V75 Gävle - Stor jackpot kryddar en spännande omgång!

Det har varit en ganska svår vecka spelmässigt med höga utdelningar och jackpot på 7 rätt, jag har som vanligt varit där och nosat men inte varit tillräckligt rätt på det. Jag hoppas att det ska kunna skrälla en del idag trots att vi ser två stora favoriter som borde ha bra chans att ta hem respektive E3 finaler.

Jag har iaf grävt fram några riktigt roliga skrällar som jag håller tummarna för!

Du hittar mina andelar här!

Analysen hör till min andel Kims Speedkula som kostar 300kr och delas på 15 andelar.

V75 1

1 Tale Of Jacks gjorde ett bra lopp senast och är riktigt på gång i träningen, Kaj lär göra ett allvarligt försök att hålla ut springspårshästarna och körs isåfall i ledningen, ska ses med bra chans att leda runt om utan strul.

3 Gogobet Sisu missgynnas av volt men borde kunna kliva iväg felfritt, tränaren säger sig ha bästa hästen i fältet och tror på bra segerchans. Det kan mycket väl vara så att han är hårdast till slut, speciellt om det skulle bli lite körning inledningsvis vilket inte känns som någon omöjlighet. Streckas tidigt.

6 Iceland Radio kommer med superform och springspår passar fint, skulle Örjan pricka perfekt kan detta vara det ledande ekipaget och då ska man räknas med rätt bra segerchans.

7 Xanthis Coctail ska också räknas med chans, han är ute på bästa distansen och borde kunna öppna rätt bra från läget.

4 Don't Be Weak har fått ett lite svårare spår och lär inte bli någon snabbstart, men får han sitt smyglopp är han inte borta ur segerstriden.

2 Qeen Roc siktas mot ett lopp nästa vecka och blir ett snällt lopp idag, hon sitter dock i andraspår redan och borde kunna få en fin smygresa vilken väg hon än väljer. Hon går optimalt och man tror på viss segerchans om det klaffar, rolig skräll att plocka med.

12 Maverick Dream är jackpotskrällen att plocka med, klart att han är bortlottad med detta spår och klart att det blir svårt att vinna.. MEN, han har trots allt näst bästa tiden på distansen i fältet, har gjort bra lopp hela året och senast gick han nytt rekord (11,9) som femma på kort distans trots en resa i tredjespår hela vägen - formen är således riktigt fin och han tål att göra jobb själv samtidigt som han även trivs med smygresa. Vore inte fel att starta omgången med en vinnare spelad till 0%.

V75 2

2 Francesco Zet blir omgångens största favorit här och det känns ändå befogat även om det är ett tufft finallopp, jag tror inte att det blir någon ledning för ekipaget men jag tror även att det inte spelar någon roll. I försöket vann han åkandes från utvändigt ledaren, detta efter lite vila och sjukdom. Det lär bli körning i detta lopp och jag tror att Örjan kommer kunna avgöra till slut på sedvanligt sätt. Ett spikförslag i en ganska klurig omgång - trots att han är väl hårt spelad.

1 Ambrosius är tidig om man vill gardera favoriten, han kan öppna vasst och kommer få fin resa huruvida det blir spets eller ej, senast trodde Goop inte på vinstchans inför loppet men när luckan kom spurtade han vasst till vinst och han lär inte vara sämre nu.

5 Herecomestheboom är en häst jag måste plocka med på garderade lappar, han gick utvändigt hela vägen i sitt försök och slog då 6 Felix Orlando som gick i ledningen - han blev då nedspeedad av 1 Ambrosius och 3 Immanuel K som båda fått bättre resor. Han var dessutom inte ett dugg maxad inför försöket enligt tränaren och han kommer att vara förbättrad nu, man plockar dessutom av bootsen och Kaj som kör tror att de kommer kunna spets enkelt. Oavsett om man isåfall kör i spets eller ej ska han absolut räknas med segerchans om favoriten bränner, endast spelad till 1% just nu.

6 Felix Orlando var inte som bäst från ledningen senast och man tror att det blev lite för långt mellan loppen, han ska ha gått framåt rejält med loppet och man vässar nu med jänkarvagn och rycktussar. Han kan öppna men om han tar sig förbi invändiga är oklart, räknas med klaff hur som helst.

Jag tycker heller inte att man helt kan räkna bort 3 Immanuel K, 4 Dowhatyoudodowell och 7 Chipper Kronos.

En eller många således!


V75 3

5 Milliondollarrhyme borde ha vettig chans att blåsa till spets här och senast var han ohyggligt fin från ledningen i ett kortlopp, nu är det lång distans och det finns viss risk att han blir het om han laddas för hårt, motståndarna lär ta detta i beaktning och tveksamt att han får vara ifred om han når spets. Ska räknas med chans men ingen spik.

4 Coin Perdu har varit riktigt bra på sistone och är åter i toppen, distansen passar fint och han ska räknas mycket tidigt här.

1 Antonio Trot blir högst troligt över från start och måste ha en del tur för att hitta ut, gör han det ska han inte räknas bort från slutstriden.

11 Heavy Sound ska med på kupongen, man har god känsla från stallet och distansen passar fint. Med minsta klaff är han med på linjen.

6 Hachiko De Veluwe ska inte räknas bort, och 9 Esprit Sisu kan vara skrällen i loppet.

V75 4

11 Upside Face blev det tyvärr galopp för senast då han blev för ivrig bakom bilen, bakspår kanske kan vara bra för en felfri start och jag tycker han bör räknas med bra chans här. Han är i riktigt fin form och med minsta klaff tror jag kan vinner.

9 Santos De Castella är lite knepig och finns risk för galopp, han har dock hög kapacitet för klassen och skulle han gå felfritt är han med och gör upp om segern utan för mycket strul.

1 Jaguar C.Boko vill jag gärna ha med på lappen, man har laddat lite extra nu när det är hemmaplan och han öppnar snabbt. Olle är inte främmande för att köra i spets om han når positionen och han kommer endast släppa till någon som vill köra i ledningen, nu när Önas Py är struken är det lite svårbedömt vem som är först fram och testar. Risk att det blir lite körning sinsemellan då både 4 Lefty Gun, 5 Wolverine, 6 Cena och 7 Stojweiler One kan öppna.

2 Sourire Frö som sitter perfekt i andraspår ska med tidigt på lappen, skulle gynnas av om det blir körning.

Jag streckar på lite i detta lopp.

V75 5

Ytterligare ett svårlöst lopp där jag streckar på lite i hopp om skräll.

4 Perpetuate var överlägsen vid segern näst senast men blev galopp senast, han har strulat en hel del men man hoppas ha hittat en passande utrusning för att få honom felfri, om han skulle sköta sig så har han kapacitet som räcker för att vinna här och streckas tidigt.

8 Epimetheus har fått ett svårt utgångsläge men är riktigt på gång nu och måste räknas med vinstchans.

9 Naheed har matchats i enklare sällskap där han vunnit enkelt och han ska räknas tidigt även här i tuffare motstånd, man testar rycktussar igen vilket borde kunna ge bra effekt (sist blev det galopp men nu har man tränat ett par gånger).

Jag vill även strecka 1 Tattoo Avenger, 2 Fighter Lady, 3 Claw och 6 Again Kronos som kan vinna med klaff.


V75 6

2 Islay Mist Sisu får bli mitt andra singelstreck på denna lapp, hon har perfekt utgångsläge och även om det kan bli svårt att nå spets så tror jag att hon är bäst i gänget. Per är riktigt nöjd med hur hon känns för dagen och jag tror att övriga får svårt att stå emot.

Ska man gardera så blir det återigen ganska dyrt då det är många som räknas bakom favoriten.

1 Bouillabaisse kommer göra ett ordentligt försök att hålla ledningen och vill köra där om de lyckas, hon bör ha gått framåt till idag och Oskar tror på sin häst trots hårt motstånd. Bra platschans åtminstone.

3 Lacille Boko och 9 Ain't Misbehavin räknas därefter och två roliga skrällar är 10 Chatty Kronos och 8 Polar Operation.


V75 7

Vi avslutar med ett rivigt sprinterlopp där spetskörningen lär bli avgörande.

1 Morotai Degato känns otroligt fin för dagen enligt stallet och man kommer ladda vad som går för att hålla spets, det finns några startsnabba mellan honom och värsta hotet 5 Chapuy som kan agera solfjäder och jag tror faktiskt att man kan hålla upp ledningen. Trivs fint på distansen, det blir jänkarvagn och rycktussar för första gången och kan mycket väl vara spets och slut.

5 Chapuy är som vi alla vet mycket startsnabb och trivs bäst i ledningen och han kommer testa rejält för att försöka ta sig dit. Skulle han lyckas utan att det kostar alltför mycket så kan han absolut hålla hela vägen. Hamnar han utvändigt blir det dock svårare att segra.

4 Oxidizer kan också öppna även om jag tror att han får svårt att ta sig till någon ledning här, lär få bra position och han gör alltid gedigna insatser. Jag tycker han bör räknas tidigt här då det finns risk för utdragen spetskörning.

8 Eddy West hade lekstuga senast efter lite vila och lär inte vara sämre med det loppet i kroppen, skulle han ha lite klaff från spåret och hamna bra till så kan han absolut vara med i segerstriden.

Dessa fyra sticker ut lite extra i avslutningen men har man råd med fler så skulle jag plocka med 11 Van Gogh Z.S och 7 Counterfeightr som båda behöver tur från dåliga lägen men som båda har fin kapacitet, speciellt vid överpace.

Lycka till idag!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips