• Hem
 • V75 Bergsåker - Stjärnan chansspikas för att koppla grepp direkt

  V75 Bergsåker - Stjärnan chansspikas för att koppla grepp direkt

  Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt fina pengar och jag har därför öppnat upp min jackpotandel som spelas om det blir tillräckligt många andelar sålda. Min analys kommer i senaste laget idag då det har varit fullt upp denna vecka. Med 4 timmar kvar till start finns det åtminstone tid nog att hinna läsa och hänga med på en andel ;)

  V75 1

  Jag testar att gå ut hårt och spika mig ur den svåra inledningen - 1 Mellby Ironman vann förvisso sist men var då klart slagen när motbudet galopperade på upploppet - han borde ha vunnit enkelt den gången och han är inte lika vass med skor. Han kommer utmanas i spetsstriden av 6 Turenne och även om det blir spets tror jag inte att han har toppchans. 6 Turenne kan nå spets och ska isåfall köras där - han känns mer intressant till nuvarande 9%.

  5 Laredo Boko är i finfin form och avslutade riktigt vasst senast - men blev då diskad för trängning, han är inte stabil i volt och det är hög galopprisk varav jag rankar ner honom en bit. 4 Corazon De B har toppform och lär sluta långt fram här, men spåret är inte bra och jag tror inte att han får någon pangstart - räknas tidigt bakom min spik. 10 Carl Halbak är också högt rankad av mig, han har haft otur på sistone och gått i mål med sparat, formen är på topp och han kan segerstrida med klaff.

  Så till spikförslaget.. 2 Castor The Star är min spelvärda spik denna omgång, han har inga problem att gå med skor och var senast ute mot stentufft motstånd där han satt fast med sparat. Han är riktigt snabb i volt och skulle kunna spets om Oskar får till en drömstart, annars får han garanterat en fin resa i andraspår och jag har känslan att han visar sig starkast till slut oberoende av resa. Det är ont om spikförslag denna omgång och med fina jackpotpengar i potten är det värt att chansa lite för att vinna stort.

  Om du väljer att gardera loppet ska 12 Ellis Pride inte glömmas bort, han har urtrist läge men det är hemmaplan, fin form och en häst som trivs att gå med skor. Skulle kunna vara en storskräll med flyt under vägen.


  V75 2

  Tre hästar är jämnstreckade i detta lopp men jag har ingen riktigt känsla för någon av dom och har valt att istället gardera brett i hopp om att det skräller till här.

  2 L.L.Labero är Berghs bästa chans för dagen och visst ser uppgiften bra ut på förhand med perfekt spår, han har ett lopp i kroppen och är dessutom startsnabb - jag förstår de som spikar honom men jag tvekar eftersom 4 Underbarochsåfin också har lottats till ett fint läge och han kan vara snäppet vassare från start. Skulle Henrik ta sig förbi Bergh är det inte alls orimligt att vänta sig lite körning innan någon ger sig. Bägge ska räknas tidigt men jag skulle tro att Bergh är den mest angelägna av de två - frågan är hur mycket det kostar. Blir det gratis ledning är vinstchansen god men annars är han lite sårbar.

  Jag blev imponerad av 3 Hunting Widow näst senast, jag hade själv Tilda Express till start som fick en perfekt resa och fick gå med i rygg på denne i sista sväng och jag trodde hon skulle vinna när Erik styrde ut på upploppet - men Hunting Widow som gått i dödens loppet igenom ökade bara farten och kunde vinna bekvämt trots att det gick i 06-tempo sista 200. Hon är inte så snabb från start men desto starkare och jag blir inte förvånad om Mika kör offensivt när farten bedarrat.

  10 Grant Hall blir mycket betrodd och är Roberts andrahäst i loppet, han har tre raka segrar och är såklart aktuell trots bakspår, han har två starter med skor runt om bakom sig som resulterade i en diskning och en där han utgick felfri - lite frågetecken på hur det går idag således.

  11 Elsztain är mitt stora drag i omgången, han får slå lite ur underläge idag men som han gick senast blir han att räkna med trots dåligt läge. Han slog då hästar som Fläsk Ken och Kissinger Boko men fick motvilligt ge sig mot Laredo Boko - detta pga att han blev hovöm och inte kunde trava fullt ut. De krafter som fanns sparade där får komma till nytta idag istället och om Rickard kan hitta rätt ryggar fäller han många till slut - endast 1% i skrivande stund.

  9 Albacete ska räknas tidigt vid gardering, han har gott snälla lopp på sistone och byggt upp en fin form som kan ge utdelning nu - Kim har perfekt rygg från start och med lite tempo blir han farlig till slut. Jag vill även nämnda 7 Pretty Devil vars tränare reser runt 90 mil enkel resa med en häst - han har riktigt fin form och högst segerprocent i fältet, han kan dessutom öppna rätt bra så med lite tur kanske Susanne kan hitta fin position, han kan gå ett rejält slutvarv och jag tror inte att han är borta ur segerstriden. 3%.

  V75 3

  Långlopp stundar och jag har svårt att se vem som går segrande ur denna strid - det finns flera starka bud men lika många roliga skrällar.

  4 Round Cube måste streckas tidigt främst för att han alltid går med skor och har fått spår invändigt om värsta motbuden - det kan bli spets efter en bit och där ska han då slås. 5 Douanier var senast ute på distansen och vann då enkelt - skor ska inte vara något problem och han har styrka för att vinna detta lopp. Frågan är hur tung resa det blir. 6 Louis har imponerat med fyra segrar på fem senaste och blir att räkna med även här - han kan öppna rätt bra och skulle kunna utmana om spets.

  8 In Love Mearas räknas om han kommer till från svårt spår, 9 Mercenary har passande smygläge och gynnas av distensen - att Örjan får hoppa upp är extra intressant.

  1 H.C's Crazy Horse och 11 Myrsjös Timeout skulle kunna skrälla med rätt resa.

  V75 4

  Öppet stolopp där vi vet att det brukar kunna skrälla - jag har tagit beslutet att inte strecka hästarna på framspår vilket kan visa sig vara ett misstag när loppet är över men jag tror att någon av de på tillägg kommer att vara starkast.

  9 Indira Split har mött värre gäng än detta och är nu nedstruken till spår 1 vilket kan vara både bra och dåligt - att hon ska gå med skor och vanlig vagn är kanske inget plus men inget som oroar och skulle hon få vettig resa är det bra vinstchans. 10 Dior Lily har två raka segrar från ledningen men får gå ett lopp i ryggar denna gång vilket borde gå fint det också - toppformen sitter och den som får bäst resa avgör troligtvis. 14 Green Mamba hade jag tro på sist men min tanke var ett rygglopp med lucka - hon mosade istället gänget från dödens och ska ses med vettig chans här om hon hamnar bra till från sitt extra tillägg.

  13 Impala Am och 15 Xanthis Delicious räknas också med chans från sista volten och jag lyfter även 12 Shehuntyoudown som möjlig skräll - med ensamt springspår och endast 6 hästar på start kan Emilia hamna riktigt fint på det direkt och med tre raka segrar är jag förvånad över att hon endast är streckad till 3%.

  1 Gabrielle Godiva, 2 Kate River och 3 Global C.Lucky är aktuella vid bredare gardering.


  V75 5

  Dags för guld och jag tycker att det är lite svårlöst idag, jag tycker att 1 Selected News känns intressant med lopp i kroppen men innerspår kan bli en fälla - ska räknas tidigt om han hittar ut. 3 Pinto Bob är en intressant skräll då Bergh låter nöjd inför detta - jag blir inte förvånad om han hittar till spets och väljer att köra där vilket isåfall försvårar för favoriten 4 Born Unicorn. Goop som körde senast var riktigt nöjd med hur han kändes trots att det blev galopp - skulle Örjan hitta till spets med honom denna gång borde vinstchansen vara väldigt fin men jag är inte helt såld på tanken att spika då motståndet är vasst - han är beroende av fast bana så det gäller att ha koll på underlaget innan inlämning.

  11 Esprit Sisu gick i ledningen näst senast men fick inte vara ifred alls och föll då mot kanoner som Admiral As och Brambling, senast hamnade han utvändigt om Önas Prince med varvet kvar och höll strålande till en andraplats. Skor på borde inte vara avgörande och han kommer att runda många.

  10 Milliondollarrhyme har haft en liten paus men brukar trivas på vintern och har toppfarter som räcker gott i sällskapet, inte helt borta med rätt resa. Jag vill även varna kraftigt för 8 Ferrari Sisu som nu är nedstruken ett spår - han har toppform och trivs ypperligt på den långa distansen - spännande drag till under 10%.

  V75 6

  Här kommer mitt andra spikförslag i omgången och det är icke förvånande 15 Grisle Odin G.L som får förtroendet. Senast missade Öystein starten helt och han är förlåten för att det endast blev en fjärdeplats den gången. Starten innan var han helvass och att Magnus får sitta upp nu känns bra. Att han alltid går med skor avgjorde mycket i beslutet att spika då det finns gott om roliga motbud - men är han som han ska borde det vara toppchans att runda fältet i tid och till under 50% är han ändå ganska spelvärd.

  13 Gorm har hittat en grym form senaste tiden och radat upp segrar, han är en tidig utmanare till favoriten och trivs även han med skor även om han är klart bättre barfota, tidigt bud om man garderar. 5 Kavaleren blir betrodd på startvolten och skulle han gå iväg felfritt och hamna fint till kan det bli svårt för tilläggshästarna att hinna ifatt - tränaren låter nöjd.

  9 Tekno Jerven är inte att lita på men har kapacitet som räcker gott i klassen och till 6% är han ett måste på garderad lapp. Se även upp för 8 Wolt och 10 Solhöjdens Drake om breda penseln åker fram.

  V75 7

  7 Laradja Vrijthout har äntligen(?) lottats till något annat än innerspår och trots att det blev långt ut på vingen är det framspår vilket gör planen enkel för Conny - full laddning framåt för att nå favoritpositionen. Till 40% blir han lite väl hårt betrodd då det är långresa och spåret skulle kunna ställa till det lite, är han i ordning och hittar till spets blir han svårslagen men värdet ligger helt klart i att försöka fälla.

  5 Fortune Mearas vann senast på riktigt fint sätt och kommer med formen toppad till uppgiften, skor går han alltid med och han kan öppna tillräckligt bra för att kunna hitta fin position - ska streckas tidigt. 2 Merritt är väldigt intressant till låga 6%, senast var han nog lite nedsatt efter foderbyte och allt känns bra inför dagens start, skor runt om ska fungera fint och han kan öppna kvickt.

  12 Devils Tounge ska med på garderad lapp, spåret är det som ställer till det lite över den korta distansen. Formen är det inget fel på och han möter enklare gäng på pappret denna gång, kommer runda många till slut. 3 Mustang Racer är ganska hårt betrodd men jag har ingen riktig känsla för honom över den korta distansen, han borde hamna en bit bak i fältet och det kommer krävas högt tempo för att hans styrka ska komma till sin rätt.

  Lycka till!


  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube