas med humör och vi får se på vilken sida Kolgjinis springare vaknat på imorgon.

3 Luringen La Ma vann på riktigt fint sätt senast och har fått ett passande spår nu för en bra resa. Ska med tidigt på garderad lapp.

Jag vill varna kraftigt för 5 Whitelighttrotter som har imponerat i två raka segrar, Julia Nilsson får åter förtroendet och ekipaget har fyra segrar på fem försök tillsammans.

GS75 6:

Nästa diamantstoförsök och nästa spikförslag - ja ni kan tycka att jag går emot en oskriven regel som säger att man bör gardera brett i dessa stolopp. Och ja, det är återigen ett mycket öppet lopp där jag gärna helgarderat. Men för att hitta jackpotvärde denna omgång går jag hellre emot strömmen och testar lyckan rejält.

10 Bahama Passion togs ur loppet senast då hon inte kändes bra och det visade sig att hon hade korsförlamning och hon har fått ta igen sig lite efter det. Gången innan var det årsdebut och efter en resa invändigt satt ekipaget sist fram till upploppet för att sedan spurta otroligt vasst och gick in som trea bakom Nina Ginto och Kattis J.Boko. Formen borde vara framflyttad och jag har en bra känsla inför morgondagens uppgift. I fjol stångades hon ofta mot kulltopparna och motståndet här skrämmer inte. Volt ska fungera fint och med lite tur kan hon få bra position. Med rätt ryggar flyger hon lågt över upploppet - 4% är långt under kapaciteten.

9 Laferrari Dimanche är såklart en mycket tuff nöt att knäcka, tre raka segrar har det blivit och då har hon ändå inte mött dunungar. Nu får hon testa jaga från tillägg och det är inte alltid enkelt - men visst ska Örjan ses med vettig chans att segra återigen.

6 Honesty har passande läge men kanske inte är den mest startsnabba på start och det finns risk för vingel - hon vann dock trots tung resa senast efter en paus och ska räknas.

8 La Sassicaia ska streckas tidigt vid gardering, likaså 11 Jeans’n Passion, 1 Benita Winner, 3 Queen Ligus, 4 Beawinner och 5 Velten Isabel.

GS75 7:

2 Titan Yoda är storfavorit i avslutningen och det ska väl också vara bra vinstchans nu när han fått ett lopp i kroppen. Han gjorde det bra direkt i årsdebuten och står för klassen i gänget. Han har öppnat bra från spår två i volt tidigare och har viss chans att nå spets. Gör han det är nog loppet över. Det finns dock risk att han får svar om ledningen och jag testar gardera.

6 Bravo Sabotage har fint läge med springspår och han kan öppna kvickt, är knapp spetsfavorit och jag tror inte att Erik släpper utan viss kamp. Skulle kunna leda hela vägen om favoriten inte är på topp.

3 Mainio är en rolig kantboll som jag plockar med, han har hittat toppformen och borde vara än bättre denna start. Han kan öppna kvickt och kan få bra position, skulle de två streckfavoriterna köra lite för hårt mot varandra skulle Stefan Persson kunna ställa till det för många spelare.

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips