V75 Axevalla - Spiken är spelad till under 20%

Äntligen lördag och dags för nya roliga lopp! Jag har pluggat hårt och klottrat ner lite tankar som kanske kan hjälpa er på vägen mot 7 rätt.

Analysen hör till min Exklusiva andel.


V75 1

5 Four Guys Dream blir favorit i inledningen och det känns också korrekt, men det finns en del punkter som gör att jag inte vill spika. Han har inte vunnit på lång distans på 7 försök och statistiken med vanlig vagn är inte särskilt rolig, han har dock varit riktigt bra på slutet och näst senast åkte han bara dit mot en vasst spurtande Nero Maximus. Första segern på distansen borde komma när som helst och kanske blir det denna gång - travar han iväg bra från start är chansen stor att han får överta spets av 6 Dats So Cool och då är han såklart hästen att slå.

9 Unico Broline vågar jag inte lämna utanför mina lappar, han har två raka segrar och kommer med toppform till morgondagens uppgift. Enligt stallrapporter har han  varit smällfin i jobben och trots bakspår måste han ses med vinstchans. Det kan krävas offensivt upplägg av Adielsson då det annars är risk för att favoriten får bestämma i ledningen, jag tror att han har chans att vinna även från utvändigt ledaren.

8 Arch Lane ligger Ohlsson lite lågt med då han är ny i klassen och har lite klurigt spår, men han ska inte nonchaleras med rätt resa då han gått bra på distansen tidigare i och ska med vid ytterligare gardering.

10 Andre Ward är ganska mycket betrodd men Flemming ligger lite lågt då han är sämre med skor. Har ett lopp i kroppen efter liten paus och streckar man på är han ett tänkbart vinstbud, han lämnas dock utanför min lapp i nuläget.

3 Dollar Doc är mer intressant till nuvarande 4%, det var ett tag sedan han startade i volt men han borde kliva iväg vettigt. Får han en bra position i kön och det skulle bli lite tempo i loppet har han en vass speed till slut och med Axevallas långa upplopp är han inte ofarlig.

7 Sato är aktuell om man streckar ytterligare, det finns risk att han blir hängandes i spåren då han inte är jättesnabb första biten men kapacitet finns.


V75 2

Det första stoloppet i omgången är väldigt svårlöst och jag testar att gardera brett i hopp om att det ska trilla dit en lågprocentare.

8 Nina Ginto var oväntat bra direkt i årsdebuten och ska ha gått framåt med det loppet i kroppen, spåret är dock lite chansartat och det finns risk att man blir fast på innerspår, skulle Gustav hitta ut under loppet ska hon räknas tidigt.

10 Heloise Am kommer med fin form och har kapacitet som räcker för att runda detta motstånd, hon räknas med bra vinstchans så länge det inte strular för mycket under vägen - men det är ett lärlingslopp och det lär vara många som är tävlingssugna, det kan därför bli trafikproblem.

13 Super Sarah har visat fin form senaste halvåret och senast gick hon i mål med mycket krafter kvar efter att ha suttit fast, hon har definitivt kapacitet för att vinna detta men även här får det inte strula alltför mycket på vägen.

2 Icecream In och 3 Cala Mayor De B. ska med på garderad lapp från bättre utgångslägen, någon av dessa skulle kunna hitta till spets eller åtminstone få position långt fram i kön vilket kan vara avgörande.

6 Elsa Bols är den förmodade ledaren efter en bit och tränare Fredrik Wallin låter sugen på att se sin häst i spets trots hårt motstånd, hon är ingen het vinnarkandidat men ska inte räknas bort helt. De roligaste skrällarna är enligt mig 9 Don´t Be Shy och 7 Eyecandy - den förstnämnda hamnade senast i en dålig rygg och blev fast med allt sparat men kändes enligt Persson grymt fin - ska inte nonchaleras. 7 Eyecandy är mer eller mindre ospelad vilket inte är så konstigt men senast var hon riktigt fin som tvåa bakom en bra häst så formen sitter där. Simon har väldigt bra kuskform för tillfället och trivs bra på Axevalla - skulle han hitta bra slagläge är jag inte främmande för att ekipaget kan skrälla till då hon kan avsluta bra med rygglopp.

15 Bahama Passion är en häst jag gillar, hon gör årsdebut nu men ska inte nonchaleras trots det. Hon har fått rejält med vinterträning och gått ett banjobb inför detta på bra vis, det blir nog inget offensivt upplägg men får hon rätt ryggar fram till slut kan hon absolut städa av dessa.

V75 3

1 Disco Volante har en skräddarsydd uppgift här med kort distans och innerspår, det borde vara så enkelt som spets och slut. Men 73% på en häst som är lite ojämn i sina prestationer samt har en galopphistorik bakom bilen? Det är väldigt många startsnabba utvändigt och Ohlsson måste nog ladda för fullt för att kunna hålla ledningen, skulle han bli för laddad kan det bli pannkaka och jag måste testa gardera.

3 Remarkable Feet möter enklare motstånd nu om man bortser från Disco och har dessutom varit före favoriten i mål de senaste två gånger de mötts. Han är också kvick iväg och kommer hamna bra till - jag är inte helt främmande för att han kan vinna den tunga vägen. 6% är ett fynd.

8 Chapuy är nog snabbast ut i fältet men lär knappast ta sig förbi alla invändiga så det kanske inte ens blir laddning, håll ögonen öppna för vilket huvudlag som sitter på så kan man gissa sig till taktiken. Måste hur som helst räknas om Disco kommer bort.

5 Baritone Artist och 6 Holy Water är två spurtstarka motbud som kommer in i matchen vid överpace.

4 Zenit Brick och 9 Ragazzo Da Sopra är inte chanslösa heller med tempo.


V75 4

2 Pere Ubu har även han en skräddarsydd uppgift då han knappast missar spets från detta läge, men hur är det med formen egentligen? Han har inte vunnit sen september och det långa upploppet är nog ingen fördel. Garderas.

3 Bravo Sabotage är också kvick iväg men tar inte en längd på favoriten, riskerar att hamna utvändigt om denne men formen är såpass bra att han skulle kunna vinna även från den positionen.

5 Versace Broline och 9 Mojo Express är två spurtstarka hästar som känns roliga att gardera med, de kommer flyga lågt över Axevallas upplopp.

10 Goldstile och 12 Beckham har inga roliga utgångslägen men formen är tillräckligt bra för att segerstrida med minsta klaff.


V75 5

1 Rocket Boy är spännande till ca 15% här, han är kvick iväg och borde kunna hålla spets - från den positionen har han 2/2 och taktiken är given. Han lär leda loppet länge och måste räknas.

4 Hobart har varit riktigt bra på sistone men stötte senast på hårt motstånd, gjorde det bra som trea och denna gång har man bättre utgångsläge. Ses med vettig chans.

6 Adlon Amok är tidig på min lapp, utgångsläget är inte särskilt roligt men skulle han hitta ner i slagläge behövs det sedan inte mycket klaff för att han ska segerstrida.

11 Darlington Fame ska inte nonchaleras från sämre utgångsläge, hon kommer med två raka segrar varav den senaste blev mer som ett banjobb. Det får inte strula för mycket från spåret men jag tror att hon har bra chans att städa av dessa till slut - till 8% är hon väldigt bortglömd.

2 Excellent Diamond och 12 Global Bodyguard streckas om man garderar vidare.


V75 6

8 Cash And Carry blir favorit i nästa stolopp som även det är en öppen historia, hon har gått riktigt bra på sistone och är ganska allround. Läget är klurigt och det finns viss risk att hon blir fast men det brukar kunna lösa sig och kommer hon loss ska hon räknas tidigt.

Jag väljer dock att gå rakt ut på ett motbud, 13 Eenymeenyminymoedk står på tillägg men kan öppna rätt bra i volt och borde kunna hamna bra på det tidigt i loppet. Hon var riktigt bra senast när hon vann direkt i årsdebuten och lär inte vara sämre med det loppet i kroppen. Hon går bra med skor och tål olika resor, Flemming låter uppåt och jag tror hon vinner detta. Hon trendar uppåt och lär tyvärr fortsätta göra det, men jag hoppas att procenten hålls hyfsat låg.

6 Alé Pride Gar har tränat riktigt bra i veckan och har fått perfekt läge med springspår då hon är snabb ut. Det borde kunna bli spets och där får Magnus välja taktik - inte omöjligt att det blir släpp till hårt betrodde 7 Quiz Roc som kommer utvändigt om hon travar iväg. Den sistnämnda ska såklart med tidigt på garderad lapp och Ale kan absolut vara en tänkbar storskräll.

4 Hattusa, 14 Zante Grif och 15 Love No Pain står näst i tur på garderad lapp.


V75 7

7 Gordon Brodde är en häst jag gillar, han är gjord av stål och tål att göra mycket själv, men det gäller att han håller sig lugn. Han kan öppna bra och trots spår långt ut kan han sitta i främre träffen tidigt. Det är svårt att sia om spetschans då det är två konkurrenter invändigt som har chans att komma före. Jag tror dock mycket på Gordon oavsett position.

2 Borups Tornado väljer jag att dubbla med, Ohlsson låter väldigt nöjd med honom och siktet är inställt på spets - oavsett om han når positionen ska han räknas tidigt på toppform.

4 Icon Mearas hamnar tyvärr utanför min kupong då jag tror aningens mindre på honom, vilket är lite konstigt med tanke på den fina raden. Självklart garderingsbud och tredjestreck.

Vill man ha en riktig susare i avslutningen ska man plocka med 10 Japiro Queen dom är spelad till ca 0%, hon har börjat året bra och formen är rejält stigande. Hon har en vass spurt och med rätt resa lär hon plocka många över upploppet.

Lycka till!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips