V75 Gävle - Två drag till under 5 procent måste med!

Godkväll! En regnig fredag som denna har jag pluggat trav och tänkte bidra med lite tankar för morgondagens drabbning.

I onsdags var jag inte långt ifrån 8 rätt för tredje veckan i rad, denna gång var det Miljonjakten som var kvar inför sista när chansspiken drog till spets och var tapper tvåa efter tuff körning. Jag hoppas på stolpe in imorgon och trots att det är några starka favoriter är det ganska öppna lopp och det skulle kunna skrälla till.

Analysen hör till min Jackpotandel!

V75 1

7 Sam The Man blir nog många spelares spik i inledningen, han var inte helt frisk senast och bör vara bättre nu, springspår på volt borde även passa bra och det är nog ganska god chans att Goop sitter i ledningen hyfsat tidigt. Han är hårt streckad vilket känns befogat men jag vill ändå inte spika. Mycket pga att fina 3 Tale Of Jacks startar, honom spikade jag med framgång senast från spår 11 och jag tänker inte spricka denna gång om han åter vinner. Han vann senast trots en tung resa med krafter kvar och volt ska inte vara något problem, favoriten får inte ha en dålig dag.

Något som skulle kunna ställa till det för Goop är om 6 Vacqueyras prickar starten och kommer före till plankan, för enligt tränare Thomas Åhlund är han en kung i spets men dålig från övriga lägen och skulle det bli ledningen tror jag inte att Lennartsson släpper i första taget. Oklart är det hur startsnabb han är i volt då det mestadels varit autostarter. Vill du gardera loppet är det främst 9 G.K Justus, 5 Jamaica Boko och 12 Global Bookmaker som gör sig gällande.


V75 2

4 Creme Brulee Font skulle kunna vara en chansspik för den modige, senast hade man gjort lite ändringar och hon blev för laddad i starten och det hela slutade med galopp, upphämtningen var dock klassig och jag är inte orolig för att hon ska galoppera denna gång. Philip Di Luca tror att han har bästa hästen och Andreas Lövdal är en duktig kusk, mycket talar för att hon är med i striden när det gäller. 1 Global Collection kommer troligtvis avgöra hur enkel resan blir för Andreas styrning då hon är den troliga ledaren av loppet, skulle Linus släppa tror jag på toppchans för Creme Brulee Font, blir det däremot svar är hon mer sårbar - men det är inte avgörande.

Streckar man fler än en så ska nämnda spetsfavorit med på lappen, även dennes stallkamrat som blir lite bortglömd, 2 Dior Lilly håller tränaren lika högt men då hon inte är lika startsnabb hamnar hon nog en bit bak i fältet. Skulle det bli tempo är hon dock inte borta ur segerstriden till låg procent.

Andraranken i loppet går till 12 Kia Ora som gjorde ett starkt lopp senast och skulle Marcus pricka från springspåret och ha lite tur kan det bli riktigt bra för henne. Värsta hotet mot min spikidé och tidig på garderad lapp. Bakom denna spelade trio är det vidöppet och jag plockar helst med 11 Graces Candy, 14 La Plus Belle och 15 Donna Summer - samt skrällen 2 Dior Lilly vid gardering.


V75 3

Nu kommer vi till det första breda penseldraget, klass två och kort distans stundar och jag ser inte många chanslösa med här. 5 Calamari är knapp spetsfavorit men det är knappast hugget i sten då det är flera startsnabba ekipage med i leken. 1 Behind Lord och 7 Above Ground är nog värsta spetshoten och jag vågar faktiskt inte gissa på vem som är snabbast eller mest enträgen och streckar därför samtliga. 2 Go For Manny är inte oäven ut och sitter bra till direkt, 3 Run N'Cola ska räknas tidigt, 6 Icouldbetheone årsdebuterade på mersmakande vis, 8 Franklin Zet blir farlig så länge Örjan hittar rätt resa från dåligt spår. 10 Honesty och 12 Jeppas Uppercut är tänkbara från bakspår.

Om jag ska ge mig på någon vidare ranking i detta lopp så väljer jag faktiskt att placera 7 Above Ground överst. Han gick 11,8 senast och det är ingen annan i fältet som kommit ner i 11-tid ännu, lägg därtill att han är kvick iväg och borde hamna bra till med minsta klaff - till 4% är han ruskigt spelvärd och jag hoppas att han förblir bortglömd av spelarna så att vi kan få betalt.


V75 4

Nästa drag kommer här i kallblodsloppet, vi har några betrodda hästar som absolut ska ses med vettig vinstchans och det är inte fel att gardera brett i detta lopp. 3 Wolt är knapp favorit i skrivande stund och han kommer med 3 segrar på senaste 4 starterna så det är inte konstigt att han är hårt betrodd, han är dock inte helt travsäker och visst finns det risk för att han gör bort sig. 1 Lysjö Kasper får proffskusk upp och kan absolut vinna detta, gav sig motvilligt senast och blir det spets biter han ifrån sig bra. 2 S.K.'S Ariel vill också till spets där han har tre raka segrar, han vann dock via spurt gången innan och kan vinna med olika resor. 13 Kalmar är tillbaka i sitt normala slag och kommer runda många, kanske samtliga. 10 Ulvsåsen har fått en kortare paus men ska vara bra i ordning och ska med på garderad lapp.

14 Norrlands Scott är inte borta ur striden med rätt resa och storskrällen heter 8 Läckra Lisa - hon vinner inte så ofta numera men hon är vass de gånger som hon är på rätt humör och jag blir inte förvånad om hon ställer till med rens i kuponghögen.

Draget då? Jo, han heter 9 Sundbo Rymling och körs av Robert Skoglund, han har höjt sig rejält de senaste två starterna och vunnit enkelt, full distans är inget minus och han sitter perfekt i andraspår direkt. Jag tror att han kan visa sig bäst för dagen och blir inte ett dugg förvånad om han ställer av samtliga till slut - just nu streckad till 3%.


V75 5

Ännu ett brett penseldrag kommer här, denna gång klass 1 och lång distans. 6 Jello W har gjort tre starter för tränare Henriksen som resulterat i raden 1-2-1, senast vann han enkelt från ledningen över distansen och skulle det blir spets även imorgon tror jag att han har riktigt bra chans att vinna detta. Men det är lite osäkert om han kan ta sig förbi invändiga ekipage, då 4 Mellby Joker är kvick ut och säkert intresserad av att svara ut favoriten. Lägg därtill att 2 Rossi Garline ger sig in i leken från perfekt läge och loppet öppnas upp rejält Nämnda trio är grunden i loppet men 1 Bidensky ska inte plockas bort om man vill vara trygg, spår 1 är nog ingen höjdare men styrka har han som räcker för att vinna med klaff. 3 Fighter är även en självklar outsider att plocka med när man ändå börjat gardera.

Skrällar finns det också! 9 Cab Frontline gör inte bort sig och har fått ett passande spår, 11 Biscaia testar ny distans men som hon svarade på rycktussarna senast vågar jag inte räkna bort henne med rätt resa i ryggar, även 7 Bat Marke samt 12 Final Whistle är bra nog att skrälla med klaff.

V75 6

Så kommer vi till höjdpunkten, vägen till elitloppet där det kommer gå undan hela vägen. Kommer vi äntligen få se en 1 Beads som travar? Håller han upp ledningen? Om det är två ja vi har efter dessa frågor bör det vara bra vinstchans, men det är en hel del om och men där.. 2 Click Bait tror på toppchans och visst - blir det ledningen kan han absolut rinna undan, men vi vet även att det lurar vassa spurtare i vassen - t.ex 3 Gareth Boko samt 6 Brambling som segerstrider bara det inte strular för dom under vägen. 7 Seismic Wave är ju faktiskt ganska bra han också och trots spåret kan han reda ut detta, 10 Mindyourvalue W.F lär såklart få det svårt från detta läge men han är tempogynnad och skulle kunna skrälla. 8 Holy Water får faktiskt inte plats på mitt system denna gång trots att jag brukar vurma för honom, spår 8 mot det här motståndet borde bli övermäktigt även om han kan spurta riktigt bra till slut. Vem som vinner? Fråga inte mig, jag tänker inte spika ;) Men om jag måste gissa? 6 Brambling får det bli isåfall..


V75 7

Spiken kommer istället här i avslutningen, och nej den är inte särskilt rolig men desto mer trolig. Örjan sitter upp bakom dagens bästa chans och trots att spelprocenten är skyhög hittar jag ingen bättre spik denna omgång, roligare spikar finns absolut men de kommer få ta mer plats på andra lappar. 5 Epimetheus har tre raka segrar med sig och har vunnit säkert, han kan mycket väl hitta till ledningen och då är loppet över. Skulle 7 Cash Cowboy komma före till spets kan det åtminstone bli en match men jag tror att favoriten kan bli svår att slå oavsett. Jag hoppas således att det skräller i övriga lopp.

Skulle du ändå vilja gardera, vilket jag trots lovord kommer göra på 1-2 lappar så är det främst 7 Cash Cowboy och 9 Västerbo Pokerface som räknas, även 8 Borups Racing såklart som har varit jättebra på slutet - läget är dock inte särskilt roligt och det finns risk att han blir hängande ett tag om Ulf laddar. 10 certainly och 4 Trumpie är roliga skrällar som kommer med där bakom, därefter 11 Shapes.

Så för att slutsummera, några lopp skulle kunna bjuda på några riktiga högoddsare och även om det blir en eller två favoritvinster kan vi få bra betalt för 7.

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips