V75 Åby - Idag litar jag på Untersteiner!

  Der blev en sexa igår men tyvärr inte så värst rolig utdelning, idag tycker jag omgången ser klurig ut och det skulle kunna bli både favoritparad och miljonutdelning. Jag hoppas såklart på det sistnämnda och spelar därefter.

  Analysen hör till min Exklusiva lapp.

  V75 1

  6 Prosecco ska bli väldigt intressant att se denna start när han nu går upp två klasser, han har vunnit okörd varje gång och har fått perfekt utgångsläge - speciellt då strykningen på 7 Bossy Ally nu gör att han har ensamt springspår. Det skulle mycket väl kunna bli ledningen om Adrian prickar perfekt och jag är inte främmande för att han kan vinna direkt i brons.

  1 Kurri Jari Boko är lika tidig på lappen från fint läge, det är första gången han testar volt och skor i Goops regi (faktiskt över ett år sedan senaste starten i volt) vilket gör det svårt att spekulera i om han kan hålla spets eller ej. Han var riktigt fin vid vinsten senast och ska ses med vettig chans både från ledning och annan position.

  8 Unico Broline tycker jag man bör plocka med ganska tidigt på lappen, senast mötte han större delen av detta gäng och satt då fast med sparat som fyra, med lucka hade han definitivt varit närmre 1 Kurri Jari Boko i mål. Tänk dig detta scenario - Goop lyckas hålla ut Prosecco med favoriten och körs då i ledningen, Unico Broline öppnar kvickt i volt och har bra chans att isåfall hålla ryggen på favoriten. Inför upploppet gör sig Erik redo att dra tussarna (som aldrig rycktes senast) och med en vass spurt går ekipaget förbi på open stretch. Inte helt otänkbart eller hur? 5% i skrivande stund.

  4 Natorp Bo är ett annat motbud som kan avsluta vasst, inte lika roligt utgångsläge dock och behöver lite tur för att hitta fin position, ska dock räknas med vettig chans om det klaffar.

  5 Red Mile Brodde ses med chans om han kommer iväg vettigt från start.

  Vill öven varna lite för 11 Borups Racing som enligt tränaren aldrig varit bättre och senast vann han överlägset. Näst senast slutade man trea i detta sällskap från rygg på Kurri Jari Boko. Han kan öppna bra och skulle det klaffa med positioner kan detta vara en miljonskräll att se upp med. 1%.

  V75 2

  Detta klass 2 lopp känns mer eller mindre olösligt, en eller alla är känslan.

  9 Ikaros Sisu får förstarösten här och är ett tänkbart spikförslag om man behöver gå kort, hade det inte varit för galopphistoriken skulle jag förmodligen tro stenhårt på honom - enligt tränaren är han lite barnslig och därför inte helt att lita på. Felfri tror jag att han har bra chans att runda dessa.

  6 Estrella Diamante har en väldigt trevlig rad och verkar vara en fin sort, senast var det första gången med brodd vilket kan ha spelat in i att det endast blev en andraplats. Skulle han nå ledningen tror jag på bra chans men det är många invändigt som kan öppna och det är stor risk att Goops springare får en tung resa.

  2 Imperias Juliette är en av de mer betrodda och hon har spetsläge, var dock mest seg senast och känns svårbedömd.

  4 Bistro Oak känns isåfall mer intressant då han kommer från en säker vinst och borde gå framåt med loppet i kroppen. Skulle detta ekipage hitta till ledningen kan det bli en tuff nöt att knäcka.

  1 Quenchless Tile gjorde sitt livs bästa lopp senast då han fick hård press i ledningen men ändå höll storstilat hela vägen in i mål. Varken Peter eller Johan tror att de ska kunna hålla spets men han öppnade riktigt fint senast och det skulle absolut kunna bli spets eller åtminstone 2-3e invändigt vilket kan bli riktigt bra.

  3 Linares och 7 Fighter Simoni är mer eller mindre ospelade men det låter uppåt från stallhåll.

  8 Luringen La Ma har kapacitet som räcker men tråkigt utgångsläge och behöver tur.

  V75 3

  Sällan har spetsstriden varit mer avgörande för hur loppet kommer se ut..

  1 Kali Smart var sämre senast men hade tydligen dåliga blodvärden då och Adrian är fortsatt nöjd med henne. Hon ska inte vara sämre med skor och de tycker även att hon går ner lite i klass och planen är att försöka hålla ledningen för att isåfall köra i spets. Jag vet inte om hon kan hålla ut framför allt 2 Dats So Cool, men open stretch finns ju och hon bör räknas ganska tidigt här.

  7 Emoji blir stor favorit och insatsen senast där han kämpade sida vid sida med Admiral As hela upploppet var mersmakande. Han är beroende av hur de invändiga kör då han knappast lär backas - skulle 2 Dats So Cool ta ledningen finns chansen att överta spets då de helst vill ha rygg på honom. Skulle däremot 1 Kali Smart eller 6 Sweetman ta ledningen så kommer han få svar. Jag ser värde i att testa gardera.

  6 Sweetman låter det påställt på, insatsen senast var de nöjda med och planen är enkel - hitta till spets och stanna där så länge som möjligt. Det kan absolut gå men jag har inte riktigt känsla för att han ska vinna.

  2 Dats So Cool låter det också uppåt på, de låter lite småsugna på att testa i spets men han kommer få tryck från Sweetman om man når positionen och troligt är att Magnus släpper - men som sagt helst till Emoji. Lär bli fin resa hur som helst och är inte borta.

  10 Hell Patrol och 11 Innovation Love räknas med viss chans från bakspår.

  V75 4

  Ytterligare ett svårlöst lopp där i stort sett samtliga startar med vinstchans.

  9 Minucci Zon rankas etta, senast blev det galopp och det kan ha varit något litet som störde henne, det borde bli felfritt nu och med springspår har hon chans att köra sig till ledningen tidigt, speciellt nu när 1 Hattusa är struken. Hon går bra med skor.

  10 Rarity A.F har lika bra utgångsläge som nyss nämnda, hon är kvick ut i volt och prickar Christoffer rätt kan hon kanske vara före Minucci när det körs framåt. Hon vann senast mot bra ston om än i betydligt mindre fält och med perfekt resa. Skulle hon få spets eller kanske t.o.m rygg ledaren kan hon absolut vinna.

  6 Nina Ginto är lika tidig på lappen som tredjerank, hon kan öppna bra i volt och skulle mycket väl kunna hitta bra position i främre träffen. Senast avgjorde hon löjligt enkelt efter att ha gått med som tvåa i tredjespår mot ett bra gäng och det kan bli repris här. Dessa tre höjer sig något och skulle kunna vara ett lås för den som vill gå kort.

  14 Super Sarah har varit väldigt fin i ny regi och är intressant till endast 2%, läget är inte det roligaste men hon kan nu tas lugnt från början för att sedan köras fram när det passar - hon tål tuffa upplägg och ska inte nonchaleras.

  15 Nova Mahiron är en av två treåringar i loppet och blir inte hårt betrodd, men hon är riktigt lovande denna med fyra segrar på åtta starter. Hon har mött riktigt tuffa gäng och några av de som varit före henne i mål är Xanthis Delicious, Imhatra Am och Global Creation.. Hon har trist utgångsläge men är långt ifrån chanslös och Uhrberg kör för vinst - plus att hon alltid gått med skor. Måste med på garderad lapp till 3%.

  V75 5

  6 Global Lover är klar favorit och med lite bättre läge hade det varit ett riktigt bra spikförslag, nu tror jag dock inte att han når spets då det finns riktigt kvicka hästar utvändigt. Jag har därför bättre känsla för en annan. Det skulle såklart kunna bli spets ändå med lite tur och därför känns det lite vanskligt att chansa bort honom men jag siktar på hög utdelning och går på magkänslan.

  9 Behind Bars har liksom favoriten två raka segrar i bagaget och var senast riktigt fin när han klev förbi ledaren på upploppet. Han har rygg på en startsnabb häst och borde hamna som sämst 3e ytter om jag kört loppet rätt i badkaret - när spetskörningen har lagt sig har Johan krutet kvar och jag tror han kan ta sig förbi samtliga till slut. Chansspik.

  4 Borups Umami är min spetsfavorit, öppnar han som senast borde han kunna pressa sig förbi invändiga och då är planen att köra i ledningen. Det har dock blivit startgalopp tidigare..

  3 Bandit Frontline kanske kan ta sig förbi 2 Wolf Of Wallstreet från början och vill då gärna ha en bra rygg - kan bli farlig över open stretch då. Även nämnda 2 Wolf Of Wallstreet är inte chanslös.

  10 Twigs Honor ska med om man garderar brett, men jag testar att låsa på de två favoriterna.

  V75 6

  11 Ble Du Gers är favorit från bakspår vilket känns befogat då han varit oerhört bra i fem raka segrar, han tål tuffa upplägg och ska ses med vettig vinstchans. Detta lopp känns dock som ett getingbo där det skulle kunna skrälla till ordentligt.

  3 Gareth Boko kommer mer och mer i loppen och närmar sig en vinst, idag har han bra utgångsläge vilket bäddar för en fin resa och hans spurt kommer bita bra.

  1 Lucifer Lane har också jobbat ihop till en seger efter många bra prestationer, Johan testar allt som går för att hålla upp ledningen och det är inte omöjligt att det går. Borde få fin resa hur som helst och även hans spurt kommer bita bra till slut.

  2 Dragster är Roger löjligt nöjd med för dagen och från ett perfekt utgångsläge kan han absolut inte räknas bort, formen är riktigt bra.

  4 Dear Friend gynnas inte av att gå med skor men hon är dock väldigt kvick iväg och skulle kunna ta spets inledningsvis, släpper sedan till någon bra och avgör över open stretch?

  6 Lionel N.O och 9 Valokaja Hindö är två miljonskrällar som det låter väldigt bra på, bägge tränare tror på bra chans att vara bland de tre till slut. Just nu spelade till 1% respektive 2%..

  V75 7

  Jag väljer att chansspika mig ur avslutningen som känns väldigt öppen.

  1 Miss Silver verkar bli mångas spik i avslutningen, hon är kvick iväg och kommer med toppform - däremot kommer det kosta väldigt mycket att hålla upp ledningen, om hon ens lyckas. Risk att hon hamnar tredje invändigt och då kan det bli långt fram. Ska såklart räknas tidigt dock.

  4 Call Me Brodda är betrodd men har fått klurigt läge med spår utvändigt om snabba hästar och det luktar tung resa.. Formen är det dessutom lite frågetecken på och rankas ner något pga det.

  2 Joy Alissa har jag haft ögonen på sedan hon slog min Tilda Express i början av oktober, det har blivit två segrar till efter det och hon är kvick iväg denna donna. Hon kan ta sig förbi Bergh från start och då är sedan frågan om man vill köra där eller testa på open stretch. Räknas.

  3 Betting Pacer är också startsnabb och där är man tydlig med att man vill köra i spets om positionen nås.

  12 Svecak Palema är hårt betrodd men spår 12 på kort distans är svårt..

  Min chansspik hamnar på 9 Darah Bibo som i skrivande stund är spelad till 5%. Hon var riktigt bra senast mot hingstar och valacker när hon fick dra tåget i tredjespår och ändå höll starkt till en fjärdeplats en längd bakom trion som gjorde upp om det. Hon kan öppna bra även i ryggar och skulle nog kunna hitta riktigt bra position i kön. Peter har siktat på detta lopp och formen är riktigt fin såväl på stallet som på Darah. Statistiken talar även gott då man ligger i topp vad gäller vinstprocent på banan och topp tre vad gäller vinst med skor, vinstprocent, tränarform, kuskform och vinstprocent på distansen. Sitter vi med alla rätt inför sista är det bara att hålla tummarna!

  Stort lycka till med spelet!


  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube