V75 Charlottenlund - En elegant springare höjer värdet

I onsdags blev det åter full pott och mest i Sverige för andra veckan i rad, idag gick det sämre vilket är att förvänta från mina lappar när det vankas favoritparad - jag väljer nämligen att inte spika flera storfavoriter och då blir det ofta fel chansspikar i jakt på de större pengarna. Som tur är ser det svårare ut imorgon och jag har hittat några riktigt bortglömda drag som jag tror kan ställa till det för spelarkåren.


Analysen hör till min Exklusiva andel.


V75 1

Vi inleder med ett ganska svårlöst kortlopp där det lär gasas från start. 4 Officer Stephen är knapp favorit i skrivande stund och kommer med full form. Jag tror inte han behöver spets för att vinna men Dion kommer ladda från start för att försöka nå positionen. 3 Photo Lavec är likväl startsnabb och vill också till ledningen, han behöver i sin tur ta sig förbi 1 Marcello Wibb som lär göra ett försök att hålla upp. Min spetsfavorit är Photo Lavec och jag tror han leder länge. Blir det utdragen körning gynnas trion 7 Sevilla, 8 Red Bar och 9 Guzz Mearas. Tänk på att det endast är 7 hästar med framspår bakom bilen detta lopp.

V75 2

4-årings eliten bjuder på fina hästar och trots att två ekipage sticket iväg på strecken vill jag gardera ganska brett. 5 Skate Trix är förstavalet om man vill spika i detta lopp, det är inte troligt att det blir spets men Goop hittar nog bra position och kan vinna på flera sätt. 2 Kagan laddas mot ledningen där han har två raka segrar med sig och han bör räknas tidigt igen. Bergh utmanas från start av 3 Riet Hazelaar som återkommer efter längre paus men som lär prestera vasst direkt. 6 Dowhatyoudodowell och 7 Seven Nation Army är också snabba från start men tar sig nog inte förbi invändiga utan att det kostar för mycket, de ska inte nonchaleras. 1 Love You Too kan få loppet med resa på innerspår om det löser sig till slut.

V75 3

Roligt långlopp där det skulle kunna skrälla ordentligt. Min förstaröst går till 4 My Tambourine Man som tidigt hittar till spets och kommer leda länge. Kanske hela vägen, jag testar faktiskt att spika på en lapp då spelprocenten är lockande till under 20%. De värsta motbuden står 40m bakom, 13 Husse Boko och 14 Staro Leonardo är två tuffingar som rundar de flesta utan för mycket strul. Även 15 Pinto Bob bör streckas från bakre volten.

6 Azteco Dei Greppi har tävlat starkt i Italien samt Frankrike och blir intressant här med Örjan upp, 7 Pantani är stark och får Goop upp! 8 Andre Ward har tydligen inte tränat som bäst senast men bör räknas vid gardering, 12 Hurricane Silas lever på styrkan och är inte borta, likaså 5 Delight Classic.

V75 4

1 Miracle Tile har lottats till ett mycket fint läge och har nog ganska bra chans att leda detta runt om, det skulle kunna vara en spik men det finns några som lär testa mot ledningen och det kan bli lång väg hem. 8 Call Me Brodda låter det oväntat bra på och där går tankarna från tränaren att det ska laddas för fullt framåt i ett försök att hitta ledningen. Har man råd att gardera loppet är det nog farligt att plocka bort henne. 7 Eenymeenyminymoedk har varit riktigt fin vid segrarna på slutet men står lite byngligt till nu och det kan bli svårt att segra. Självklar på garderad lapp men inte superintressant till 26%. 10 Dear Friend är en speedig dam som skulle gynnas kraftigt om det blir körning från början, jag testar låsa på henne och spetsfavoriten.

Bakom nämnda ekipage bör man bevaka 3 Carna Sensei och 5 Devs Daffodil.

V75 5

Min spik på Exklusiva lappen kommer här, han är långt ifrån klar från ett klurigt spår men jag har känsla för att han bara är bäst i detta fält och bakom favoriten är det väldigt öppet. 6 Luuk Schermer kommer med fyra raka segrar och har inte varit tom i mål vid dessa, han är dessutom kvick iväg och borde hitta ner tidigt i andraspår. Skulle han nå spets är nog loppet över men jag tror på bra chans hur som helst. 3 Noxx Vrijthout är ganska snabb ut och kan vara ledaren av loppet om han lyckas hålla ut favoriten, tidigt motbud vid gardering. 2 Mulberry räknas bakom nämnda duo och vid ytterligare gardering ska åtminstone 4 Zinfandel och 10 The Black Rose streckas.

GS75 6

Copenhagen Cup ska bli väldigt roligt att se, det är idel kända namn som dyker upp blandat med mindre kända ekipage och loppet är väldigt jämnt tack vare spårlottningen. 10 Stoletheshow hade förmodligen varit en bra spik från ett bra spår men nu måste det klaffa för att det ska räcka till vinst, de senaste två prestationerna har varit vassa men inte räckt. 3 Milligans School har spetsläge och blir hårt betrodd, han är i ordning och man väntar sig en bra prestation men jag har ingen vidare känsla för honom, speciellt då flera ekipage ska laddas från start. 7 Usain Töll är en startkatapult som mycket väl skulle kunna blåsa förbi invändiga, inte omöjligt att Eriksson släpper isåfall dock. Jag har bra känsla för 4 Vitruvio som är väl bortglömd till 6%, Alessandro låter väldigt nöjd och Örjan gillar ju som bekant att vinna storlopp. Se upp! 9 Alcoy sitter nog ganska bra till i andraspår och kan blåsa förbi samtliga till slut. Varnar även kraftigt för 2 Four Guys Dream och 6 Calle Crown som har toppform. Jag väljer att chansa bort segerstaplaren 1 Festival Of Speed som jag tror får det tufft idag mot eliten.

GS75 7

Bronsdivisionen avslutar och här är det inte enkelt att lista ut vem som vinner. Jag drar därför till med en chansning och tippar 2 Elegant C.N etta, han har väldigt bra form för dagen och öppnar kvickt. Jag tror att han kan ta sig förbi invändige 1 Global Lover och om Bo når spets tror jag det kan vara så enkelt som att han leder runt om. Att han är streckad till 6% förstår jag inte riktigt men tackar och tar emot! 5 Eros Zola hade normalt varit en riktigt tuff motståndare men han var inte bra senast och då de inte hittat några fel låter det som att Flemming kommer ta det lite lugnt från start denna gång. 1 Global Lover ska såklart räknas om man garderar men ingen jag vill gå på denna gång. 6 Staro Obrigado testar jag att låsa med istället, där är formen på topp och blir det högt tempo är han med på linjen till slut. Örjan sitter även här upp på en häst från Gocciadoro; 3 Zeudi Amg som dock är lite svårbedömd då han inte stått hos honom så länge och pausat några månader. Alla kan nog vinna detta lopp så en helgardering är inte fel. Se upp för 8 Arvid S.H och 11 Gold Cap B R!

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips