V75 Eksilstuna med Breeders Crown finaler!

Honey Mearas

Gårdagens omgång blev en frustrerande historia där jag stannar på 6 rätt på två lappar, närmast kom Miljonjakten där jag hade lås på Dat’s So Cool och Bo.C med Majestic Man som förstareserv. Tyvärr fick min vinnare luckan för sent och då var det roliga slut. Vi hoppas på bättre tur idag! Det 

V75 1

Vi inleder med ett öppet stolopp där det kan vara en bra ide att gardera brett. Jag tror mest på hästarna som står med 20m tillägg men de som har framspår är långt ifrån chanslösa.

10 Your Dreamlove har gått bra på sistone utan att få sticka nosen först, men det kanske är dags nu - det blir dock ingen snabbstart från läget och hon behöver lite klaff för att det ska gå vägen. Tidig på lappen.

7 Global Black Money har jag bra känsla för, hon fick bra senast efter en paus och lär ha gått framåt med det loppet. Lite klurigt spår men hon kan öppna bra i volt och jag tror chansen är god att hitta ut direkt

8 Platinum Tile och 9 Heloise Am har jag ingen direkt superkänsla för men visst ska de med på lappen tidigt om man garderar.

6 Southwind Sansa har ännu inte vunnit men har fått ett spännande läge med ensamt springspår, Goop borde kunna hitta till spets och hon kan leda länge.

12 Emma Häggenäs gick bra som femma i tufft lopp senast och borde kunna nyttja springspåret för att hitta fin position tidigt. Enklare emot nu och ska inte räknas bort.

11 Nina Ginto släpper jag inte, med rätt resa spurtar hon förbi många och är farlig att nonchalera.

V75 2

Det är kanske galenskap att gardera en häst som visat den klass som Francesco Zet gjort, han kommer säkert vinna återigen - men jag vägrar spika två megafavoriter i samma omgång och jag har bättre känsla för en annan Redén-häst. Skulle favoriten ha en sämre dag rensar det rejält i kuponghögen.

4 Francesco Zet har tre raka segrar som han tagit på enkelt vis, han kan springa och småsova i loppen och vissa gånger har det känts som att han inte ska kunna vinna, men så tar han tag i grejerna och bara mosar motståndet. Det ska såklart vara bra chans men man vet aldrig…

6 Global Concept var inte långt ifrån att hålla undan för favoriten senast och Westholm känner sig inte slagen på förhand. Spår utvändigt om favoriten denna gång och tveksamt om han lyckas ta sig förbi, han tål dock att göra jobb.

2 Global Cashflow är kvick iväg från start och lär vara först ner till plankan, inte omöjligt att Ulf släpper om favoriten är först fram men inte heller otänkbart att man testar i spets. Han var riktigt bra senast och allt tyder på en ny fin prestation.

1 Aquarius Face får svårt att hålla upp innerspåret men kommer få en fin resa på innerspår och skulle han få lucka blir det spännande. Han blir bara bättre och bättre och ska inte nonchaleras.

5 Ninepoints Lasse gillar jag, han gick oerhört bra efter startgalopp näst senast och sist kunde han vinna trots spår 12. Bättre läge nu och Björn lär ta en safetystart och hitta position för att sedan avsluta vasst över upploppet.

7 Donizetti är alltså spelad till 1% idag, det visar på hur jämt loppet är. Han har ett svårt utgångsläge men är inte sämre än övriga och med minsta klaff är han med där framme till slut.

Vill man ha två skrällar som definitivt rensar rejält kan man kika närmre på 5 Dozen Of Oysters och 8 Immanuel K som bägge är riktigt snabba iväg från start och skulle kunna hitta fina positioner i främre träffen. Det ska mycket till för att det ska räcka till seger men kommer Francesco bort är det vidöppet.

V75 3

Ännu ett svårlöst lopp där jag testar gardera brett.

5 Twigs Honor är favorit i nuläget och ingen jag vill gå på med 2 galopper på 5 senaste starterna. Gjorde dock ett bra lopp i debut för Goop senast och visst ska han med tidigt på lappen.

10 Global Lover har gått i ledningen de fyra senaste starterna och gjort det jättebra, annat läge denna gång och är lite utlämnad till vad övriga hittar på, men även denna är tidig på lappen.

2 Bellatrix Club är nu återigen ute på sin favoritdistans och har fått perfekt läge, blir nog ingen ledning då de utvändiga är snabba men får en fin resa och ses med vettig chans.

4 Eagle In The Sky är startsnabb men tar sig nog inte förbi 3 Shawn Leejs av egen kraft, Hanna låter lite inne på att köra den sistnämnda i spets men inte otänkbart att hon släpper om det blir hård körning. Örnen vann säkert näst senast och är lite väl bortglömd idag, har inte vunnit på distansen ännu men med rätt resa idag kanske det är dags?

6 The Engine blev det för tufft för senast när han fick gå i dödens mot tufft motstånd, det är enklare emot idag och jag ser det inte som en omöjlighet att detta kan vara ledaren i loppet efter en bit. Ska med på garderad lapp.

Ingen är direkt chanslös här och skulle kunna skrälla till rejält!

V75 4

Nu kommer vi till Örjans bästa chans och spiken på min stora lapp.

2 Honey Mearas har gått från klarhet till klarhet och inget tyder på att formen är på väg ur, det har inte spelat någon roll vilket utgångsläge eller vilken resa hon får, det slutar ändå med att hon går segrande ur loppet. Hon har vunnit Stochampionatet, Derbystoet och Sto-SM i år och det ser ut att kunna bli ännu en viktoria idag.

1 Hall Of Am rankas närmast efter favoriten, hon har gjort det riktigt bra i årgångsloppen och står nu ned spetsläge, Stefan är väldigt nöjd med henne och hon kommer leda loppet länge.

4 Fifty Cent Piece är ingen duvunge man skämtar bort, senast gjorde Bergh allt och lite till för att inte sitta fast genom att backa sig längst bak på otillåtet sätt, avslutningen var sen femstjärnig och denna gång har hon bättre läge. Det är dock hög risk för att hon får göra grovjobbet och då ska hon vara rintigt bra för att det ska gå vägen.

10 Bahama Passion gillar jag skarpt, hon går från alla positioner och kan avsluta vasst. Med startsnabb rygg kan hon hamna bra till och kan skrälla till slut - blir eventuellt barfota runt om för första gången!

Precis som i Francescos lopp är det vidöppet bakom favoriten.

V75 5

Eftersom jag valde att gardera Francesco Zet börjar strecken sina och jag har därför hittat en spelvärd spik att komplettera lappen med. Den hittar vi i detta öppna ungdomslopp.

10 Zeolit lovade Jari vinst med näst senast och sättet han vann på då efter en häftig duell med Claw var femstjärnig då han gick utvändigt om denna hela loppet. Han har hunnit ta en seger till efter det där han istället var överlägsen från spets. Jari tror att han ska kunna gå en hög 11-tid vilket räcker långt och han kan dessutom rygga startsnabba 3 Power Lane från start. Måste vara bra chans.

3 Power Lane är främsta utmanare då han är spetsfavorit, har varit struken efter senast men känns fin i träningen och ska köras offensivt. Leder länge även om jag tror han får tufft att stå emot Zeolit till slut.

1 Airborne är oerhört kapabel men lika svår att räkna på, stort plus att Magnus kör som har suttit bakom hästen flertal gånger. Han har toppform och skulle det bli felfritt och han hittar ut kan det mycket väl bli vinst. Speciellt om han får bättre resa än min vinnare.

Bakom dessa tre kan vem som helst vinna, men lyfter framför allt upp 7 Reven Dejavu, 12 Bravo Sabotage, 9 Powerbank, 5 Dallas Brick och 8 Made Of Stars.

V75 6

Breeders Crown-finalen för de treåriga stona är en öppen historia där det kan vara värt att strecka på lite.

3 Red Lady Express får förstarösten på att hon kommer sitta i ledningen tidigt, näat senast kunde hon inte hålla Ivensong ifrån sig i Europamästerskapet. Senast vann hon dock ohotad från spets och Jepson siktar såklart på spets och slut.

2 Glamourous Rain har väldigt hög kapacitet och kunde koppla grepp enkelt senast trots att hon fick göra jobbet själv i tredjespår. Nu blir det även barfota runt om för första gången och hon kan mycket väl vara överlägsen till slut.

4 Isabelle Cash och 5 Rihanna W.I har fått vettiga utgångslägen och är nog värst emot nämnda duo, bägge kan avsluta vasst.

7 Lara Boko kom jag helt bort på i Trav-Oaks näst senast då hon brisade undan från dödens till en enkel vinst, det kan bli grovjobb även denna gång från svårt utgångsläge men borta är hon absolut inte.

9 Imhatra Am har bättre läge då hon kan starta i andraspår men det behövs lite klaff för att hon ska segerstrida, blir eventuellt barfota runt om för första gången även här och på garderad lapp ska hon med.

10 A Perfect Face ska lättas i balansen till denna start och kan vara en megaskräll, även 12 Identity skulle kunna slå till med maxklaff.

V75 7

Efter strykningen av San Moteur ser detta ut att bli en duell mellan två riktigt fina hästar.

3 Önas Prince blir klar favorit och det är inte så konstigt, han ståtar med 11 segrar och en andraplats på 12 starter i år och det lär bli spets även denna gång. Borde bli svårslagen men det finns ett motbud som bjuder upp till kamp.

2 Mister Hercules har hittat rätt nu och gick senast 11,8 på distansen då han vann enkelt trots att han fick göra grovjobbet i tredjespår själv, han är bättre än någonsin och kommer kunna utmana även med tyngre resa - rycktussarna kanske dras för första gången vilket blir spännande.

Jag tror det står mellan dessa två men vill man ha lite extra spänning finns det en häst till som man kan strecka, nämligen 9 Dollar Doc. Senast blev han tvåa bakom San Moteur på riktigt fin tid och hade kunnat vara närmre i mål, men Jörgen valde att spara lite växlar den gången. Han går återigen med ryckhuva (den som aldrig rycktes senast) och ger den väntad effekt får Jorma hålla i sig till slut, skulle kunna vara en megaskräll.

Stort lycka till med spelet!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips