• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V75 Charlottenlund - Blir det 12e raka för Festival of Speed?

V75 Charlottenlund - Blir det 12e raka för Festival of Speed?

Ikväll stannar jag på 6 rätt på flera rader, lite snöpligt då samtliga vinnare fanns med på olika lappar. Jag gjorde dock beslutet att försöka fälla en storfavorit på varje lapp för värdets skull och då räckte det tyvärr inte hela vägen. Nya tag redan imorgon då vi får ta del av Danska Derbyt.

Analysen hör denna gång till min Exklusiva andel, samtliga mina spel hittar ni via länken.

Köp din andel här!


V75 1

4 Even Steven har förmodligen bäst vinstchans i fältet med senaste prestationen i backspegeln, men loppet känns lite lurigt och det skulle kunna skrälla till i inledningen.

3 Palais Bourbon kom trea i samma lopp som Even Steven senast och avslutade då riktigt fint över upploppet. Han kan nog hålla ut utvändiga och det låter som att de vill testa honom i tät då han är väldigt stark och kommer med toppform. 2% är smaskigt!

5 Express A.P trivs fint på distansen och är inte ofarlig.

6 E Type Cash och 10 Andre Ward ska ses med bäst chans av de på mellanvolten men jag tror inte att någon är chanslös.

11 Ghazi B.R och 12 Rushmore Face kan absolut vinna trots dubbla tillägg och bör streckas om man garderar loppet.

V75 2

12 Fossa skulle kunna vara en chansspik i ett annat svårlöst lopp, det är inte många som låter optimistiska men Jensen låter nöjd med sin miljonär. Pga lite halsproblem var derbyfinalen aldrig riktigt aktuellt och de siktade mer på detta lopp. Trots spår 12 bör det vara vettig vinstchans.

3 Florican Rold är nog den som det låter mest uppåt på annars och är tidig på en garderad lapp - härligt låg procent än så länge.

10 First In Line E.P och 11 Faust Hovmand räknas med klaff från bakspår.

6 Farasi Suprise, 7 Felix Trojborg, 8 Franz Jäger och 9 Frederik är de som drar på sig en hel del streck och visst ska de räknas med chans - men jag tror att det lika gärna kan skrälla ordentligt. En eller många!

V75 3

6 Cocstile ska normalt sett ha toppchans att vinna det här loppet, men han var något sämre senast och med en startsnabb häst invändigt är det inte helt säkert att man når spets utan kamp. Som stor favorit kan det vara värt att gardera, speciellt om det skulle bli skor.

2 Extreme har fint spår och är den som kan utmana favoriten från start, han är i riktigt fin form och utmanar favoriten.

6 Soul Strong är en spännande gäst som gör debut i Skandinavien, intressant att plocka med bakom favoritduon.

V75 4

1 Love You Too riskerar att bli fast men ska räknas tidigt om man skulle hitta ut.

4 Without A Doubt kan öppna och har chans att få överta ledningen, en av två som rankas överst.

6 Get A Wish är kvick iväg och lär göra ett försök att vara först till plankan, inte borta med klaff.

8 Larry Wood har svårt utgångsläge men har styrka så det räcker för en vinst trots tyngre resa och streckas tidigt.

2 Borups Viking streckas från bra läge.

V75 5

6 Diesel får bli tipsetta i detta öppna lopp, han kommer med fin form och ska laddas framåt här. Inte omöjligt att han kan hitta till spets men kan vinna även från andra positioner. Kan vara ett spikförslag.

4 Django Cesar är inget spetsbud men har bra läge och tål att göra grovjobb - formen är fin och ska räknas med chans.

8 Rossi Garline behöver ha tur från läget men kapaciteten är hög och ska streckas på garderad kupong.

11 Jesse Schermer hade lika gärna kunnat haft 3 raka segrar och då hade de varit betydligt mer streckade än nuvarande 6%. Behöver också tur från läget men han är inte borta från striden med klaff

12 Freddy Boy kan också skrälla.

V75 6

5 Festival Of Speed är omgångens spikförslag - trots Derbyfinal och väldigt hög spelprocent. Han är obesegrad, har bra utgångsläge och det blir högst troligt spets och slut då han har respekt med sig. Galopp eller sjukdom emot?

Bakom är det vidöppet och i stort sett alla tror att man kan utmana om platserna bakom favoriten. En eller alla.

V75 7

6 Encore Cloc är ute efter revansch och laddas framåt igen, om han når spets ska han ses med fin chans men motstånd saknas inte och jag garderat brett.

5 Cadiz vann senast när han mötte ovan nämnda och kan absolut göra det igen.

1 Enjoy Banker vann direkt efter vila senast och ska vara vassare nu, passas tidigt.

2 C You Again är Flemmings andra häst och den ska inte ses med så mycket mindre vinstchans som det skiljer i spelprocenten just nu. Perfekt utgångsläge.

3 D J O’kay och 4 Bugsy är inte chanslösa från fina spår och 9 Elegant C.N låter det bra på, endast 1% på den sistnämnda!

Lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips