• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V75 Åby - Storfavoriten garderas och spiken är inte favorit.

V75 Åby - Storfavoriten garderas och spiken är inte favorit.

I onsdags blev det äntligen full pott och trissen drog in över 100.000! Det blev riktigt fina pengar tillbaka och jag hoppas såklart att formen håller i sig även över helgen.

Analysen idag hör till min största andel, Kims Tusing som spelas exklusivt med 10 andelar.


V75 1

2 Glamorous Rain är knapp favorit och ska såklart räknas tidigt, i år har det blivit två segrar av två möjliga och med perfekt utgångsläge är mycket vunnet. Hon möter dock tufft motstånd och det är ingen jag vill spika, det blir nog ingen ledning denna gång.

6 A Perfect Face lyfter jag högt i ranken, hon har tre lopp i år med två segrar och en mersmakande andraplats senast. Den som vann då var 3 Chebba Mil men Adrian tror att han hade segrat om han kört undan tidigare. Det kan mycket väl bli ledningen om Adrian får överta av kvicka 5 Good Vibes, skulle 8 M.T Rapunzel laddas kan hon mycket väl vara snabbast inledningsvis – men där tror jag definitivt att man släpper.

3 Chebba Mil har tre segrar på tre försök i år och såg riktigt fin ut senast när hon plockade ner 6 A Perfect Face, måste räknas tidigt igen från bra spår.

4 Deborah S.H jagar femte raka segern varav två har kommit i år, hon tål att göra jobb och kan vinna trots tyngre resa.

Dessa fyra tycker jag sticker ut i fältet och väljer att stanna på dessa. Vill man gardera ytterligare är 5 Good Vibes först i tur, skulle kunna bli rygg ledaren och Nordström låter nöjd. 1 Donna och 10 Cintra rankas därefter.

V75 2

Här slår jag till med en gammal hederlig helgardering. Det känns som att det skulle kunna hända något konstigt i detta lopp.. Bäst chans har 3 Borups Tornado samt 5 Titan Yoda – om man tror stenhårt på galopp för den sistnämnda och spets för den förstnämnda skulle 3 Borups Tornado kunna vara en rolig chansspik – för om det blir spets blir han såklart svårslagen, han kändes perfekt i ett banjobb i måndags enligt stallet.

Bakom favoritduon är det väldigt öppet. 2 Boccadamo måste placeras högt i ranken trots att det är lite frågetecken för första svenska voltstarten, tränaren tror att det ska gå bra dock och distansen är inga problem.

7 Ornello vill jag varna för, att han är streckad på 3% tycker jag är lite underligt, senast var han riktigt bra som trea på tiden 1.13,7 vilket är bästa tiden i fältet i voltstart. Passande springspår då han kan öppna och skulle det bli spets körs han nog där.

11 Gerben nämner jag också, han har gjort tre bra lopp i år och formen räcker gott för att segerstrida här, han går dessutom bäst bakifrån och läget behöver därför inte vara helt fel.

V75 3

3 Francesco Zet är spiken på allas läppar idag och han är otroligt stor favorit. Det är iofs inte konstigt då han fortsätter att imponera, 9 segrar på 11 starter talar sitt eget språk. Reden är lyrisk över sin häst och visst ska han ses med bra chans. Men..

4 Iznogoud Am är även han en undantagshäst som imponerat stort på travsverige och han ska inte nonchaleras här. Örjan skrev i sin analys av omgången att det finns bättre spik än Francesco Zet även om det är hans bästa chans. Pettersson har inte gett upp hoppet och Goop lär köra offensivt för att ge hästen chansen.

Man bör även ha i åtanke att Adrian vill köra 1 Aquarius Face i ledningen om han skulle lyckas hålla spets och han säger kaxigt att han tror att de blir sämst tvåa.

Jag låser därför på dessa tre på min stora lapp för att ha chans på de stora pengarna om nu favoriten skulle falla tungt.


V75 4

Här väljer jag att spika mig ur svårigheterna, och jag väljer då att gå på andrahandsfavoriten 11 Kali Smart som trots allt lottats till ett något bättre spår än värsta motbudet. Senast blev det snöplig galopp när hon gick mot segern och de väljer därför att köra med skor idag, vilket jag inte tar som något direkt minus. Hon kändes underbar i tisdagens jobb och jag tror hon har bra chans att runda till vinst.

12 Honey Mearas är såklart en seriös konkurrent och blir favoritspelad på den otroliga kapacitet hon har. I årsdebuten segrade hon trots att stilen inte var perfekt och jag förstår de som tror på henne även idag, men hon har inte toppform ännu, helt enligt plan från stallet och hon behöver nog få bättre resa än Kali Smart för att slå henne.

2 Betting Pacer är den trolige ledaren av loppet och bör streckas om man garderar, hon höll bra senast och lär kunna vara än bättre i ordning idag då hon slipper lång resa.

Se upp för 3 Brezza Du Kras och 6 Global Bred To Win.


V75 5

3 Il Forte har rusat till ledningen senaste tre starterna och sedan varit överlägsen, vi lär få se en liknande inledning denna gång och han kan mycket väl bli svårslagen även idag.

2 Charliebrown Effe är dock en allvarlig utmanare, senast dansade han undan enkelt på lång distans på fina 1.13.6 och då han hade pausat innan dess ska han vara än bättre nu. Jag har svårt att säga vem som är bäst av favoritduon men jag blir inte förvånad om Ricks kuse vinner från dödens.

5 Napoleon Cash är klar tredjehandare, han var riktigt fin i årsdebuten men något seg senast. Formen kommer dock mer och mer och han kommer lättas i balansen till idag. Kan avgöra om tempot blir för högt.

6 Dats Pepito vill jag höja ett varningens finger för, han kan öppna bra och kan nog hitta fin position med lite flyt, sedan lär hans spurt bita bra över upploppet.

Den som har råd kan helgardera loppet då endast 10 ekipage kvarstår, det är nog ingen som är chanslös om de två favoriterna kommer bort.


V75 6

6 Unico Broline har fastnat i mitt hjärta sedan vinsten på Åby i december, sedan dess har han radat upp segrar och imponerat storstilat. Jag kan inte lämna in en lapp utan honom men det blir nog ingen spik idag då det troligtvis är upptaget i spets av en formstark häst.

5 Oscar L.A var det surr om senast men han klarade inte voltstarten då som var väntat och auto nu är en klar fördel. Formen är riktigt fin och då han fått spår invändigt om värsta konkurrenten är spetschansen god och därifrån blir han inte enkel att plocka ned.

10 Rackham måste nämnas, senast var han inte bra men det visade sig också att han hade en halsinfektion och formen nu ska vara likvärdig med årsdebuten då han var riktigt fin. Han har en vass långspeed att tillgå och med rätt tempo och ryggar kan han absolut utmana om segern.

Jag väljer även att strecka 11 Elegant Ima som blir helt ospelad, han besitter ändå fart som räcker för att vinna i detta sällskap. Att han gick ”okej” i årsdebuten på 1.12,2 säger ändå en del och han ska vara bättre med det loppet i kroppen.


V75 7

Dagens höjdpunkt är svårlöst och det är bäst att spara streck till detta lopp, det är fem ekipage som är streckade och det är också dessa som ses med bäst chans – men övriga är inte chanslösa och jag testar gardera lite bredare.

1 Extreme var överlägsen i årsdebuten och spelades därför till storfavorit senast trots ett klurigt utgångsläge jag som trodde mycket på Night Brodde då fick rätt. Nu har han ett mer passande spår och går återigen barfota runt om. Han kan bli svårslagen om han når spets.

2 Upstate Face började året lite trevande i tufft motstånd men fick senast vinna trots en tung resa och formen är riktigt på gång, han lär vara med i avgörandet från ett bra spår.

3 Delia Du Pommereux gästar Sverige för att försvara titeln och har siktats till detta lopp, hon är bäst med ryggresa vilket det borde kunna bli i främre träffen och hon är definitivt med i striden.

4 Who’s Who blev det galopp för senast men kändes i övrigt jättefin och Örjan lär ge honom bästa möjliga resa och då är han alltid segerfarlig.

5 Born Unicorn var riktigt fin vid segern senast trots en tung resa och han blir åter att räkna med i detta sällskap. Magnus har bra kuskform och med minsta klaff är han åter i segerstriden.

7 Best Ofdream Trio har övertygat sedan han kom till Sverige och radat upp starka prestationer trots svåra spår. Senast blev det galopp men det är nog bara att glömma då allt känns bra efter det. Det är såklart mycket tuffare emot nu och han ses enbart som ett skrällbud, men jag vill inte räkna bort honom med tanke på det han visat.

8 Night Brodde var jättefin senast från spets och det är helt annat läge och motstånd nu, jag vill dock plocka med honom ändå eftersom han har så fin form – med maxklaff tror jag inte han är chanslös.

9 Mindyourvalue W.F trodde jag mycket på senast då han mötte Önas Prince och Brother Bill men tyvärr blev han fast med sparade krafter då, vilket han mycket väl kan få igen nu när det dessutom är mer passande distans. Spåret är nog inte fel då han kan få en passande smygresa – med lucka till slut ska han inte nonchaleras.

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips