V75 Bjerke - Jackpot-spiken springer runt fältet

Bjerke bjuder på travtävlingar imorgon och jag tycker omgången ser intressant ut. Många bra favoriter men även öppna lopp och roliga drag!

Analysen hör till min Jackpotandel som spelas exklusiv med 10 andelar.

Här hittar du samtliga andelar.


V75 1

5 Månlykke A.M blir omgångens största favorit och det är befogat, han är fältets bästa häst och ska ha bra chans att segra. Det är dock nytt met norsk voltstart och det finns risk för att han får svar om han testar för spets. Nu när det är jackpot ligger spelvärdet i att testa fälla eftersom han är streckad till närmre 80%. Men man behöver inte många streck isåfall.

3 Troll Solen har toppform och framför allt väldigt bra spetschans, om Magnus sedan släpper till favoriten är nog loppet över så jag hoppas att han vill testa i ledningen. Ska räknas med chans, speciellt om favoriten får en dålig start eller kommer bort.

8 Ulsrud Tea får bli ett tredjestreck då hon blir väldigt lite spelad i jämförelse, endast 3% är roligt på detta sto som vet hur det känns att vinna. Kommer in i matchen om de ovan nämnda kör mot varandra.

V75 2

11 Mateo De Reve är i nuläget en väldigt spelvärd favorit till endast 26%, läget gör att han inte blir mer betrodd och det behöver inte vara fel att spika denna starka häst som gillar distansen.

Vill man inte gå på denna är det istället många om budet.

5 Funny Boy är kvick iväg och har chans att ta sig till spets, möter enklare nu än senast och ska med tidigt vid gardering.

2 Simb Zacky skrällvann senast över lång distans och har bra läge, kan öppna och lär kunna hitta fin position - dock långt ifrån skrällspelad idag.

6 Cambria gillar distansen men har klurigt läge och behöver lite tur, 3 Juliana Rags har bättre läge och fin form - kan vara en rolig skräll. Likaså 10 Enjoy Banker som kan avsluta riktigt vasst med rätt ryggresa.

12 Zenato har svårt läge och rankas ner något då han är tredjehandare nu, gör det dock alltid bra och kan inte räknas bort.

V75 3

Gulddivisionen ska bli rolig att se, vi kommer få se en spetsduell som kan gynna Frodes duo.

1 Floris Baldwin är riktigt startsnabb och har lyckats hålla ut 3 Always On Time från spår 1 tidigare. Plan A är att köra i spets då han endast förlorat en gång från den positionen, men mycket beror nog på hur utdragen körning det blir och när nästa tryckare kommer.

3 Always On Time tror tränaren på bra chans med om de skulle nå spets, inte alls säkert som sagt att man tar sig förbi men om Tom lyckas tror jag han blir svår att plocka ner över distansen.

4 Ble Du Gers har varit riktigt bra på sistone med 4 segrar på senaste fem och kommer köra på styrka då han är ovan på distansen. Skulle det bli körning inledningsvis borde han ha bra chans att avgöra till slut.

5 Stoletheshow gör debut för Frode nu och det blir spännande att se om han lyckats få igång honom efter ett sämre år. Kapacitet finns som vi såg förra sommaren.

7 Miracle Tile är skrällen i loppet, är nedstuken ett spår och skulle också gynnas kraftigt om det blir hårt tempo - avslutar vasst.

V75 4

5 Global Brilliance har varit ute i riktigt tuffa lopp, blev störd till galopp näst senast i Breeders Crown-semifinalen och senast saknade hon det rätta trycket. Skulle hon nå ledningen blir hon svårslagen men det kan bli svar invändigt och det finns lite frågetecken för formen.

1 Hilarious Am missar knappast spets om kusken laddar enligt Dante och det är upp till Persson hur taktiken blir, det är inget fel på formen och blir väl bortglömd här.

7 Global Bred To Win vann det norska derbyt och har haft en fantastisk säsong, att Geir säger att han inte kan lova vinst med 85-procentig form visar på hur hög kapaciteten är och visst ska hon räknas tidigt trots sämre utgångsläge.

3 Himalaya Sisu åker med på min kupong som skräll, hon är kapabel och har ett bra läge för fin löpning.

V75 5

Nu kommer min jackpotspik!

11 Run To You har fått ett oddshöjande spår vilket jag tackar för då han just nu endast är spelad till 46%. Han är klar favorit men det hade nog varit betydlig mer med bättre läge. Han kommer med fem raka segrar och senast vann han övertygande efter offensiv resa. Man har siktat på detta lopp och enligt kusken travar han bättre i ryggar så jag tror på bra chans.

6 Calmass är nog främsta motbudet, han är kvick iväg och siktar mot spets även om det kan bli svårt att hitta dit utan hjälp.

1 Robertson, 4 Rittmester Hill, 5 Pinterest och 10 Present Tile räknas vid gardering.

V75 6

5 Toto Barosso har tre galopper på senaste fem starterna men formen är mycket bättre än så, Peter är väldigt nöjd med honom och distansen funkar fint. Är med i striden med minsta klaff.

4 Fetlock Joint är bättre än någonsin och stallet kommer till start med stora förhoppningar. Enligt tränaren är han en av Danmarks mest startsnabba hästar och trots snabba hästar invändigt borde det vara bra spetschans - hästen att slå isåfall.

1 Coventry Hall borde få rygg ledaren här och formen är fin - dessutom favoritdistans och visst ska han räknas.

8 Kräsj har ur spelsynpunkt fått ett bra spår, men såklart inte lika roligt för stallet då han setts med betydligt högre vinstchans med bättre spår. Han kan dock öppna och kan trilla ner i bra läge med klaff och ska med på garderad lapp.

10 Mr Mah Can trivs bäst i spets och nu får han inte den positionen, han kan dock inte räknas bort då kapaciteten räcker.

7 Garth Vader är mitt roliga drag i loppet, han har bra form men står illa till från start och lär backas. Han är dock inte sämre än övriga norska hästar och med tempo och klaff kan han bli en obehaglig överraskning för många.

V75 7

3 Pere Ubu står utvändigt om två riktigt snabba hästar men ska ändå ses med bra chans att hitta till ledningen här, han har riktigt fin form och detta är Peters bästa chans för dagen.

1 Park View är den som skulle kunna förstöra för Untersteiner, han är väldigt snabb i benen och Erik gör ett försök att hålla ledningen. Ska ses med vinstchans från spets eller rygg ledare.

11 Reddington måste jag ha med på lappen, han är riktigt stark och tål att göra jobb. Behövs det lär Rickard styra fram tidigt.

6 Golden Guard är också tidig present garderad lapp, han är snabb ut men kan inte vara med i spetskampen, borde dock kunna hitta ner i bra slagläge och då ska han inte glömmas.

2 Z. Boko och 9 Mister Donald ska ses mes chans om det klaffar. Streckar även 8 Ready Tonight vars form är bättre än raden. Svårt läge men med tur kan han skräll till.

Stort lycka till med spelet!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips