• Hem
 • Kim Lagerhem
 • V75 Åby - Min spik från förra veckan är megaskräll imorgon - revanschdags nu?

  V75 Åby - Min spik från förra veckan är megaskräll imorgon - revanschdags nu?

  Imorgon har vi fina lopp att se fram emot och det ser ganska öppet ut på förhand, vi har en megalampa att ta ställning till men i övrigt är det en del favoriter som är i fara och jag tror man kan bli ganska bra belönad om man hittar samtliga vinnare. Skulle vi lyckas fälla storfavoriten kan det blir väldigt bra betalt.

  Jag har inte gett upp hoppet på förhand utan går hårt ut för stora pengar!

  Analysen hör till min Jackpotandel som spelas exklusivt. Du hittar länk direkt till systemet samt mina övriga andelar ovan.


  V75 1

  Vi inleder med Stoeliten där 5 av 10 ekipage streckas. 1 Global Brilliance gör årsdebut och lär behöva lopp i kroppen innan formen sitter där på riktigt, men om hon håller upp spets så körs hon där och trots tufft motstånd ska hon räknas med chans direkt.

  2 Chablis Ribb är riktigt kvick iväg och Josefine tror att Jepson kan spetsa med henne, om så är fallet blir det släpp då hon trivs bäst i ryggar och isåfall ser det upplagt ut för 6 Dear Friend som lär köras offensivt. 5 Red Lady Express öppnar också bra men skulle hon komma till ledningen och Johan testar ordentligt lär nog Erik släppa eftersom det även där är årsdebut.

  Spetsstriden kommer alltså avgöra mycket, för om 6 Dear Friend kommer till ledningen hyfsat enkelt tror jag att loppet är över. Hon har gjort starka insatser och härdats mot tufft motstånd i Frankrike och nu blir det även Amerikansk vagn (som man inte tillåts ha i Frankrike).

  Skulle 1 Global Brilliance hålla upp blir loppet mer svårlöst eftersom dagsformen är svårbedömd. 9 Betting Racer är mycket intressant till under 10% då hon kommer med absolut toppform och har en vass speed till slut – skulle hon få rygg på en ledande Global Brilliance är det inte alls långsökt att hon spurtar till vinst över open stretch.

  10 Carna Sensei är ytterligare ett spurtstarkt motbud med toppform som kommer in i matchen med överpace och klaff med positioner. Glöm heller inte bort 7 Vichy Grif som höll riktigt bra som tvåa från spets senast trots hårt tryck hela vägen, samt 4 Florist som nog vunnit senast om hon kunnat sitta kvar i tredjespår då hon hamnade lite ur balans i slutsvängen, formen är fin!


  V75 2

  Oj vilket roligt stayerlopp vi bjuds på! Ska man gå på en häst i detta lopp så är det 5 Borups Tornado jag skulle sätta vinnarspelet på, 0an senast ska man inte ta alltför hårt på eftersom loppet blev helt fel och lång distans nu ska passa fint. Han har dessutom bra utgångsläge och ses med vettig spetschans. Men, loppet är öppet och jag streckar många!

  1 Digital Indy kan öppna rätt bra men det är ändå lite tveksamt att han lyckas hålla upp ledningen då 4 Nettan Sånna är kvick iväg, skulle Persson lyckas är det dock inte särskilt troligt att man släpper den positionen ifrån sig – senast vann ekipaget enkelt på aktuell distans från just ledningen.

  6 Rossi Garline är inte så snabb ut men har styrka som räcker och han bör streckas tidigt trots tufft motstånd och svårt spår, men det får inte strula för mycket. 7 Hemisphere är väl bortglömd till låga 8%, spåret är inte jätteroligt men samtidigt inte helt fel då Fredrik nu kan ta en lugn start så han får trava in sig ordentligt. Han har 3/4 vinster på distansen när han gått felfritt och kapacitet finns helt klart – när han väl travar går det att köra lite hur som helst med honom.

  8 Equal To None kommer med bra form och kan inte räknas bort, Goop lär ladda lite från början för att försöka hitta position och med tur kan det bli bra – men det kan likagärna bli pannkaka. 9 Lucifer Sam är i riktigt bra ordning nu, senast var han överlägsen från ledning men nu är spåret lite svårare med kluriga ryggar.

  10 Kosgi och 11 Alert Vendil är tänkbara skrälla från bakspår, bägge kommer med fin form och trivs på distansen. Även 2 Explosive Peak samt 3 Kondor Dream ska inte nonchaleras från fina lägen. Det skulle kunna skrälla till rejält här.


  V75 3

  4 Disco Volante med toppchans på spets brukar normalt sett bli favoritspelad men prestationen senast var högst tveksam då han kastade in handduken på upploppet trots att han fått bestämma en del. Han hade tydligen låg puls efter loppet så anledningen till den svaga prestationen är svår att gissa på. Skulle han vara tillbaka i toppslag kan han såklart leda detta runt om, men det kan man ju knappast lita på nu. Till 16% är han ändå spelvärd eftersom han har fint läge.

  10 Stoletheshow blir klar favorit vilket inte är så konstigt med tanke på de fina prestationer han radat upp på sistone, senast stod han för en mäktig avslutning och skulle Goop hitta bra position så är det ganska troligt att han går vinnande ur detta lopp – speciellt då det kan bli viss spetskörning. Jag vill dock inte gå helhjärtat på honom eftersom vi inte vet hur bra Disco kommer vara och det finns roliga motbud.

  5 Harran Boko är startsnabb och lär testas en bit för att komma ner i bra position, eftersom samtliga invändiga kan öppna bra är det risk för fullproppat fält in i första sväng och med kort distans körs nog flera ekipage offensivt för att få position i främre träffen – jag skulle tro att många vill åt ledarryggen. Jag chansar i nuläget bort Harran eftersom han gör årsdebut och riskerar en tung resa.

  6 Hazard Boko är den som istället får plats på systemet, han har gjort tre bra lopp i år men varit struken efter senast och kanske är det lite långt mellan loppen nu – han behöver också en rejäl dos tur från detta läge då risken för vingel är påtaglig. Med tur så har han absolut vinstchans.

  7 Upstate Face gör en väldigt spännande årsdebut, han fick min röst då jag fick frågan om vilken min favorithäst är – mest då hans klassresa under fjolårets sommar satt sig på näthinnan. Han lär få ett snällt upplägg och ska inte ses med toppchans denna gång, men jag vill absolut inte räkna bort honom om det skulle klaffa för Adrian.

  11 Holy Water spurtvann näst senast den dagen Disco Volante underpresterade och gjorde senast en bra prestation som fyra bakom Who’s Who, Click Bait och Staro Leonardo. Utgångsläget nu är väl inget man jublar över men att han är spelad till 1% gör att han måste med på mina garderade lappar – han har startsnabb rygg och skulle med tur kunna komma igenom bra. Med körning på loppet är han inte alls chanslös – senast ryckte man varken norsk eller tussar.


  V75 4

  Diamantstoförsök del 1 – detta är ett mycket öppet lopp där det skulle kunna skrälla till rejält, bäst känsla har jag för 14 Lisa Lisieux som enligt tränaren har hysterisk form just nu, senast satt hon fast med tussarna kvar på en bra tid. Springspår nu känns perfekt då hon är kvick iväg men det behövs ändå lite tur eftersom det är springband – duktige Gustav Johansson sitter upp och borde kunna lotsa henne till en bra position och med minsta klaff tror jag hon segerstrider.

  3 Magical Mile är knapp andrahandsfavorit i skrivande stund men borde kunna gå förbi 9 Donna på strecken innan start, hennes känsliga bit är de första 200m men är hon felfri kan hon öppna kvickt och spets ligger inom räckhåll även om hon inte är spetsfavorit. Snabbare från start är nog 6 Virginia Dream där tränaren gärna ser sin häst i ledningen.

  5 I’m All In tycker jag är tidig på garderad lapp, till ynka 4% är hon dessutom väldigt spelvärd – Adrian var nöjd med henne senast då hon fick lägga några speeder under loppet, för tre starter sedan var hon överlägsen från spets. Hon är nog inget initialt spetsbud men Dante kommer vara offensiv direkt och jag tror på ganska bra chans så länge resan inte blir alltför tung. 4 Gabi Goes To Paris är kvick i volt och skulle kunna blanda sig i spetsstriden, hon trivs lika bra i ryggar som spets och taktiken är oviss, men även hon är inte chanslös till låg procent.

  9 Donna var knepig senast och galopperade till slut, innan dess hade hon tre raka segrar och klart hon ska räknas återigen, men ny kusk nu och visst är hon väl sårbar som spelfavorit. 10 Diversity Pellini känns intressant nu när hon får tävla barfota och ska med tidigt.

  8 Nanny’s Girl och 12 Listas Tingeling är två tänkbara skrällar från bakre volten. Jag rekommenderar att gardera på så mycket du har råd med.


  V75 5

  Nu kommer vi till Bonsdivisionen, omgångens största favorit och säkerligen det avgörande loppet för hur bra utdelningen blir. 6 Amalencius B.B kommer bli mångas självklara spikförslag i omgången och vinner han är risken betydligt större att utdelningen blir låg. Skulle han däremot falla är det istället chans på otroligt bra pengar då många lopp är öppna i övrigt. Så för att värdera chanserna.. Spår 6 är inte helt optimalt men han är kvick iväg och har definitivt respekt med sig och borde kunna bli släppt till spets. Han har gjort två starter i år där han vunnit överlägset och är han lika bra imorgon och får ledningen är det nog spel mot ett mål. Men man bör väl även ta i beaktning att han har en del galopphistorik och trots att barfota runt om är ett plus är det även en förändring som kan påverka stabiliteten. Till nuvarande 77% är det solklart för mig att åtminstone försöka fälla eftersom vi trots allt vill åt de stora pengarna.

  4 Bravo Sabotage är tidig vid gardering, främst för att han är den troliga ledaren och kommer få en bra resa oavsett om favoriten travar eller ej, formen är fin och till 3% är han ett självklart bud vid favoritfall.

  12 Best Ofdream Trio kostade mig sjuan för två veckor sedan då jag satt med lås på Borups Tornado och Gordon Brodde på en lapp, jag hade i tankarna att han gjorde spännande debut för Admir men trodde inte att han skulle vara så bra direkt. Trots startgalopp och 20-30m tapp kunde han enkelt runda fältet och vinna vilket var imponerande. Riktigt synd att han fick spår 12 imorgon då han säkerligen kunnat utmana även en felfri favorit från bättre läge – men det är inte alls omöjligt att han går segrande ur denna strid ändå. Han ska dessutom gå barfota rund om nu vilket är ett klart plus. Väldigt intressant motbud till endast 8%.

  11 Asteroid, 10 Beckham och 2 G.K Justus är de som främst utmanar bakom nämnda trio. Skulle man vilja ha med en sån där riktig miljonrensare så har jag lite känsla för 5 Mainio som gjort det bra en längre tid och kan öppna väldigt bra, han skulle kunna hitta ner i tredje inner och få fin resa – barfota fram är ett plus! 8 Alpha Peak är ett rejält långskott som dragit sämsta läget, men formen är riktigt bra och han gör alltid starka prestationer – barfota runt om ett rejält plus.


  V75 6

  Nästa diamantstoförsök och även detta är en öppen historia – men jag testar ändå att spika mig ur problemet. 5 Love You Sweden har 4 raka segrar i regi Bergh där hon ännu inte behövt visa hela sitt register, förvisso möter hon tuffare motstånd nu men jag tror hon kan lösa detta ändå och till runt 20% är hon väldigt spelvärd. Nu är väl risken att hon stiger i procent till morgondagen men då får jag ta ställning till det då isåfall. Med endast 4 hästar på startvolten får hon tillräckligt med utrymme för att gå iväg felfritt och troligtvis blir det lite spetskörning då såväl 1 Sanibel som 6 Olga Tooma och 7 Cala Mayor De B vill åt ledarpositionen – åtminstone till en början. De värsta motbuden finns på bakre volten och bara min vinnare hamnar någorlunda bra till tror jag som sagt på bra chans för femte raka. Vill man gardera är det många som ska med..

  11 Use Face är tidig isåfall, hon hade 4 raka segrar innan det blev galopp lite oväntat senast – hon trivs med Ingves varför han får chansen igen (hon är alltså inte bortvald av Johan) och går hon felfritt ska hon räknas. 13 Eight Hour är kapabel och får Örjan upp nu, hon har haft en kortare paus och formen är lite svårbedömd – men kan inte räknas bort.

  1 Sanibel måste såklart också med vid gardering, hon har fint läge och skulle kunna vara ledaren av loppet, hon har två raka segrar där hon vunnit säkert och kan ta tredje raka.

  6 Olga Tooma, 8 Jeopardy, 9 Kattis J. Boko, 14 So Superb och 15 Nina Ginto bör också streckas om man vill vara säker på att överleva.


  V75 7

  Vi avslutar dagen med ett ganska roligt spellopp, det borde normalt sett stå mellan tre ekipage här och de är i nuläget ganska jämt spelade. Behöver inte vara fel att försöka spika sig ur detta då spelprocenten lär hållas ganska jämn. Men då gäller det att man vågar gå på sin ide.

  5 Sweetman hamnade illa till senast då han inte lyckades ta sig till spets och Adrian valde då att gå ner i rygg på ledaren där man sedan satt fast hela vägen in i mål, nu är det bättre läge än senast och högst troligt att han tidigt sitter i sin älsklingsposition då ingen av de invändiga lär svara. Han måste självklart ses med bra vinstchans då han gång på gång visat hur bra han trivs i ledningen men det är två ytterst tuffa motståndare som jagar bakifrån och han får inte ha en dålig dag.

  10 Unico Broline gillar jag skarpt och han har gått otroligt bra på sistone med 4 segrar och en andraplats på fem senaste. Han har vunnit från alla positioner på alla distanser och är väldigt allround. Med rygg på startsnabba hästar kan han få en bra position och Erik vet hur han vinner med denna vid det här laget, barfota nu också.

  11 Phoenix Photo är minst lika bra som ovan nämnda, om inte bättre. Han har två raka segrar där han avslutat vasst bägge gånger, senast såg han slagen ut på upploppet men kontrade och vann. Han är klar för finalen om två veckor så Örjan lär inte köra offensivt i första hand, men med rätt tempo och ryggar har han bra chans att segra.

  Vill man gå utanför den spelade trion är det några ekipage som kan vara intressanta. 8 A Good Point var min spik senast och han var väldigt tapper från utvändigt ledaren då han tog ner spetshästen men kunde inte värja sig mot två smygkörda. Han har ju jättesvårt läge nu och behöver massor av tur för att lyckas hitta ner någonstans i andraspår – men att han är spelad till 0% förstår jag inte riktigt. Skulle han hitta ner i slagläge och det blir lite tempo är han inte sämre än Sweetman.

  9 Devs Daffodil kan man också ha i åtanke om man garderar loppet – senast vann hon säkert efter en vass avslutning, hon kommer köras snällt imorgon eftersom hon har finalen i fokus, men med lucka till slut kan hon mycket väl skrälla till rejält.

  Lycka till nu i jakten på jackpoten!


  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  Upp till 100 SEK i ett gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube