GS75 Hagmyren - Draken spikas i jakten på miljonerna

Hej! Det var med ett leende jag vaknade idag efter en härlig vinst igår - grämer mig såklart en aning över att inte fått med Sparven på min exklusiva lapp där jag ändå hade bred gardering i loppet. Men det hade ju krävts helgardering och dessvärre fick vi nöja oss med riktigt bra betalt för 6 rätt på två lappar efter att ingen hittat alla 7.

Idag får vi ny chans att jaga miljonvinsten och det är faktiskt en liknande omgång idag - antingen blir det favoritparad eller så blir det riktigt hög utdelning, vi har många favoriter som är lite överstreckade och självklart hoppas jag mina drag hittar hem.

Analysen hör till Kims Miljonjakt.

Chansspiken

GS75 5: 4 Solhöjdens Drake

Det har blivit tre tredjeplatser i regin för Jan-Ove Persson och idag tror jag att det är dags för första segern. Senast stod han med 80m tillägg på de två hästarna som var före i mål och idag är det bättre läge. Som jag analyserat loppet tar 5 Järvsö Elling spets då han är rysligt kvick från början, där vill man gärna ha rygg och Örjan lyckas nog få iväg Draken såpass att han är först fram för att överta. 1 Kalmar kan öppna men innerspår på Hagmyren är klurigt. Väl i spets tror jag på riktigt bra vinstchans och till 16% testar jag spika.

Omgångens drag

GS75 4: 2 Pave Sokken

Han har ingen smickrande rad, men det gör ingenting för här kan vi få bra betalt! Hästen är kraftigt gynnad av autostart och har innan senaste starten varit nedsatt av en halsinfektion. Det finns härlig kapacitet i honom och tränaren tror att han kan gå en 1.25 tid - spår två känns perfekt och han är ett tidigt motbud till favoriten - 5% i skrivande stund.

Övriga lopp

GS75 1:

1 Missle Hill är en riktigt fin häst som dock blir alltför hårt streckad idag, 55% från ett innerspår på Hagmyren med kvicka hästar utvändigt.. Självklart är det vettig vinstchans om det inte strular för mycket men det känns upplagt för just strul så här jobbar jag in en skräll.

4 Lawmaker skulle jag faktiskt spika om jag går kort i inledningen, att han är streckad till 7% känns ruggigt felbedömt och jag tackar och tar emot. Senast hamnade en knäkappa snett 1100 kvar och han var då inte körbar resten av loppet. Trots det gick han 11.6 mot topphästar. Det är många snabba hästar utvändigt men han kan öppna och tränaren tror på spetschans, väl där tror jag han blir svårslagen.

6 Remarkable Feet och 8 From The Mine ska med på garderad lapp. Storskrällen kan vara 7 Ready For More som gjort det bra på sistone och trivs på distansen.

GS75 2:

2 Dunungen blir klar favorit här och det är inte konstigt med tanke på kusk, läge och kapacitet. Hon har dock inte varit som bäst i år och det är värt att försöka fälla henne.

5 Bato Tösen är startsnabb och kan vara ledaren av loppet, var vek från positionen senast men ska inte räknas bort.

8 Nordsjö Anna är ett toppsto med ett lopp i kroppen, läget blev inte roligt men hon ska räknas tidigt.

3 B.W.Ojj är stallkamrat med Dunungen och Persson låter väldigt nöjd med henne, hon har utvecklats kraftigt under året och är en tänkbar storskräll från bra läge.

GS75 3:

2 Xanthis Harvey är onekligen Örjans bästa chans under dagen och han blir också spelad därefter. 2 vinster på 2 starter och han har nog fler växlar att ta fram. Men 80%? På en orutinerad treåring? Som gör första starten bakom bilen? Nä det känns inte som en särskilt spelvärd spik. Han vinner säkert men jag dubblar med 7 Global Delivery som hunnit göra 9 starter, hon är riktigt startsnabb och kan nog hitta till ledningen här, sen om Mats kör där eller släpper till favoriten låter jag vara osagt - men helt klart värd att plocka med till 7%.

Vill ni gardera ytterligare? Glöm inte 6 Megan Di Quattro som matchats tufft på sistone och därför har en tråkig rad. Kapacitet finns och med maxklaff kan det bli obehagligt för favoritspelarna.

GS75 6:

Väldigt jämnspelat sprinterlopp som blir spännande att se. 4 Philip Ess har vunnit spårlottningen och lär hamna fint till från start, tål att göra jobb och har toppform.

6 B.W Sture är enligt Persson den bästa chansen i loppet med tanke på utgångsläget och till under 10% måste han med på lappen, det skulle kunna bli spets och då kan det räcka långt.

10 Åsrud Vilja och 11 Bellfaks ska med tidigt på lappen men bakspår på kort distans är inte enkelt.

GS75 6:

1 Grude Tilla blir stor favorit i avslutningen och det är väl egentligen garantispets så länge hon travar - vilket allt talar för. Hon har varit riktigt vass på sistone efter regibyte och kommer leda länge. Men här vill vi ju ha en värdeökning och självklart blir det gardering.

3 Tekno Lynet blir spännande att se med Ulf Ohlsson i vagnen, han närmar sig toppformen på allvar, tål olika upplägg och är ett tidigt motbud till favoriten.

4 S.K.’s Ariel är kvick i benen och lär vara ifatt ledarvolten tidigt, han har gjort 13 starter i år där det blivit 6 vinster och 5 pallplaceringar - utvecklingskurvan pekar uppåt och är likaledes ett tidigt motbud.

På 40m tillägg hittar vi de verkliga värdehöjarna, skulle det bli lite för hårt tempo där framme kan följande komma in i matchen och skrälla;

9 Kong Henry har inte vunnit på närmre 11 månader men har roligt nog rekordet på distansen i detta fält och med smygresa in i det längsta kan han kanske sno åt sig första årssegern - hemmatränaren har bra känsla.

10 Gott Klirr har det den näst bästa tiden på distansen och gick dessutom en liknande tid i den senaste starten, formen är således fin och ska inte nonchaleras.

11 Lome Storm har det inte fungerat för på sistone men kapacitet finns och Örjan har kört honom felfritt tidigare.

12 Björlifanner har bättre form än raden och tål att göra grovjobb.


Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips