V75 Åby - Spelvärda spiken avgör till slut

Spännande tävlingar väntar oss imorgon! Vi har flera storfavoriter att bedöma och på min Speedkula blir det inte spik på en enda, jag väljer istället att singla en till ca 30% i ett öppet lopp.

Kims Speedkula - 300kr 15 andelar

Övriga lappar komponerar jag fram till start och jag kommer som vanligt gräva fram de roliga skrällarna! Har nämnt några stycken i tankarna nedan.

Samtliga andelar hittar du här!

V75 1

6 Honey Mearas måste jag tro mycket på trots att hon är ynglingen i fältet, hon har presterat på topp med vinst i såväl Stochampionatet som Stoderbyt och kommer hon bara till från spåret är vinstchansen god.

12 Hevin Boko måste med på min lapp, spelad till under 10% i skrivande stund vilket känns som ett kap - hon kommer med absolut toppform och det vankas offensivt upplägg om det skulle behövas. Måste räknas med bra chans.

Lägesgynnade 1 Dixie Brick, 2 Racing Brodda och 3 Activated ska med på garderad lapp, likaså 11 Mellby Free som siktats hit och troligtvis hade varit klar favorit med bättre spår.

9 Ultra Bright är inte helt borta ur segerstriden med klaff.

V75 2

4 Ivensong är förstahästen för mig och ett tänkbart spikförslag för den modige - det låter otroligt uppåt från stallet som tror att en platt tusenmetersbana kommer passa perfekt, hon har gått riktigt bra nere i Frankrike.

2 Cobra Killer Gar är ett tidigt motbud som nu har två lopp i kroppen, senast gick han utvändigt i Italienska Derbyt och höll väldigt bra fram till sista 75, förberedelserna hade inte varit som bäst och han lär göra en bra prestation imorgon.

5 Aquarius Face och 6 Red Lady Express är två till som ska med på garderad lapp, några som skulle kunna skrälla är 8 Invictus Madiba, 9 Kentucky River och 12 Idomenio Sisu.

V75 3

3 Mindyourvalue W.F är ett spikförslag i detta montélopp då han är huvudet högre än de flesta motbud - Bergh ger toppbetyg och Emilia Leo tror att han blir väldigt svår att slå. Men han stiger ju som en raket på streckspelet och jag vill testa gardera då han ändå inte är den jämnaste i sina prestationer.

2 Rajesh Face är den som har kapacitet för att matcha favoriten om han är som bäst, Sofia laddar mot spets och körs där så länge lampan lyser - tidigt motbud om man väljer att gardera.

1 Hector Boko är rolig att plocka med, Tinter låter otroligt nöjd med honom och det är toppform. Kan skrälla till väldigt låg procent.

Ännu roligare är 7 Global Undecided som går lite under radarn, formen kommer mer och mer och han var ändå fyra i montéeliten i maj på en riktigt vass tid - med lite tur från spåret lär ekipaget vara långt fram.

V75 4

9 Gerben blir min valda spik på min största lapp då jag har bra känsla för att det kan bli kört åt honom. Han har varit som sämst trea på 13 starter och har nu två lopp i kroppen efter en liten paus. Gick 1,11 sista varvet senast och med perfekt utgångsläge nu kan Magnus avvakta lite medans övriga kör, för att sedan avgöra till slut. Crebas andas optimism och jag tror på bra chans.

3 Power Lane trivs med Simon Helm och lär göra ett bra lopp, lär testa för spets och leder länge om man når positionen. Jag tror dock inte han får bestämma som han vill och då är han inte lika intressant.

5 Bravo Sabotage är kvick iväg och testas nog en bit direkt för att se om spets kan nås, kommer med fin form och kan vinna.

1 Lucifer Sam och 6 The Engine är tidiga på lappen om man garderar.

V75 5

6 Aetos Kronos var smått omöjlig i sin senaste start där han var överlägsen på topptid och är han i närheten av samma form nu blir han svårslagen.

7 Don Fanucci Zet är dock inget dåligt motbud och vi lär få se en härlig duell. Den som vill känna sig trygg streckar bägge.

9 Rackham är tredjehästen i fältet och den som skulle kunna skrälla om giganterna kör bort varandra, men det är nog ett sådan scenario som kommer behövas för att det ska bli vinst för honom.

V75 6

4 Calgary Games siktar här på nionde raka segern och visst kan det bli så, han har visat otrolig kapacitet och Nurmos är nöjd.

2 San Moteur är en topphäst som kommer mer och mer med lopp i kroppen, han har en sylvass speed och kan mycket väl utmana - speciellt om Björn kan placera honom i rygg på favoriten för att utnyttja open stretch. Mycket beror på hur tempot blir..

3 Hirondelle Sibey är en spännande gäst från Frankrike som inte reser hit för att lägga sig på rygg, hon har varit väldigt fin på Vincennes och är bra iordning inför denna uppgift. Med rätt resa är hon nog inte chanslös trots urtufft motstånd.

7 Helgafel är miljonskrällen om man garderar på, fransk häst med hög kapacitet som nu har några lopp i kroppen och kan spurta.

V75 7

SM avslutar och det är inte många som är chanslösa.

10 Very Kronos och 12 Born Unicorn har inte haft tur med lottningen men däremot ser det ut att kunna bli körning inledningsvis och hamnar de bara vettigt på det ska de vara med på linjen till slut.

4 Upstate Face kommer vi ihåg sen i somras då han vann enkelt gång på gång, formen ska vara bra nu och det finns chans att nå ledningen - han bör streckas tidigt.

2 Brother Bill och 3 Handsome Brad laddas vad som går för att vara först till plankan och det låter som att man gärna kör åtminstone den förstnämnda i spets. Handsome Brad kan bli lite vass så om han tar sig förbi kan det mycket väl bli släpp till Upstate Face.

Jag streckar alla utom två och jobbar in en skräll!

Stort lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips