V75 Bjerke - Jackpot och toppklassig sport!

Vi har en fullspäckad travhelg att se fram emot och jag har siktat in mig lite extra på söndagens jackpotomgång från Bjerke som verkligen bjuder upp till fest. Jag har öppnat min jackpotandel som siktar på att ta hem hela potten och det ser faktiskt ut att kunna bli riktigt bra betalt med lite flyt, det finns gott om skrällar!


V75 1

Vi inleder jackpotomgången med ett roligt stayerlopp som är lite svårtippat. Förstarösterna får 11 Ferrari Sisu jämte 12 Guzz Mearas, bägge var riktigt starka senast och Ferrari Sisu borde ha gått framåt ytterligare med loppet i kroppen. Den som får bäst resa av dessa två borde ha vettig chans att segerstrida men jag garderar ändå ganska brett bakom.

9 Gangnam Style K. slog nämnda duo senast efter en vass slutspurt och skulle kunna lyckas även på söndag, 14 Hades De Vandel gör debut i norden och det låter uppåt från tränaren där, han har gått starkt på Vincennes i vår och ska nog räknas ganska tidigt.

15 Ble Du Gers ska såklart med på garderad lapp men jag rankar ner honom något då han inte verkar vara i toppform för tillfället och dessutom trivs lite bättre på medeldistans numera, låter som att det blir ett lite chansartat upplägg och då kan det bli svårare.

3 Ups Face ska man nog inte nonchalera från startvolten, det borde vara mer eller mindre garanti för spets och näst senast vann han trots resa i dödens. Han borde klara att gå en 14-tid från ledningen och de får inte ha en dålig dag på tillägg. 1 Curie kan vara en rysare i rygg på ledaren, hon har toppform och trivs med långa lopp.

4 Delight Classic, 5 Unique Creation och 8 Frodo S åker med på denna lapp också.

V75 2

1 Asteroid är i skrivande stund omgångens största favorit till 65% vilket jag tycker är alldeles för högt. Han har varit riktigt bra under våren och senast blev det för tufft efter en resa utvändigt om ledaren, nu har han spetsläge och klart att det är vettig chans att det blir ledning runt om - men det är inte skrivet i sten. Ska vara favorit men är inte aktuell som spik till denna spelprocent.

4 Aquarius Face lär laddas iväg i ett försök att nå ledningen, han är inte oäven i startgroparna - även om Adrian skulle hamna utvändigt tror jag inte det blir kryptempo då han i april vann med enkelhet från just dödens.

Skulle ovan nämnda duo köra för hårt mot varandra är det många skrällar som lurar i vassen, 5 Callisto I.T gillade Eriksson senast han körde, men fick då gå för tidigt - skulle han hitta bra rygg in i det längsta ska han tydligen ha en riktigt vass avslutning. 6 Type A har likaså en vass slutspurt att tillgå om det blir tempo.

7 Let It Be VP och 8 Colilbri Jet känns intressanta som skrällar trots spår långt ut på vingen, bägge har kapacitet som räcker för att gå en riktigt bra tid. Även 10 Full Of Muscles kan tänkas om man garderar - även om han i skrivand stund hamnade precis utanför lappen.

V75 3

8 Zeudi AMG har ännu en gång dragit spår 8 i lottningen vilket man kanske bör tacka för, loppet blir mer öppet för de som vill gardera och procenten stiger inte för högt för de som vill spika. Jag väljer att spika på min jackpotlapp då hon i nuläget nedast är streckad till 28% vilket är väldigt spelvärt. Prestationen senast var femstjärnig och Gocciadoro har samma taktik planerad om hon känns lika fin denna gång. Jag tror att det endast är Adrian med 2 Kali Smart som skulle vilja svara när han kommer farande från längst ut i banan och jag är inte säker på att han lyckas hålla ut 3 Miss Pepper och 4 Miracle Tile från start? Skulle någon av de sistnämnda hitta till spets så tror jag på överhängande risk att Gocciadoro släpps till spets när han testar och då ser jag inte att hon ska förlora nu när det dessutom är kort distans. Även om 2 Kali Smart gör en topprestation, senast galopperade hon efter att ha fått vingen i huvudet.

Skulle däremot 2 Kali Smart hitta till spets kan det bli ett riktigt rivigt sprinterlopp hela vägen in i mål, vem som vinner då är betydligt svårare att svara på - men jag sätter mina pengar på att 8 Zeudi Am drar längsta strået.

1 Sayonara, 3 Miss Pepper och 4 Miracle Tile skulle nog bli väldigt nöjda om tempot blir högt, då ökar vinstchansen rejält. Om ni garderar - glöm då inte 10 Lucky Queen Soa som kommer med toppform och tränaren är inne på att hon kan rekordsänka rejält.

V75 4

Diamantstoförsök och här vet vi att det kan skrälla rejält.. Jag var ett tag inne på att spika här eller möjligtvis låsa på två hästar - men beslutade mig sedan för att gardera brett istället. 9 Kia Ora är den som ska ses med bäst vinstchans men det är ju inte alltid så enkelt som att bästa hästen vinner i dessa fulla voltlopp. Senast vann hon ganska enkelt trots att det blev en dryg inledning och större delen av resan gick i dödens. Strular det inte alltför mycket borde det vara bra chans.

Den jag hade fundering att låsa med är en storskräll som dock lär stiga lite i procent under helgen, 14 Tullibardine Boe har gjort två starter för Jansson nu och joggat hem bägge dessa från dödens utan att bli trött och vi kan nog vänta oss en vass prestation nu -bakspår på tillägg är inte enkelt men med klaff på vägen tror jag att hon kan skrälla.

1 M.T Ravishing har mött ganska tufft motstånd och står bra till, skulle kunna bli spets vilket känns intressant. Resterande hästar på starvolten streckas också då det skulle kunna bli lämpligt kört för smygkörda ekipage, speciellt 4 Quadrillion Tile blir spännande att se då hon är under kraftig utveckling och gjort det bra varje start.

10 Juliana Rags, 11 Isabel B.R och 13 Ies Juvel åker med på garderad lapp, 12 Callas är också aktuell om man har råd med fler.

V75 5

7 Månlykke A.M är nog revanschsugen efter förlusten senast, trots att det blev lite fel i loppet och barfotabalansen inte fungerade perfekt så spurtade han vasst till slut och såklart ska han ses med bra vinstchans här, men det är återigen svårt spår och flera snabba konkurrenter invändigt som inte lär lägga sig på rygg om Gunnar styr framåt.

1 Stallone var mycket bättre sist än vad jag hade trott och han kan vara en rejäl utmanare även denna gång, han är faktiskt ganska snabb ut och jag ser det inte som en omöjlighet att han kan hålla upp ledningen även om det finns risk att 3 Stjärnblomster eller 4 Åsrud Vilja tar sig förbi, däremot borde det kunna bli lucka för Iikka Nurmonen att hitta ut tidigt och jag vill gärna ha med honom på lappen.

3 Stjärnblomster blev kraftigt störd till galopp senast och Mats lär också vara revanschsugen, skulle han hitta till spets tror jag inte att han släpper och hon kan leda länge, hon ska ändå räknas med chans även med annan resa.

2 Söndre Jerkeld är en rolig skräll från perfekt läge och 8 Bellfaks behöver inte vara borta med maxklaff.

V75 6

9 Laradja Vrijthout har nu två raka vinster på distansen från spets varav den senaste var väldigt imponerande där hon gick i mål helt ohotad på 1,9.6. Hade hon haft framspår skulle det troligtvis varit en toppchans men nu blir det lite klurigare uppgift för Marc att lösa från bakspår. De har dock rygg på startsnabba 2 Bill's Man så visst kan det bli jättebra läge direkt.

2 Bill's Man står väldigt bra till denna gång, senast fick han göra jobbet utvändigt och det passar inte riktigt, nu har han dock chans att hitta till spets där vinstchansen isåfall skulle öka markant. Jag tror nämligen att Frode klarar att hålla ut 3 Floris Baldwin i starten vilket är det viktigaste - 4 Kraesj och 5 Always On Time är kvicka iväg och skulle kunna ta sig förbi invändiga, jag är ganska säker på att bägge dessa släpper ledningen dock och det gäller för Frode att vara först fram att testa.

6 Bubble Effe tycker jag man bör plocka med ganska tidigt på lappen, att han bara är spelad till 4% tackar jag för, det är två raka galopper i raden som säkert påverkar spelarnas omdöme men nu har stallet ändrat lite i utrustningen och de var väldigt nöjda med honom i ett banjobb elitloppshelgen. Han lär tryckas av från start och skulle Gocciadoro komma före Bill's Man kan det bli spets och slut för italienaren.

Jag väljer att låsa på dessa tre, men det behöver inte alls vara fel att strecka många om man har råd, 8 Hickothepooh får vi inte till 2% särskilt ofta och trots att han lär behöva lopp i kroppen blir jag inte förvånad om han vinner.

V75 7

Vi avslutar med fina Oslo Grand Prix som verkligen ståtar med ett klassigt startfält, det ska bli otroligt roligt att se.

6 San Moteur blir icke förvånansvärt favorit, vilket han också ska vara, efter 3/3 segrar i år. Det lär dessutom bli ganska rejäl körning från början vilket han skulle gynnas av.

1 Upstate Face laddas direkt och har tidigare hållt upp innerspår, siktas på att leda runt om och visst skulle det kunna gå. 5 Stoletheshow är kvick ut och lär testas rejält en bit för att hitta position, även där har vi en riktigt fin häst som ofta presterar på topp. 8 Perfetto var väldigt snabb iväg i elitloppsförsöket och lär testas framåt även denna gång.

9 Cocstile var inte riktigt att känna igen senast men ska ändå inte räknas bort på sin skyhöga kapacitet, även 10 Admiral As blir farlig till slut om han håller sig i trav - något som Reijo tror att han ska göra.

Jag väljer dock att låsa på 6 San Motuer och 3 Bengurion Jet som lär ge oss en rejäl skjuts i värdet om gul kusk vinner, han har två galopper i raden men senast berodde det på att han körde lite för tufft på honom i ett försök att komma ner i andraspår. Han kommer till söndagens start med toppform och han vann trots allt 8/12 starter i fjol. Han har segrat både i Sverige och i Danmark så det är väl dags för seger i Norge nu också? ;)


Lycka till med spelet!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips