• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V75 Årjäng - Ruggigt bortglömda drag kan ge oss fina pengar!

V75 Årjäng - Ruggigt bortglömda drag kan ge oss fina pengar!

Igår var en härlig dag! Fina Tilda Express som jag är med och deläger var med i uttagningsloppet för Stochampionatet från bricka 11 vilket kändes omöjligt på förhand, men Erik som fick hoppa upp efter att Rickard fått problem med en hand körde som en gud och när hon väl fick lucka spurtar hon som en demon och höll sånär på att lugga ledande Loaded Maria på vinsten, nu blir det alltså Stochampionatet nästa söndag och oj vad spännande det ska bli - även fast hon drog bricka 12.

Tilläggas kan att V64 sitter på min Triss och hade Tilda hunnit fram hela vägen hade utdelningen hamnat på 120.000+

Hoppas på full pott idag istället! 😃

Analysen hör till Kims Speedkula.

Här hittar du mina andelar!


V75 1

5 Upper Face är tidig på min lapp, han kan kliva iväg bra i volt och skulle han ta sig till ledningen är han hästen att slå.

10 Strong Pepper var inte som bäst i årsdebuten och visst är formen tveksam, men man kan inte räkna bort honom på ren grundkapacitet och måste med.

9 Barolo Roc är inte helt enkel och galopperar ofta, barfota runt om känns väldigt intressant och går han felfritt blir han att räkna med.

6 Red Mile Brodde har fint läge med springspår och ska med på garderar lapp.

Likaså 1 Quite Special som fått fint läge och kan öppna bra. Sista strecket går till 3 Taxi Out.

V75 2

8 Erv Zet blir klar favorit här och är nedstruken ett spår, borde ha vettig vinstchans men han lär inte få något gratis så jag testar gardera.

4 Cena står bättre till gentemot favoriten jämfört med senast och skulle kunna få ledningen, räknas som främsta motbud.

5 Nomo och 2 Capital Gain C.C står fint till och räknas med chans.

Skulle det bli körning i loppet kommer bakspårshästarna in i matchen och 10 Listas Marion är tidig för mig - kommer med fin form och har en vass spurt till slut.

Räkna heller inte bort 9 Balashi och 11 Himalaya Sisu.

V75 3

6 Rotate borde ha bra chans att ta över ledningen tidigt, skulle 5 Bear Time ta spets är det lite mer oklart om han släpps till tät utan strid men jag tror att 1 Counterfeightr har chans att hålla ut denna från start trots klurigt innerspår och han vill isåfall ha rygg på just Rotate. Han bör hur som helst räknas med vinstchans.

9 Upstate Face har varit rent ut sagt grym på sistone och formen lär inte vara sämre idag, jag tror mest på honom av denna jämnspelade trio, speciellt om han inte behöver vara den som sätter upp tempot utvändigt.

4 Born Unicorn har också varit riktigt bra på sistone och man tänkte testa med jänkarvagn nu, ska räknas tidigt.

Jag väljer även att strecka 1 Counterfeightr som har chans att få ledarryggen, han är i sitt livs form och är nu ute över sin favoritdistans - skulle det bli tempo trivs han som fisken i vattnet och med lucka till slut blir han farlig.

Lite vanskligt är det att plocka bort 8 Ivory Di Quattro som också trivs ypperligt på distansen, men spåret är svårt och han måste ha en hel del tur för att segra här.

V75 4

10 Ulvsåsen blir omgångens största favorit och han är just nu ett spikförslag. Han gillar att vinna och bör bli svårslagen om det inte strular för mycket. Med bara 3 hästar på volten borde han vara ifatt ganska snabbt och om värsta motbudet 4 Järvsömalla skulle kivas lite om tät med 7 Björnemyr Dennis som också vill dit så kommer det gynna honom.

Ska man gardera är det främst nämnda duo och även de två från bakersta volten som ska med, dvs 12 Ask Majoroch 13 Sundby Nova.

V75 5

2 Pacific Kingdom står perfekt till här då han är kvick ut och spetschansen är mycket god, sist vann han från ledningen på väldigt bra sätt och nu hoppar Goop upp. Lär dock inte få vara ifred och jag tror det kan skrälla här.

3 Jaxon V.S gynnas av bilstart och kommer med starka prestationer i bagaget, tål att göra jobb och lär köras offensivt.

Jag streckar alla utom 5 Frick som jag tror får svårt, kan nämna 9 Explosive Flory, 8 Bara Du Chene och 10 Fromheaven Idzarda som tidiga skrällar.

V75 6

8 Svecak Palema är ännu en stor favorit som nog blir flitigt anlitat som singelstreck och visst ska det vara bra chans om hon är som senast då hon debuterade för Goop, nu iom volt blir det dock vanlig vagn och annat läge så jag testar gardera.

2 Global Virgin känns intressant på startvolten, man lär testa mot spets och lyckas man ta sig förbi 1 Nikita Vrijthout eller blir släppt så är detta hästen att slå.

12 Zante Grif måste strecks vid gardering, står på tur för en seger och har intressant springspår. Men streckar man denna måste man också strecka 13 Alfredo Sauce som plockade längder på just Zante Grif över upploppet senast och hann förbi - 18% mot 6%…

7 Amazon Font räknas därefter och 1 Nikita Vrijthout är också tänkbar.

V75 7

4 Click Bait är ett spikförslag för mig i avslutningen, han är nog gynnad av att 1 Tae Kwon Deo ströks eftersom det då blir lite svårare för 3 Missle Hill att ladda mot ledningen. Inte helt 100 att han tar sig förbi just Missle, speciellt inte om han ska gå med helstängt - men jag tar ställning för att han tar sig förbi och väl i spets ska det vara toppchans att leda hela vägen trots tufft motstånd.

3 Missle Hill är främst motbudet och skulle han hålla ut min spik utan att bli för laddad är det istället toppchans för denna att leda hela vägen. Första reserv.

2 Vernissage Grif var ett mycket tidigt bud innan strykningen men nu behöver man ha tur då han inte kan hålla upp innerspåret, räknas med fritt.

10 Wild Love skulle varit mycket tidig för mig vanligtvis men då det inte blir barfota runt om och att hon var lite tveksam i travet sist gör att hon får stå tillbaka lite denna gång.


Lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips