Inför V75 söndag » 30 maj | Kim - Travstugan.se

Inför V75 söndag

V75-1

Ett rivigt lopp inleder och här kommet det bli fartfest. 10 Månprinsen AM kunde inte hota 8 Lome Brage sist men borde ha formen framflyttad och har alltid vinstchans när han startar, dock minus med bakspår.Just 8 Lome Brage har fått ett svårt spår vilket öppnar upp loppet ytterligare men kanske kan han köra sig till spets? Ska hur som helst räknas tidigt! Jag kommer gardera brett då det kan bli kört från många håll här och kommer först och främst gardera med 4 Odd Herakles och 7 Roli Eld, se även upp för 5 Tangen Haap.

V75-2

Ytterligare ett öppet lopp där jag gillar 6 Tonique som avslutade sylvasst senast och sånär hann fram till vinst. Kan öppna snabbt men med många snabba invändigt blir det svårt att nå spets, kan hon hitta ner i andraspår blir hon livsfarlig över upploppet.1 Dontlooseallmoney är riktigt bra och kommer köra för spets, har bra chans att hålla upp och kan såklart hålla hela vägen men kommer utmanas och jag vill rekommendera bred gardering här. Glöm inte 9 Gina Mearas som ska gå barfota och utrustas med skygglappar samt 3 Aura S.L som har kapacitet att överraska från bra läge.

V75-3

8 Ecurie D är en topphäst som är obesegrad efter 9 starter och självklart att denne ska vara favorit, men spår 8 gör det hela lite mer intressant och jag vill gardera! 1 Osterc flög till spets näst senast och ska ha bra chans att ta ledningen - kan hålla hela vägen. Skulle 1 Osterc missa starten sitter troligtvis 3 Click Bait i spets och då ska även denna räknas, vi minns väl när han kontrade mot Power på upploppet? Vilken vinnarskalle! Vid ytterligare gardering ska 4 Admiral As och 2 Aramis Bar med.

V75-4

Här hittar vi en storfavorit i 4 Hell Bent for Am som har varit helläcker i år i två raka vinster, tycker dock att han blir lite väl hårt spelad och måste försöka gå emot till 70%. Blir han släppt till spets och får vara ifred är nog loppet över men jag hoppas att någon av motståndarna vill tävla. Det loppet 1 Philosopher gör senast efter galopp är otroligt imponerande, inte jättetroligt att han kan hålla ut favoriten men med rygg på denne och lucka går ingen säker. 6 Natorp Bo startar snabbt och får 3 Hell Bent for Am en sämre start kan denna sitta i spets - blir då svårslagen tror jag. 3 Balsamine Font är speedig och rankas därefter, även 5 Kuyt F. Boko ska med vid gardering.

V75-5

4 Chapuy är favorit här och det är helt korrekt, var helt överlägsen från spets för tre starter sedan och har sedan haft dåliga lägen med bakspår. Nu är det äntligen spetsläge igen och därifrån ska han ha bra chans om han travar hela vägen. Jag vill dock ha med två motbud; 3 Arapaho Ghostdance låter de nöjda med från stallet och med lite tempo kan denne bli farlig att räkna bort. 9 Tabasco C.D har fått ett fint smygläge och kan hålla rygg på snabbstartande 2 Emmylou, har mött betydligt tuffare motstånd än detta och kan avsluta sylvasst - kan vara en rolig chansspik för den vågade. Bakom dessa är 5 Harley D.E tidigast.

V75-6

Ett mycket öppet lopp med oviss spetsstrid. 3 Disco Volante kan öppna pilsnabbt och är den jag tror mest på i spetskörningen, invändigt kan dock 1 Vivid Wise As och 2 Sorbet öppna och inte säkert att Disco tar sig förbi, även 4 Missle Hill kan öppna och positionerna lär avgöra mycket. Kommer 3 Disco Volante till spets tror jag faktiskt att det kan hålla hela vägen, om han inte får för mycket tryck. 4 Missle Hill har två raka spetssegrar i bagaget men tror inte han kommer dit av egen kraft denna gång, från dödens kan det bli tufft att vinna men med bra resa är vinstchansen stor. 1 Vivid Wise As är såklart tidig och från spets kan det räcka hela vägen, jag tror på final för denne men inte på vinst i försöket. 2 Sorbet gillar högt tempo och kan han hamna fint på det kan han avgöra till slut. Går inte heller att räkna bort 6 Milliondollarrhyme och 8 Earl Simon trots sämre lägen. Svårt lopp där jag ändå fått mest känsla för 3 Disco Volante och 4 Missle Hill.

V75-7

Även detta försök känns öppet och kommer bli otroligt spännande att se, 1 Elian Web har såklart mycket bra spetschans och är i Sverige obesegrad från den positionen, svår att gå emot i försöket trots stentufft motstånd. 3 Tae Kwon Deo var otroligt bra senast då han vann från dödens på en mycket snabb tid och kanske kan Elian åka på första förlusten från spets denna gång? Pratar vi om vinster från dödens måste jag ju också nämna den prestation 5 Cokstile gjorde senast då han avväpnade Cyber Lane hur enkelt som helst på upploppet efter ett lopp utvändigt. Sen har vi såklart 8 Propulsion som alltid har chans när han startar samt 2 Billie De Montfort som kan få loppet och har en vass spurt.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

  Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

  Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

  Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

  Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips