V75 Åby - 4% på Bellmondo? Det tackar jag för!

Här kommer äntligen mina sena tankar för dagens omgång, vi har en oerhört svår omgång framför oss och jag hoppas att jag hittat rätt!


Denna analys hör till Kims Miljonjakt.

V75 1

6 Use Face får lov att bli chansspik på min Miljonjakt, loppet är otroligt öppet och i stort sett samtliga har vinstchans. Till 24% tycker jag dock att hon är väldigt spelvärd att gå på, fyra raka segrar finns i bagaget och Johan har siktat på detta lopp. Det blir troligtvis ingen snabbstart men när hon väl travat in sig kan Johan köra framåt.

1 Olga Tooma, 2 Icecream In och 3 Affinity Face är samtliga intresserade av ledningen och blir det inte för hård körning körs nog en av dessa i spets. Räknas vid gardering men jag tror ändå att Use Face är starkast till slut.

7 Jeans’N Passion har varit fin i två raka men möter tuffare hästar nu och rankas ner lite av mig.

10 Super Sarah, 11 Cash and Carry och 12 Carna Sensei ska med vid gardering.

Även 4 La Plus Belle, 9 Your Dreamlove och 14 Florist kan tänkas.

V75 2

13 Bellmondo blir nästa chansspik i jakten på miljonerna. Till 4% är hon ruggigt bortglömd och jag tänker försöka ta betalt. Hon kommer med tre raka segrar på kort distans vilket kan vara anledningen att spelarna inte tror på henne, men hon är faktiskt bättre på längre distans och toppformen sitter där. Det lär bli en del körning i detta lopp med flera starka stayers och jag tror Jepson kan lotsa henne till en fin position för att sedan spurta förbi samtliga till slut.

2 Redbull Pellini trodde jag mycket på näst senast och han var riktigt bra då från spets men tvingades släppa 9 Made Of Stars förbi sig till slut trots att denne kämpade med stilen. Han är bäst i spets och körs där om ledningen nås - därmed är det stor risk för tyngre resa för värsta motbuden.

9 Made Of Stars är ett styrkefenomen som såklart står sig bra här, kan vinna från utvändigt ledaren med rätt tempo men han har varit lite sisådär i stilen emellanåt och jag hoppas som sagt att mitt drag är kvickare sista biten.

10 Beckham är även han väldigt stark och ska räknas med chans.

3 Namur är tidig på garderad lapp och 6 Vici Volantes, 8 J.J Another Win, 11 Keegan Trot samt 12 Ornello är tänkbara skrällar.

V75 3

10 Ture L.A är Johans bästa chans idag men jag väljer ändå att gardera och istället spika honom i avd 1. Får han rätt resa här ska chansen vara bra då han är stark och kommer med fin form, men det finns många bra motbud och jag är inte alls säker på vart ekipaget hamnar från början.

4 Fönix Vang nöjer jag mig med på startvolten, han var riktigt bra senast och kommer med vass form. Rosleff tror att Jepson ska funka fint och siktet är inställt på spets - och kanske slut.

5 Inspiration är ingen snabbstartare och hamnar sämre till, 6 Donna möter hårdare hästar nu och därför chansar jag bort dessa.

11 Protector Tile är inte alls tokig och senast de stötte på 5 Inspiration med liknande förutsättningar slog man den enkelt. 1% mot 10% på Örjans styrning känns fel…

12 Digital Indy, 13 Ready Trophy och 14 Eddie The Eagle är tidiga streck på min lapp.

V75 4

2 Sanibel är enligt Magnus A Djuse omgångens bästa spik och det måste man såklart ta till sig. Spetsstriden i detta lopp är lite oviss så spår 2 passar perfekt och viss chans finns att Magnus kan hitta till ledningen. Var riktigt bra direkt efter paus sist och ska vara bättre idag.

9 Athena Face måste jag dock ha med på lappen, hon återkom också senast efter en liten paus och vann då enkelt efter fin resa. Ska vara bättre nu och Adrian låter väldigt nöjd. Bra utgångsläge och jag räknas med att ekipaget är med i striden.

1 Magical Mile kan vi vänta oss en riktigt bra prestation av och skulle hon lyckas hålla upp ledningen kan det räcka långt. Ska med vid gardering.

3 Laferrari Dimanche är bra, men kanske lite väl hårt spelad för en häst som endast gjort fyra starter.

4 Leia Diablo och 10 Nikki Minaj ska också med på garderad lapp.

V75 5

6 Hankypanky Redbank blir väldigt stor favorit och visst har han varit bra, 4 segrar och en andraplats på senaste fem är starka papper men han är inte jätterutinerad och står långt ut på vingen. Visst kanske han kan köra sig hyfsat enkelt till ledningen då många invändigt gärna tar rygg ledaren men viss vingelrisk föreligger och jag vill inte spika.

3 Lino Band är en av de som skulle kunna hitta till spets, släpper isåfall till favoriten och hoppas på tempo. Kan absolut bli farlig över stretchen till slut.

7 My Story Is True är ett starkt motbud till favoriten men har tyvärr dragit än sämre spår och risken är att han återigen får en tung resa. Kan vinna ändå.

10 Letthecowboysride är intressant till runt 10%, han har mött rätt tufft motstånd och gjort det bra hela tiden men har ännu inte lyckats sätta nosen först. Han har dock inte startat sedan november och kan behöva lopp i kroppen.

1 Allison Face känns enligt Adrian bättre nu än innan och denna ska man inte nonchalera från fint läge. Skulle kunna hamna i tredje/fjärde inner och med lucka blir han absolut vinstfarlig.

9 Önas Quintus, 11 Digital Bar, 14 Captain P.R och 15 That’s It är väldigt intressanta till låg procent.

V75 6

7 Behind Bars blir storfavorit och det borde också vara vettig chans. Hade pausat kort inför senast men vann på bra sätt direkt, om än i ganska billigt lopp. Det finns chans att han får överta ledningen utan kamp och då är också risken stor att han får bestämma tempot och sedan rinna undan. Men skulle han få svar eller ha en sämre dag så är det många som utmanar.

1 Japiro Queen är rätt snabb från start och laddas för spets där man sedan kan välja att släppa till favoriten. Senast avgjorde han enkelt i spurten och med liknande resa ska chansen vara betydligt bättre än nuvarande 4%.

2 Gloster Gladiator och 4 Wagger Zacker utmanar om spets inledningsvis och det är inte omöjligt att det vankas släpp om någon av dessa är först fram.

11 Major Tallmadge testade man väldigt mycket nytt på senast och det föll väl ut, han har riktigt fin form och kan bli farlig till slut om tempot hålls uppe.

13 Legend Act, 15 B.G Pastor Jonte och Untersteriners duo 8 Lucifer Sam + 9 Joker Of Steel räknas samtliga vid eventuellt favoritfall.

V75 7

1 Strong Heartbeat är favorit i epilogen och detta är ett spikförslag i en öppen omgång. Jag har ju inlett hårt med två spikar och kan strecka på lite här i hopp om en skräll som höjer utdelningen. Det är bra spetschans vilket borde leda till segerdefilering men skulle han bli överflyglad eller strula till det med galopp kan det bli tråkigt.

8 Quantum Roc måste med på garderad lapp med detta utgångsläge, skulle Jorma pricka fint från start har han vettig chans att placera sig i rygg på ledaren (om nu favoriten travar sig till spets) och då räcker hans vassa avslutning långt över upploppet.

3 Free Bird och 10 Emilion kommer från formstall Nimczyk och kan inte räknas bort ur segerstriden.

12 Staro Leonardo är klar andrahandsfavorit och har ju varit riktigt bra på sistone, just nu hamnar han faktiskt utanför min lapp då jag endast hade råd med fem streck och hellre jobbar in en skräll. Men beroende på hur det låter inför start kanske han åker med på lappen trots allt!

Stort lycka till med spelet!
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips