V75 Bergsåker - En toppmodell skräller högt?

En mycket intressant omgång väntar oss imorgon och jag ser fram emot loppen! Stora favoriter mixas med öppna lopp och det är inte omöjligt att vi kan få riktigt bra betalt för sju rätt.

Mina andelar spelas som följer:

• 𝑲𝒊𝒎𝒔 𝑬𝒙𝒌𝒍𝒖𝒔𝒊𝒗𝒂 (analysen hör till denna)

• 𝑲𝒊𝒎𝒔 𝑴𝒊𝒍𝒋𝒐𝒏𝒋𝒂𝒌𝒕

• 𝑲𝒊𝒎𝒔 𝑻r𝒊𝒔𝒔

Nu kör vi!


𝑽75 1

6 Secondary Stall är den trolige ledaren av loppet och får därmed min förstaröst. Galoppen senast berodde på att han blev ömfotad och jag skulle tro att Oskar är revanschsugen då hästen är riktigt bra i ordning för dagen. 1 Carhu och 3 Ola Islet är startsnabba invändigt och kan komma före direkt, men jag är inne på att båda släpper. Han kan hålla hela vägen men loppet är öppet.

3 Ola Islet är dom nämnt väldigt kvick iväg och har goda möjligheter att få rygg på ledaren, med lucka till slut är han inte alls borta - endast 4% i skrivande stund.

2 Correct W.F blev lite het senast och var inte som bäst till slut, ska normalt räknas tidigt här och spår två ska inte vara något problem.

5 Graces Candy har fått ett av de sämsta spåren men borde gå iväg hyggligt, Örjan lär som vanligt hitta bra vägar och är med när det avgörs.

8 M.T Montpellier blev det fel för senast när Mats blev fast bakom en lite seg Correct W.F. Med bättre flyt hade han varit med långt fram och formen är fin. Chansartat spår nu men ska inte räknas bort.

12 Ozzys Melody har inte särskilt roligt spår men även här är formen i ordning och med lite tur under vägen är han med i segerstriden.

10 Delightful Moment reser långt för att testa lyckan på svensk mark och hade nog hoppats på framspår då han är väldigt startsnabb. Läget behöver inte vara fel dock och Mika Fors kan segerdefilera med klaff.

𝑽75 2

9 Parveny inledde med fem raka segrar innan det blev pannkaka senast, det strulade dock mest hela vägen och nollan i raden säger inte så mycket. Han har rygg på startsnabb häst och borde kunna hamna fint till. Ska räknas tidigt.

7 Kee Keeper blev det snöpligt nog galopp för senast när han nått ledningen, Victor lär ta en lugnare start denna gång för att inte riskera något och då kan det bli en dryg väg framåt från spår långt ut på vingen. Räknas tidigt om han kommer till.

5 Bank Blow skulle kunna vara den som får överta spets från invändiga konkurrenter om Claes får iväg honom tillräckligt bra - då släpper man knappast till någon för formen är riktigt bra.

1 Adlon Amok var riktigt vass direkt i årsdebuten och lär vara än bättre nu, spåret kan dock bli en fälla då han inte är snabb nog att hålla spets.

11 Izor Sisu skulle gynnas kraftigt om det blev tempo på loppet, ska eventuellt testas med rycktussar.

10 Special Topmodel är ruskigt bortglömd till endast 2%. Mika tror att han har bästa hästen i fältet och att hon ska klara att gå en 13-tid även på medeldistans. Tre lopp i år med facit 2-1-1 bäddar för en fin prestation och hon kan avsluta vasst med rygglopp - ett måste på mina lappar.

2 Shiraz De Zeun är startsnabb och kan ta spets inledningsvis, Bergh tycker att han ska räknas här och till 3% är det definitivt intressant.

𝑽75 3

9 Phoenix Photo är ganska stor favorit i ett mycket intressant sprinterlopp, det behöver inte alls vara fel med bakspår i detta lopp då framspåren kryllar av startsnabba hästar som vill åt bra position. Ska räknas men jag tycker han är något sårbar som favorit från detta läge.

10 Eddy West är mer intressant med tanke på hur bra han kan avsluta. Bergsåkers upplopp passar perfekt och det lär bli körning i detta lopp - hamnar han bara inte alltför långt bak i kön kommer han vara med på linjen till slut.

Det ekipage som kommer avgöra mycket? 5 Betting Rebel. Han är en tuffing som gillar att gå på kort distans, alltid en skräll och vinner inte så ofta - men han tillför krydda som räcker och blir över. För att ha chans ska Rebel allra helst gå i spets eller dödens då han kämpar som bäst då. Han kommer högst troligt hamna i dödens utanpå 1 Fortune Mearas eller 3 Tale Of Jacks, när sedan 6 Xanthis Coctailoch 7 Zlatan Knick kommer farande utvändigt lär Rickard ge marschorder för att försvara positionen. Detta leder till att det blir rejäl körning en bra bit? Eller kanske så att han t.o.m får överta spets för att invändiga tvingas släppa? Hur som helst bäddar det för ett intressant löpningsförlopp och det kan skrälla till!

Om man då ska gå på de ekipage som inte påverkas som mest av min gissning så är det favoritduon från bakspår samt två drag från framspår som lyfts fram.

2 Fire N’Fury har betydligt bättre form än rad och sitter perfekt till i andraspår, när krafterna börjar tryta till slut för gasglada ekipage kan Mats hitta lucka och ta ned många över upploppet. 2%.

4 Evens Cool Boy har pausat men är väl förberedd och ska ses med vinstchans direkt, han kommer inte vara med i startrusningen utan kan även han spara på krafterna till slut.

11 Dark Roadster ska nog inte nonchaleras med rätt resa heller, formen är bra.

𝑽75 4

8 Fabulous Pellini blir omgångens snackhäst och kanske också största favorit, hon trendar uppåt och ligger just nu på 57% vilket börjar bli lite i överkant. Hon vann väldigt enkelt i debuten för Wäjersten och borde gått framåt med loppet. Ska såklart ses med bra chans för det är inte det tuffaste diamantstoförsöket jag sett. Jag väljer dock att dubbla med ett starkt motbud.

13 Quarcia har varit toppfin vid sina två segrar och även efter den inledande galoppen senast. Hon var förmodligen lite för laddad då och tränare Forslund är inte särskilt orolig över repris. Vi har sett hur snabbt denna dam kan runda ovalen och jag tror att hon kan ta 20m på favoriten om det inte strular. Vinsten borde stå mellan dessa två - bakom är det vidöppet.

7 Västerbo Jolene nämner jag som en skräll, hon fick chansen för sent sist men avslutade riktigt vasst och med smygresa skulle hon kunna skrälla till rejält.

𝑽75 5

3 Bellfaks kunde lika gärna haft 4 raka segrar utan den snöpliga galoppen för tre starter sedan, han har nu ett fint utgångsläge och det ser upplagt ut för en klassisk spets-och-slut. Persson är väldigt uppåt vad gällande vinstchans och trots hög spelprocent är han ett spikförslag.

2 Don Viking är ett av flera motbud som räknas om man vill försöka fälla favoriten. Andraspår blev perfekt och tränaren har inte gett upp på förhand.

6 Grisle Odin G.L är en rejäl herre som tål att göra jobb, måste med på garderad lapp.

10 Troll Solen gästar från Norge och lär inte åka långt för att ta en peng, han har mött och utmanat Odd Herakles tidigare och ska inte nonchaleras här.

𝑽75 6 

12 Anchor Man har inte haft turen med sig senaste tiden och nu är det väl ändå dags för en seger? Spåret blev ingen höjdare men med minsta klaff så segerstrider ekipaget - spännande med Örjan upp!

4 Soul Tan är i toppförfattning för dagen och var inte trött vid senaste segern. Har fått bra läge och ska räknas tidigt.

7 Djokovic galopperade senast men stod för en imponerande upphämtning, han trivs över distansen och ska med vid ytterligare gardering

9 Made Of Stars är stark och gynnas av lång distans.

𝑽75 7

6 Ble Du Gers är jag väldigt imponerad av och jag kommer fortsätta spela på honom tills nästa seger kommer, för den kommer när som helst. Han har fått tunga lopp gång på gång men kämpar hela vägen och nu över lång distans blir han inte rolig att ha som motståndare. Offensivt upplägg är att vänta och han är en het vinnarkandidat.

4 Milligan’s School har varit lite ojämn i sina prestationer men besitter en kapacitet som räcker och blir över för detta lopp. Skulle han hitta spets blir han svår att plocka ner.

2 Global Adventure var ruggigt fin i sin årsdebut men sämre senast och Svante tror att det kan ha varit balansen som blev fel. Är han i ordning ska van inte nonchaleras här, spurten vid vinsten var av högsta klass.

8 Stoletheshow åker med på min lapp trots svårt utgångsläge, till under 10% är han ett fynd trots allt. Fyra raka segrar är nedpackade från Norge och hittar Örjan rätt väg ska han kunna segerstrida även här.

3 Perfect Dynamite och 9 Mindyourvalue W.F rankas därefter.

Stort lycka till med spelet!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips